|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tretji otrok
31.7.2008 11:44:14   
Anonimen
z možem imava 2 hčerkici in smo  lepa družinica. Trenutno nimamo nobenih primankljajev in mož si želi se enega otroka. Seveda si tudi jaz, ampak imam pomisleke, kako bo naprej. Ker je zaposlen samo mož imamo torej samo en prihodek in glede tega me najbolj skrbi. Kakšni so stroški šele pri 3 otrocih. Kako jih boma šolala...To mene muči. Res je da se bom tudi jaz čez čas zaposlila...
Zanimajo me vaše izkušnje, tiste ki imaste 3 in več otroke, kako vam uspeva...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tretji otrok
31.7.2008 11:50:38   
BrankaO.
tudi jaz sem imela dve punci obe šoloobvezni in ko se nam je rodila še tretja sončica nam je polepšala še bolj vse dneve....je pa tako da jaz imam stari že 6 in 9 tavečji tako da že malo tudi sami pomagata...glede financ tudi pri nas zdaj dela samo moj pa nam vseen nič ne manjka smo skromni pa gre vse!!!
jaz imam porodniško,doklade pa še malo si pomagam z delom doma vendar je vse to zelo malo v primerjavi z moževo plačo pa še v podnajemniškem smo....
tako da poskusit ni greh in če si vsi močno želite še tretjega člana kr pogumno naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.12.1998se nam je rodila prva sončica-Ksenja
17.09.2001 se nam je rodila druga sončica-Sanja
20.1. 2008se nam je rodila zadnja a vseeno zelo ljubljena sončica-Milenca----
ati blažen med ženami :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.7.2008 12:45:15   
BarbaraO
Tudi midva imava dve hčerkici in se pogovarjava, da bi v kratkem začela delati na tretjem. Vsekakor si ga želim, čeprav se mi bo kar malce podrl sistem. Ampak, želja po tretjem je prevelika, da bi zaradi t.i. udobja opustila misel. Mislim, da največ šteje dejstvo, da si otroka želita oba s partnerjem. Vse ostalo se z leti pošlihta. Težko oz. nemogoče pa je predvideti, kako bo čez 10 let. Bo že kako.

Če imaš 3 sončke, dan ni nikoli oblačen :-)))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.7.2008 14:50:56   
TRIŠ
Mi imamo pa tri sončke ,pa kredit za hišo pa  VELIKO LJUBEZNI  in nam nič ne manjka.
Pri sosedih pa imajo novo hišo pa nov avto pa enega otroka pa zakon v ritiuser posted image .
Tako da če se imate radi se vse dauser posted image pa srečno

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.7.2008 15:18:11   
pokica_
Iiiiii, to je pa lepo prebrat, da se odločate še za 3. otročka, kljub samo enemu prihodku. Jaz že oklevam pri 1.user posted image , če je ali če ni pametno...sem zgleda preveč ziherašica...ampak vseeno sma se odločila in zdaj delama na user posted image , kljub temu da samo partner dela. Bo že nekak, aneuser posted image

LP

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.7.2008 15:21:25   
Olivija
midva sva še sredi pogajanja za tretjega, ampak bolj zato, ker se časovno ne moreva uskladiti. On bi ga takoj, jaz pa čez kakšne 3 leta.

Stroški me niti ne skrbijo, veliko bolj me skrbi, kako bosta ta male dve odreagirale. Ker je pri nas ta velika, ki je stara pet let, proti novemu članu družine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.9.2008 9:20:12   
mapa
če si želita tretjega otroka neodlašajta.Tudi midva imava že tri otroke, pa hodi v službo samo mož , jaz pa sem doma , ker imamo manjšo kmetijo.Otroci so že stari 16, 15 in 12 let.Sedaj delamo že na četrtem ,ki si ga vsi neizmerno želimo.Upam da nam bo ,kljub že dvem splavim letos , uspelo.

gorobabi

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.9.2008 9:41:10   
Rubin.
Pri sosedih pa imajo novo hišo pa nov avto pa enega otroka pa zakon v riti .

In kaj bi rada s tem povedala? Da, če imaš enega otroka imaš slab zakon? Mislim, da si ga malce pihnila. Otroci niso nikaršna garancija za dober zakon, pa če jih nimaš ali pa jih imaš pet.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?