|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trening mozganov...
9.7.2005 19:58:34   
dory
ze v eni izmed tem smo se pogovarjale o pozabljivosti, kar zame zadnje case predstavlja resen problem..za mano so stiri splosne anastezije in moram priznat,da po zadnji (cr ) je prou kriticno...pa se vse neprespane noci,tko da gre vcas ze isto sekundo,ko mi kdo kej razglaga mimo mene in pol vsa zacudena po 100x sprasujem eno in isto...ma pa tkole mlada..kaj sele bo:)-...torej kaj za trening mozganov?
vsakega nasveta bi bla zlo vesela :)

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   trening mozganov...
9.7.2005 20:02:25   
Anonimen
nas fizik v srednji je prisegal, da pomnenje števila PI (neznam vstavit znakca) 3,14...... na n decimalk natančno pomaga krepit spomin.
Geograf je prisegal na kamnine v latinščini...

Jaz sem se ko blesava učila pesmi na pamet (Sonetni venec, Krst pri Savici...). Spomin pa je bl tako tako.

Metode so različne. Lohk poskusiš katero od predlaganih.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   trening mozganov...
9.7.2005 20:04:14   
Anonimen
Al pa Bilobil...samo da ga ne boš pozabila vzet :)-

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   trening mozganov...
9.7.2005 20:05:24   
dory
hehe..edina stvar,na katero ne pozabim je mulc....:)..vse ostalo je tako tako :)...potrebujem glasen reminder :)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   trening mozganov...
9.7.2005 20:06:12   
Anonimen
A ni tvoj mulc en tak glasen rimajder - če se prav spomnim...

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   trening mozganov...
9.7.2005 20:06:38   
iva01
kaj to pomeni da če se naučis recimo n decimalk št.pi pol se lahk lažje spomniš kje so ključi ki jih nikakor nr moreš najt pa čeprav veš da so na takem mestu za katerega meniš da jih boš sigurno našel al kaj, če je to res grem kr na delo.....

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   trening mozganov...
9.7.2005 20:07:21   
dory
ja ja..sej zato je pa zmer zrihtan :):)-...zdej morm pa se mojo senilno glavo mal :)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   trening mozganov...
9.7.2005 20:09:59   
Anonimen
Ja iva 01 res je bila taka teorija.

Sam se moraš naučit tam okol 25 decimalk ali več, da pali.
Oz. vsaj 750 kamnin z latinskimi imeni.

Za več pa ne vem.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   trening mozganov...
9.7.2005 20:17:42   
iva01
bom probala to z decimalkami pa čez kak mesec sporočim če deluje upam da bo,in da se bom končno znebila te moje "senilnosti", ker včasih je že kr kriza

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   trening mozganov...
9.7.2005 20:19:45   
Anonimen
Mene tud zanima če pali.
Naš fizik ni nikoli pozabil kdaj pišemo kontrolko in koga mora vprašat 8)

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   trening mozganov...
9.7.2005 20:20:47   
Pia73
Je moj oče enkrat stal v lekarni v vrsti pa je eden pred njim kupoval Bilobil, pa ga je farmacevtka vprašala ali mu da tablet za teden, mesec,.... Pa je rekel, da naj mu jih da kar za en teden, ker jih bo tako cel mesec jemal,... :)-

Poskusi z Bilobilom, mislim pa, da je glavna sestavina česen, tako da lahko tudi česen ješ, samo potem moraš še malo preložit iskanje novega :love: ,.... :)-:)-:)-

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   trening mozganov...
9.7.2005 20:25:00   
iva01
zdej sem se spomnila na enga našega fizika iz srednje šole ki me je v eni uri kr šestkrat vprašal, po tem ko sem bila vpračana že trikrat mu rečem gospod profesof dejte še koga drugega kaj vprašat ne samo mene pol pa je reku trikrat ste že bili pa še trikrat boste, tako sem si prislužila edino grajo v sredni šoli kar v 20 minutah še dojela nisem kaj se prav dogaja pa mi z nasmehom reče o gospodična švajgerjeva glej ga hudiča to pa bo graja, kaki butl ne

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   trening mozganov...
9.7.2005 20:27:14   
Anonimen
Mene je pa moj za arhitekturo prepričal v času, ko me je spraševal električni tok 8).

Ne vem kolk sem dobila, vem pa da sem mu še danes hvaležna - bi mu morala ob diplomi kako pisemce poslat. Mu bom pa ob magisteriju. Nič ni zamujenega.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   trening mozganov...
9.7.2005 20:29:09   
Gina
Meni se zdi čisto normalno, da pozabljamo stvari. Saj imamo toliko reči v glavi, da je praktično nemogoče vse držat notri. Jaz včasih pozabim sredi stavka, kaj sem hotela povedat. Ali se pa ne spomnim, kako se tistemu predmetu reče za kar par dolgih sekund. Ampak v bistvu mi veliko ljudi reče, da se jim dogaja enako. Dokler si zelo mlad, se ti to ne dogaja, ko pa padeš med mamice, pa gre spomin svojo pot. Normalno je to. Staramo se.:kava:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   trening mozganov...
9.7.2005 20:30:31   
iva01
ne mi o elektriki prav danes brihtam pa nikakor nemorem skužit winstonovega mostička, pre..... elektrotehnika pa un ki se jo je zmislu

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   trening mozganov...
9.7.2005 20:31:28   
Anonimen
Ka pa to študiraš? Prvič slišim, a to je kaj v zobeh?

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   trening mozganov...
9.7.2005 20:34:31   
iva01
metalurgijo, ne ni pr zobeh, pri predmetu elektrotehnika ko skapiram kaj je pa bom vedla kaj več povedat

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   trening mozganov...
9.7.2005 20:36:08   
Anonimen
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA zooooooooooo.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   trening mozganov...
9.7.2005 20:38:15   
iva01
ja zooooo. :):):):)

LP pikec0:sloncek:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   trening mozganov...
10.7.2005 9:52:48   
Aljakop
joj, jaz sem tudi zelo pozabljiva postala od poroda dalje:( prej nikoli problemov s spominom, pravzaprav mi je zelo dobr laufal, zdejle pa te lukne:)-:)-
še dobro da ta male ne pozabim kje:)-

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?