Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: trgovina z bižuterijo- Kranj? 10.4.2013 13:12:54
|
|
|
|
alda
|
a nima vsak najboljši sosed v svojih kompleksih tudi trgovino Accessorize al kako! tam imajo tega na tone!
|
|
RE: trgovina z bižuterijo- Kranj? 10.4.2013 13:22:55
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda a nima vsak najboljši sosed v svojih kompleksih tudi trgovino Accessorize al kako! tam imajo tega na tone! NE, alda, ima ga qlandija, ampak ne v vseh po Sloveniji, ta trgovina spada v kompleks Bag`s and more in La´mansa oz firma je Acron iz SL. Gradca,.. imajo pa mogoče v Bags and More kakšno reč, ki bi avtorici kaj pomagalo,..
< Sporočilo je popravil enea -- 10.4.2013 13:24:05 >
|
|
|
|
RE: trgovina z bižuterijo- Kranj? 10.4.2013 14:50:06
|
|
|
|
alda
|
v Ajdovšni ,v Idriji sem 100% da je v kompleksu mercatorja, za drugje pa zna biti tako kot ti praviš.
|
|
RE: trgovina z bižuterijo- Kranj? 10.4.2013 14:57:36
|
|
|
|
dayya
|
svoj čas je bla v tuš planetu kranj (me že nekaj časa ni blo tam ampak pred mesecom dni je še bla), pa v lescah v merkator centru je tudi ta je še vedno ;)
|
|
|
|
RE: trgovina z bižuterijo- Kranj? 10.4.2013 17:30:55
|
|
|
|
sončnica14
|
V Tušu ni več, v Mercatorju tudi ne in v Qlandiji tudi ne.
|
|
|
|
RE: trgovina z bižuterijo- Kranj? 10.4.2013 18:09:46
|
|
|
|
korni13
|
v Idriji je 100 % ni več že en čas
|
|
|
|
RE: trgovina z bižuterijo- Kranj? 10.4.2013 18:19:59
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: korni13 v Idriji je 100 % ni več že en čas o to pa nisem vedla! No saj tudi v Idriji nisem bila že ziher 1.leto!
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?