|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trgovina za nosečnice
15.8.2005 20:13:08   
nat30
Ali obstaja na Celjskem kakšna trgovina z oblačili za bodoče mamice? Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   trgovina za nosečnice
15.8.2005 21:09:54   
Neli1
Mislim, da ne - vsaj jaz jo nisem našla.
Naj bi La-Vie oblačila za nosečnice prodajali v Baby centru (Planet Tuš), ampak moram priznati, da jih nisem opazila.:)-

Sama se bom odpravila v Ljubljano ali Maribor!
H&M naj bi imel ugodne cene!

Če najdeš v Celju kakšno trgovino, pa le sporoči!:sloncek:

(odgovor članu nat30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   trgovina za nosečnice
15.8.2005 22:10:44   
Marogica
Če ti MB ni predaleč, se odpravi v H&M, ker je dosti cenejši kot La vie, pa še večja izbira oblačil

(odgovor članu nat30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   trgovina za nosečnice
15.8.2005 22:33:05   
pravljica
če boš že v mb, kar ti vsekakor priporočam, moraš poiskat tudi trgovino MAMI v poštni ulici...blizu H&M...ziher kaj najdeš zase 8)

(odgovor članu nat30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   trgovina za nosečnice
16.8.2005 11:53:15   
KMALU
A mi lahko poveste kdaj se kupile nove hlace? Jaz sem trenutno zelo napeta pa mi nobene niso vec prav, ampak napetost bo najbrz popustila (? ), trebuh bo pa sele pozneje zacel rasti.. a ne?

(odgovor članu nat30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   trgovina za nosečnice
16.8.2005 12:25:02   
pravljica
tako kmalu še res ni blo treba...prve sem kupila nekje pri 3 mesecih, h&m, navadne črne z elastiko čez trebuh...nosila sem jih pa do konca, pa še potem za iz porodnišnice
tudi naslednje sem kupila na tak način, z elastiko čez trebuh, v MAMI, tiste imam še zdaj...so takšne športne, z žepi po hlačnicah - za doma so prou fajn, pa z mikico čez pas se sploh ne vidi da so nosečniške ;)
druge, z naramnicami in ne vem kakšne še, ki se prav vidi da so nosečniške, so prišle prav čisto na koncu, kak mesec ali dva, za tiste je bilo pa res škoda denarja

(odgovor članu nat30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   trgovina za nosečnice
18.8.2005 8:42:21   
nat30
Hvala. Kje v MB pa je H&M?
Menda obstaja tudi trgovina Mamita na Glavnem trgu v MB. Jo katera pozna?

(odgovor članu nat30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   trgovina za nosečnice
18.8.2005 8:49:51   
nat30
Pravkar sem ugotovila, da sta Mami in mamita ista trgovina. Še vedno pa ne vem, kje je HM.

(odgovor članu nat30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   trgovina za nosečnice
18.8.2005 12:18:39   
pravljica
ne ne, nista ista trgovina...ena je ma-mi na poštni ulici, druga pa mamita - samo prek ceste, čez semaforje...v mamiti sem bla 1x, pa nič zame, v mami hodim pa še zdaj po stvari za :duda:...ima vse za moj okus...če boš tu, poglej v obe

(odgovor članu nat30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   trgovina za nosečnice
18.8.2005 13:09:44   
Anonimen
Jaz pa sem enkrat zavila v mami, ker ste jo tako hvalili, pa odšla zelo razočarana.

nat30, H&M je v tisti stavbi, kjer je bil včasih Merkur od JekloTehne, če slučajno poznaš MB še od takrat. Center mesta v glavnem.

Sicer pa sem sama kupila hlače v C&A v Seiersbergu.

(odgovor članu nat30)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   trgovina za nosečnice
18.8.2005 14:57:48   
pravljica
no, vsekakor ni vse za vse...splača pa se pogledat, če si že enkrat tu

(odgovor članu nat30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   trgovina za nosečnice
20.8.2005 17:25:41   
lido
Na Celjskem res ne obstaja nobena trgovina z oblačili za nosečnice. Js si hodim kupovat v La Vie in moram priznati, da samo tam najdem številko zase (36) ter kroje, ki so mi všeč. Res plačaš več, ampak jih z veseljem oblečeš in dobro počutiš.

No okus je seveda različen in je odvisno kaj želiš. Pa veliko lepega izberi.

(odgovor članu nat30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?