|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tretji gosti obrok
21.2.2006 20:21:38   
MajaPRO
Pozdravljene!

Moj user posted image je star dobrih 6 mesecev in imava 2 gosta obroka (dopoldne sadnega, za kosilo zelenjavnega+meso), ostalo dojenje. Uvedla bom še popoldanski obrok, vendar ne vem, kakšnega. Pediatrinja mi je svetovala skuto (z umešanim sadjem), v literaturi o prehrani dojenčka pa sem zasledila, da skuto in jogurte ponudimo šele po 7. mesecu (ali še kasneje) user posted image .
Vidim, da nekatere dajete skute že od 5. meseca naprej (a je na jedilniku vsak dan?). Mu naj torej dam skuto s sadjem ali kaj drugega (npr. še en  sadni obrok)?

Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tretji gosti obrok
21.2.2006 20:27:40   
CIPRESA
Maja ravno danes sem začela isto uvajati gosti obrok tudi popoldan pa sem mu za začetek dala kar žitno kašico za katero vem da jo dobro prenaša. Včeraj smo tudi prvič probali skutko z borovnicami (od Ljubl. mlekaren) pa jo zaenkrat kar dobro prenaša. Bi pa na tvojem mestu najprej poskusila zjutraj z skuto da vidiš ali jo dobro prenaša ali ne, ker če se zgodi da jo nebi imaš lahko probleme zvečer ali pa še ponoči. Jaz sem najprej probala dopoldne.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: tretji gosti obrok
22.2.2006 12:44:00   
tehnofil
Zjutraj pretlačena bananca z naribanim jabolkom ali polenta se zelo dobro obnese za prebav-kakanje.
Kosilo kuhana zelenjava z občasno kuhanim piščančkom.
Zvečer rižolino.

Se pa jedilnik spremeni glede na potrebe. Če se nam nekam mudi mu damo tisto hrano, ki jo rajši in hitreje poje.
l.p.

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

kopalke deklice
Lelly28 RR

kakšne kopalke kupite deklicam, ki so še v vrtcu in ne nosijo več pleničk?

enodelne (36%)

dvodelne (7%)

samo spodnji del (50%)

ne nosi kopalk (7%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!