|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trgovina ma-mi mb
15.2.2005 16:05:56   
pravljica
ne morem si kaj, da ji ne bi naredila malo reklame...sem šla danes zamenjat stvari, ki mi jih je dragi prinesel za valentinovo...včeraj so dobili novo kolekcijo (jeanske, športne hlače z žepi, jeans krila...)...če še grem kdaj kam kaj kupit, grem definitivno tja
je ni blo stvari, ki mi ne bi bla všeč, prodajalka itak, da ne govorim...sem jo imela zase (razen, ko se je posvetila še drugim strankam, ki jih je bilo kar nekaj) dobre 3 ure...na sebi sem imela čisto vse modele hlač in mikic, na koncu sem se pa komaj odločila kaj naj vzamem...cenovno ni tako ugodno kot h&m, ni pa dražje od lavie in mamite
naročite lahko tudi iz kataloga, ali pa si izberete preko interneta in naročite prek telefona
aja...tudi za otročke je kar nekaj lušne izbire vsega
http://www.bellybutton.de/
02 2502122

l.p.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   trgovina ma-mi mb
15.2.2005 16:11:49   
pravljica
aja...pa še spodnje perilo si poglejte na
http://anita.com/
:)

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   trgovina ma-mi mb
15.2.2005 17:30:35   
smeja2
Ja zgledajo kar luštne cunjce:bravo:
a je mogoče kakšna tale trgovinca tu d v lj?
lp
maja

Neposredna povezava do sporočila: 3
   trgovina ma-mi mb
15.2.2005 17:43:59   
pravljica
ne, pa baje je to edina trgovina, ki ima to firmo oblačil v sloveniji (mi je danes prodajalka - lastnica povedala)

Neposredna povezava do sporočila: 4
   trgovina ma-mi mb
15.2.2005 17:47:37   
smeja2
ja beda! A mogoče veš če pr njih naročiš kok kej stane poštnina in če lahko nazaj vrneš če ti ni všeč!
ker tkole prek kataloga nikol ne veš kaj boš dobil!:hudicek:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   trgovina ma-mi mb
15.2.2005 17:54:28   
pravljica
zgoraj imaš številko pa pokliči...v trgovini dela lastnica in je res ful prijazna (ko sem bla tam, je glih eni razlagala, da lahko naroči, kaj bi imela, potem pa ji ni treba tega kupit, če si bo premislila)
aja...pa v katalogu so dost višje cene kot v trgovini (tiste zadnje hlače, Joana, bež z žepi ob straneh, so ble tukaj 18.000, v katalogu pa piše 89 eurov, boy or girl mikica-in drugi napisi- je tu 7.500, v katalogu pa 40 eurov)

Neposredna povezava do sporočila: 6
   trgovina ma-mi mb
15.2.2005 18:46:25   
Anonimen
V tej trgovini je mogoče dobiti tudi oblačila za nedonošenčke saj je lastnica imela nedonošenčka in nikoli ni dobila nobenih oblačil (problem poznam tudi sama)!

Toliko od mene! Sem slišala res dosti pohval o tej trgovini!!

Bojana:bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   trgovina ma-mi mb
15.2.2005 19:39:46   
mimica
In kje točno v MB je ta trgovina ?

Neposredna povezava do sporočila: 8
   trgovina ma-mi mb
15.2.2005 23:12:28   
Anonimen
Hojla!

Ta trgovina se nahaja v Poštni ulici v MB, zraven Glavnega trga. Lastnica trgovine je bila moja sošolka, super punca. Jaz sem tam kupila posteljnino, ki jo lahko vidite na eni slikici v mojem albumu. Izredno poceni: 18.000 SIT za baldahin, vetrček, jogi rjuha, odeja, koca. Stvari za dojenčke pa so tako ali tako super, sem veliko tam nakupila, ker je tudi ful ugodno.

Bye,

Blacky

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?