|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trebuh v 2. nosečnosti in zaposlitev
25.12.2010 11:35:20   
maktub
punce a se vam je trebuh v 2 nosečnosti dosti prej poznal.. in kdaj ste že dobile oblikco:)
mam pa en problem... čez 2 tedna zvem ali so me sprejeli v sluzbo sli ne... pa se en razgovor imam...sedaj pa zvem da sem noseča..sicer ni se ginek.potrjeno tko da... kaj da naredim..- da sem tiho in da sluzbo sprejmem v primeru da me vzamejo ali......kajti odgovor o zaposlitvi zvem čez 2 tedna 1.pregled pa imam sele čez 1 mesec....
najbolj me je strah da se mi  bo do čez 1 m že poznal trebuh in da tega na razgovoru nebom mogla skriti..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trebuh v 2. nosečnosti in zaposlitev
25.12.2010 11:49:58   
tanjusi
mam pa en problem... čez 2 tedna zvem ali so me sprejeli v sluzbo sli ne... pa se en razgovor imam...sedaj pa zvem da sem noseča..sicer ni se ginek.potrjeno tko da... kaj da naredim..- da sem tiho in da sluzbo sprejmem v primeru da me vzamejo ali......kajti odgovor o zaposlitvi zvem čez 2 tedna 1.pregled pa imam sele čez 1 mesec....
najbolj me je strah da se mi  bo do čez 1 m že poznal trebuh in da tega na razgovoru nebom mogla skriti..

Jaz bi na tvojem mestu povedala , kaj pa češ, jaz sem na sedanjem delavnem mestu tudi kar hitro povedala , sicer ga imam za ndč ampak se mi je zdelo fer da povem, ker sem itak pričakovala stalež in je bilo zeeelo dobro sprejeto...Tak da kar pogumno user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.12.2010 11:51:16   
tanjusi
punce a se vam je trebuh v 2 nosečnosti dosti prej poznal.. in kdaj ste že dobile oblikco:)

Mislim da tam okrog 4.meseca ga nisem mogla več skrit , čeprav se mi zdi da hlače sem si že prej kupila, oz. sem začela nosit trenerke, ker mi je postalo vse tesnouser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
25.12.2010 23:40:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanjusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.12.2010 21:23:35   
nusi
Jaz v službi nisem povedala do nuhalne, to pa zato, ker je do 3. meseca največ SS in se mi zdelo pametno vsem razlagati. Če pa gre za novo zaposlitev je prav da poveš, ker drugače ne izpadeš v dobri luči user posted image . Samo jaz bi počakala do zadnjega razgovora, ker je do tam  še 1 mesec.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.12.2010 21:32:17   
maktub
ja sej nevem več kaj je prav in kaj ne.. eni pravijo naj bom tiho saj bom tko vsaj 6m delala.... eni pa da naj povem...
ampak v primeru da povem pol pa definitivno da sluzbe ne bom dobila..čeprav sem se za njo zelo trudila že 2 meseca hodim non stop na njihove razgovore...
ampak problem je ker bi rada delala vsaj nekaj mesecev  nosečnice pa nebo noben vzel... si pa ne morem privosčit bit doma

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
26.12.2010 21:40:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maktub)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.12.2010 21:52:40   
anju
hm, kakšna služba je to zate? kakšna ne glede na nosečnost? ti je pomembno samo da delaš? če bi zamolčala nosečnost (sicer nii dolžna obveščat delodajalca prej kot 60 dni pred pdp, samo vsi na to določilo gledamo drugače) bi to vplivalo na tvojo službeno pot dolgoročno?
jaz sem se v službi kar unesla, mislim da so mi zaupali, samo pogodbo so mi podaljšali do pdp, sicer rekli da "čakajo" da pridem nazaj, ampak to je tako...
če ti je pomembno da zaslužiš in prideš do višje porodniške je boljše bit tiho ja, samo če si ti lahko, in če to da se lahko "zameriš" s tem ne bo vplivalo na tvoje prihodnje službe.
skrila pa boš v 2. mesecu še lahko. to bolj me same na sebi opazimo tako zgodaj

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.12.2010 9:58:35   
maktub
anju...
ja jaz sem komaj sedaj zvedela da sem noseča to pa 10 dni pred njihovim odgovorom.... hudo pa mi je zeto ker se za to sluzbo borim po vsem močeh že skoraj 3 mesece in sem čisto padla noter in delo me zeloo veseli..tudi kolektiv je super... rabim pa nujno delo saj bi s tem mojim plačilom morali nujno nujno poravnati en dolg ki se nam vleče ze nekaj časa, pa sama čutim potrebo po delu saj sem že 3 leta doma in se počutim tko nekoristna..saj jaz zelo rada delam, se druzim z ljudmi..na žalost sem pa do sedaj iskala delo brez uspeha
ja sej to je tale problem ker je kr veliko poznano podjetje in se bojim da se jim pol res neki tko zelo zamerila sam jaz dejansko do konca jan nevem al je ta nosečnost res ali ne.. do tkrat bog nedaj se lahko marsikaj zgodi... jaz morem odg. povedat v začetku jan. konec pa imam komaj prvi pregled.,.. bjim se da jim rečem Ne sem noseča... na pregledu pa mi dr. reče da je bil test lažen... kar dvomim ampak sem z dr. govorila in je rekla da tudi to zna bit , tudi bilo kaj .... pol pa da zgubim sluzbo za takero sem res zelo zagrizena in se tko zelo borim... sploh nevem kaj naredit...
spremljam sluzbe ampak za 6m malo kdo isče oz ja sam z možnostjo podaljasanja

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.12.2010 10:11:29   
butt3rfly
ja puža, jamranje ti tuki ne bo pomagalo. treba je dobro premisliti in se odločiti, kaj narediti. jst ti svetujem, da poveš, ker si lahka hitro vse pokvariš. konec koncev se boš pač sama mogla odločiti in tudi trpeti vse posledice ali neposledice, ki bodo prišle s tem za tabo.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
27.12.2010 10:18:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maktub)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.12.2010 15:20:48   
anju
ko sem bila prvič noseča, sem čakala prvi pregled da mi G potrdi nosečnost. "aha, noseči", se mi nasmehne. js pa, "ja test je pokazal, boste vi povedali". "če je test pokazal, bova mi2 pogledala samo, če nista slučajno 2" me je skor na rit vrglo, nisem sploh pomislila da sta lahko 2user posted image no, je bil samo enuser posted image tako da so ti testi kr zanesljivi in tvoj problem ni v zanesljivost testa. če sem prav zasledila, si naredila že drugega, tako da...
če te delo veseli, bi rada tam ostala dlje kot pol leta. če te ne vzamejo zdaj boš mogoče imela priložnost čez nekaj let. razmisli, vse je odvisno od tvojih prioritet. možno se je narediti neumen - kao izveš za nosečnost, ko si že zaposlena... ne vem, odvisno tudi koliko te vest lovi. ni pa enostavna dilema. vem kako je bit brez službe. ko sem pri prvem iskala zaposlitev, sem povedala za nosečnost in nisem dobila službe prav zaradi nosečnosti. js bi vseeno težko zamolčala, kljub takim izkušnjam.
odloči se pa na podlagi tega da si noseča, kajti v ta rezultat 2 testov moraš zdaj 100% delovati, nič predpostavljat kaj vse lahko je. z dobrimi mislimi lep in zdrav dojenček! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.12.2010 23:14:36   
VRTNICA84
Povedala za nosečnost. Na koncu sem ostala brez zaposlitve. user posted image user posted image user posted image

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?