Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: trgovina za odkup otroške opreme 8.3.2007 10:49:01
|
|
|
|
yudit
|
Pozdravljena, imas mogoce za prodat pojstlico in ce je se uporabna, lahk se zmenima za ceno, stajico glih ne rabim in vozicka ker mam sposojeno.Pa ce mas kaj takega daj v oglas.lp
|
|
|
|
RE: trgovina za odkup otroške opreme 8.3.2007 13:59:14
|
|
|
|
catja2
|
Saj v tem je problem, da sem že dajala v oglase, pa ne dobim kupca... Glavni problem je, da imam stvari od dvojčkov ... pa ni veliko ljudi ki rabijo opremo za dvojčke... Posteljice nimam za prodati, ker bosta naša 2 še nekaj let v njih spala Imam pa dva vozička za dvojčke, 2 vozička-kjer je vsak posebej; 2 lupinici, 2 stolčka za hranjenje in stajico!!!! No potem pa veš, da to zavzame dosti prostora, pa ne me spraševati zakaj imamo toooolikoooo vozičkov, pač nakupovalna mrzlica
|
|
|
|
RE: trgovina za odkup otroške opreme 8.3.2007 21:55:54
|
|
|
|
Anonimen
|
kako ne moreš prodati? daj razumno ceno pa bo. saj ni treba prodajat v kompletu prodaj vsako stvar posebej. pa daj na več koncovna med over net pa na bolho pa še kam...bo že boš vilda :)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2007 23:33:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: trgovina za odkup otroške opreme 10.3.2007 11:13:11
|
|
|
|
Anonimen
|
catja mogoče bom pa jaz rabila tvoj voziček , ker bo Max še premajhen za sprehode
|
|
|
|
RE: trgovina za odkup otroške opreme 15.3.2007 20:18:07
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?