|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trebuh v 28, 29 tednu
9.3.2008 21:15:49   
Anonimen
Hej,

jaz sem pa v 28.tednu in me zadnje čase nekaj muči. Ko ležim na npr levem boku, se mi otroček ves nakobaca na levo - tudi ko se potem uležem na hrbet, je ornk kepica na npr. levi strani trebuha, desna pa popolnoma uplahne  (trebuh je raven). Vem, da gravitacija naredi svoje, pa vseeno me zanima, če mate tudi ve tako situacijo.
papa
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trebuh v 28, 29 tednu
9.3.2008 22:35:09   
špelin@
Tudi pri meni se mali cel namesti na levi strani - se vsem zdi hecno, kako nesimetričen trebuh imam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2008 22:50:03   
2suzika7
Brez skrbi, to gre zraven. Meni je že v prvo mala ležala v glavnem na desni strani in se mi je tudi po tem, ko je trebušček že prišel malo k sebi, še vedno mal poznalo na desni. Zdaj ko sem v drugo noseča je isto. Mi je sama G rekla, če pri nas pa majo raje desno  stran!!!
Pa da ne povem kolikokrat sem se smejala začudenim pogledom,ki jim ni in ni bilo jasno kaj je z mojim trebuhomuser posted image . Namesto lepe žogice, so bile bule povsod...

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2008 9:19:06   
majchika
Js sem v 40.tednu, pa mi še vedno zleze na tisto stran, na kateri ležim.
Je pa res, da je user posted image  zdaj že tako velika, da to ni več tak na izi in zna bit obračanje z boka na bok že prava umetnost - najprej na hrbet, pa malo počakat, potem pa šele na drugo stran.
tako je živjenje nas user posted image  hihi
ni pa s tem nič narobe, ne se sekirat
lepo nosečnost!

Js imam pa še en srček.

(odgovor članu 2suzika7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2008 15:14:05   
Anonimen
Super,

se mi je res mal čudno zdelo - po celem trebuhu kepice in bule. In ko trebuh otrdi...joooj, kakšna oblika user posted image . No, glavno, da se user posted image dobro počuti, ane.

(odgovor članu majchika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2008 15:55:42   
2suzika7
Ti kar še naprej uživaj v bulah in bulicah! Včasih zaboli,da ti sapo vzame,se ti zdi,da bo kaj skoz pršlo, drugič tiščiš narahlo z roko-dol z mojega želodca...
Ko maš čas, se lepo vsedi na kavč in dvigni majčko. Predvsem, ko je otroček zelo živahen. Če boš imela srečo, boš kako stopalce opazla,ki bo švignilo čez trebušček ali pa bo kje pri popku hotelo pokukat ven...user posted image
Taki trenutki na žalost trajajo tako malo časa in prehitro se jih potem pozabi.

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2008 17:47:27   
Anonimen
res je. Saj skoraj vsak trenutek izkoristim, ko ležim in čutim, da se user posted image premika. Ga enostavno MORAM pobožat user posted image . Bolj ko brca, plava in se obrača... bolj sem vesela, čisto se raznežim, včasih malo manjka, da ne začnem jokat. Če to ni najlepši občutek v življenju ...user posted image

(odgovor članu 2suzika7)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2008 23:46:31   
tweetek
naš dojenček pa najbolj smešno zgleda če se iz ležečega položaja dvognem v sedeči (se pravi če napnem trebušne mišice kot bi delala trebušnjake) - se mi naredi taka ultra hecna grba po sredi trebuhauser posted image ... Če ležim na boku je pa enako kot ti praviš - zmeraj se prekotali na eno stran, druga pa uplahne. Pa mam drugače kar enakomerno okrogel trebušček, seveda razen ko se naš korenjak odloči da se bo pretegnil...vse sorte čuden oblike se pokažejo, je prav zanimivo gledatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.3.2008 9:32:30   
slovenka
Moja pupa pa leži horizontalno in to tako, da ima hrbet navzven. Tako da kakih stopalc jaz ne bi mogla opazit. Brca v mene. Bomo vidli, kako bo naprej user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?