|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trgovina Popek
25.2.2005 7:24:52   
ery
Dobro jutro vsem deklicam...A pri vas tudi sneži? Tukaj v Ljubljani je noro-kdaj bo poletje????
Saj nas bo vse zamedlo...

No, moram vam povedat, da sem šla včetaj prvič v trgovino Popek in sem bila zelo zadovoljna. Prodajalka se posveti kaj hočeš, vse ti pokaže, svetuje, hlač imajo ful..Včeraj sem kupila kavbojke, čez 14 dni pa bom še ene pomladanske hlače, ki so bolj široke-res je ful modern kroj...Imeli so samo št.38, št.36 pa jim je zmanjkal. Res so hude hlače..Komaj čakam...:)-

No, to sem vam hotela povedat. Da je velika razlika med Popkom in La Vie::

lepo se imejte kljub snegu..

ery :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   trgovina Popek
25.2.2005 7:30:35   
Lunca1
Meni se zdi njaboljša pri nas:).

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   trgovina Popek
25.2.2005 7:36:31   
Tejčika
kakšne pa so cene hlač v Popku?

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   trgovina Popek
25.2.2005 7:49:30   
ery
Tejčika, hlače so vse 10.990,00. Vsaj tiste, ki sem jih jaz probala. Ampak se ti splača it. Te spomladanske (niso mrzle) so res dobre.

In jih bom šla 100% kupit..

ery

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   trgovina Popek
25.2.2005 8:04:26   
Tejčika
Hvala ery,....sicer sem iz Maribora, a bom vseeno skočla pogledat....

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   trgovina Popek
25.2.2005 8:17:15   
ery
Najboljše je, da prej pokličeš in poveš kaj bi rada... Res ti vse povejo, če imajo na zalogi...

Lahko ti tudi kaj sešijejo..

Lp!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   trgovina Popek
25.2.2005 10:02:59   
Dari

No, jaz sem bla v ponedeljek v Utrinkih in sem bla tud ful zadovoljna. Sem si kupla ene kavbojke, ki mi res pašejo na rit in trebušček :bravo: in en komlet bolj elegantne črne hlače - meni kot ulite - in zraven enaka črna tunika s tričetrt rokavi, tko da spodaj oblečem kakšen puli ali majčko bolj žive barve. Za to troje 30.000. Še kar, ampak v primerjavi z La Vie poceni...
Komaj čakam da bo bolj toplo in si bom kupila kakšno fency oblekico :love:

papa pa lubčka

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   trgovina Popek
25.2.2005 14:14:09   
ery
Lucy, trgovina Utrinki je na Mali ulici 8, Ljubljana. Klikni levo zgoraj, lkjer se prikazuje "kvadratek" od te trgovine...

papa

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?