Žabinčica
|
Hahahaha, si namesto mene odprla temo anonimna . No, midva tudi razmišljavo o tretjem oz. si ga želiva, samo ne veva točno kdaj pričet delat na njem. Sem pa bila lani, konec leta 35, mož je dve leti starejši. Z prvim sem zanosila pri 29, rodila pri 30, z drugo 3 leta kasneje. Ta mala je v tem času praznovala drugi rojstni dan, želja po tretjem pa se je začudo pojavila kmalu po drugem porodu. Moja druga nosečnost je bila veliko lažja kot prva, počutila sem se veliko bolje, veliko več počela, od tekanja za tamalim do nosečniške telovadbe in joge, skratka ni bilo primerjave, koliko boljša je bila druga nosečnost (skoraj celo 1. nosečnost sem preležala na bolniški). Ne vem, mene fizično sploh ne skrbijo leta ali zdravje, tudi drugače sem v formi, redno telovadim, veliko se gibam-v bistvu se vsi, tako da o tem sploh nekako ne razmišljam....Je pa verjetno dovisno od tega koliko si vitalen... Mene bolj nekako "skrbi", da sem zdaj že pet let v otrocih in bi se rada malo bolj usmerila še v druge stvari, samo leta pa vseeno tečejo... Ker še ena nosečnost, porodniška, pomeni spet otrok v prvem planu, kaj pa potem ostalo; vseeno si želim še določenih stvari v karieri, poklicu; ne vem no, sem malo razcepljena med takoj zdaj in še počakamo malo . Sicer vem, da ko bo odločitev dozorela, bodo tudi ti pomisliki izginili, ampak očitno še ni , čeprav po eni strani bi ravno zaradi let želela da bi že bila tako daleč in bi malo "pohitela". Bi mi pa bile zanimive izkušnje drugih z večimi otroci, od tega kakšno razliko imate, koliko ste stare, kako se organizirate, itd.
|