Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: trgovine novi mercator-postojna 27.10.2008 11:49:40
|
|
|
|
ona
|
Kot v vseh merkatorjevih centrih,sem čitala,da bo intersport,modiana...več se pa ne spomnim
|
|
|
|
RE: trgovine novi mercator-postojna 27.10.2008 14:17:43
|
|
|
|
Gina
|
Kje pa je to pisalo? Po moje bo sicer tudi kar vse, kar paše k takim merc. centrom, ker je že stavba tolk velika, da se pol ure mimo pelješ . Mercatorja nič kaj ne čakam, ker je itak veliko bolj drag, kot špar, tuš ali karkoli drugega, ampak mogoče bo pa še kaj v centru, kar bi bilo zanimivega.. kakšna dobra kava .
|
|
|
|
RE: trgovine novi mercator-postojna 27.10.2008 14:23:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Men tist center sploh ne bo interesantn . Intersport pa dvomim da bo, glede na to da je že v epiku
|
|
|
|
RE: trgovine novi mercator-postojna 27.10.2008 14:24:51
|
|
|
|
Gina
|
Jaz sem pa razmišljala, a ga bodo preselili? A tam najemnino plačujejo, tukaj bo pa njihova stavba, al se motim?
|
|
|
|
RE: trgovine novi mercator-postojna 27.10.2008 14:26:06
|
|
|
|
maja1488
|
Mi smo pa mercator fani in že komaj čakamo, da ga odprejo. Kdaj pa bo? Neki sem slišala, da sredi novembra.
|
|
|
|
RE: trgovine novi mercator-postojna 27.10.2008 14:26:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja to pa čist možno ja da ga bodo preselili.
|
|
|
|
RE: trgovine novi mercator-postojna 27.10.2008 14:30:17
|
|
|
|
Gina
|
Ja no, na kakšno kavo pa lahko prideš tja, brisačkica. A tako praviš maja, da si mercator fan, ma saj meni so bili ful fajn dolga leta, samo potem so se pa tako peklensko podražili, da moj proračun tega ne prenese glih tako strašno dobro...saj pravim, na kavo pa še pridem, pa kakšno kepico sladoleda..
|
|
|
|
RE: trgovine novi mercator-postojna 27.10.2008 14:40:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Ja no, na kakšno kavo pa lahko prideš tja, brisačkica. A tako praviš maja, da si mercator fan, ma saj meni so bili ful fajn dolga leta, samo potem so se pa tako peklensko podražili, da moj proračun tega ne prenese glih tako strašno dobro...saj pravim, na kavo pa še pridem, pa kakšno kepico sladoleda.. Na kofe tud jaz grem Bom pršla še v postojno probat če je kaj boljša k v našem
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?