|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trebuh
14.2.2011 14:38:47   
barni
Sem v 16. tednu tretje nosečnosti in mi gre prav na živce, da mi je zrasel zgornji del trebuha, torej tisti, del, ki nima nobene veze z nosečnostjo :(.

V prvih treh mesecih mi je bilo zelo zelo slabo, pomagalo je, če sem stalno nekaj tlačila v usta, ker mi je bilo slabo v smislu neprijetnega občutka v želodcu. Potem se je to nehalo in nekako spet jem približno ok.

Po kilah se nisem kaj dosti zredila, me pa moti, da imam tako zelo napihnjen zgornji del trebuha, kot bi bila že v 6. mesecu. Nad popkom. Pa vendar je maternica še čisto lepo pod popkom. Kaj za vraga se tam zgoraj napihuje mi ni jasno. Če ne bi bilo tega dela trebuha, sploh ne bi bilo videlti, da sem noseča, ker se sicer nič ne vidi.

Mah, sej vem, da nimam kaj, samo sem se morala izkašljati, ker mi gre res na živce, da se mi trebuh veča tam, kjer ni treba :) In sploh ne vem zakaj in od česa. Ja, verjetno se mi nabira špeh, samo ko nisem noseča, tega dela ni ?! in imam dokaj raven trebuh od prsi navzdol.

No ja, sem pojamrala....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trebuh
14.2.2011 15:12:25   
naja17
Sem prvorodka, ampak seznanjena s tem, da z vsako nosečnostjo kej več pokasiraš in vsaka drgačna... Ne se jezattt, zdej zdej bo začel user posted image brcat... Iiiiiiiii....

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2011 15:43:53   
alora
Ja jaz sem na istem sicer sem v 34t. ampak imam tudi od začetka tko trebuh pod prsmi pa trdo kot da bom glih kar rodila ali počila pozna se mi pa tudi šele dva tedna pa še zdaj kdo ne verjame da semuser posted image .

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2011 18:01:10   
juniorka
Jah punce, slucajno je tako, da se razsiri, prsni kos, poveca kapaciteta pljuc zaradi vecje kolicine krvi v organizmu... zato je treba praviloma v nosecnosti kar nekaj modrcev menjat, ker se obseg poveca.. meni se je za 15 cm pod prsmi, pa ni bla to mascoba, so se rebra lepo vidlauser posted image . Traja pa pol skor eno leto, da se zadeva normalizira, no, enim se, enim pa ne cist, pa ne mislim na kg, cm so poglavje zase. Pa vso sreco vsem!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu alora)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2011 18:11:40   
butt3rfly
delate si probleme tam, kjer jih ni. svašta. pri men je isto, pa sem ponosna na svoj bejbibauh. obremenjujte se s svojim zdravjem in zdravjem otroka, ne pa s takimi banalnostmi, ki se bodo po porodu itak poštimale nazaj.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2011 19:25:26   
marjetica8
Jst mam sicer zaenkrat enega otroka, sem se pa soočala med nosečnostjo z isto težavo kot ti. Slabo mi je blo za znoret, ampak nisem bruhala. Če sem jedla, je blo boljše, tko da sem pač non stop neki jedla. Tko je blo do 20. tedna. In v 20. tednu sem bla taka, kot moja kolegica tik pred porodom. Takrat sem se sekirala, pa po porodu tudi, ker mi je ostalo kr nekej kg, ki sem jih komi v dveh letih uspela (hvala Boguuser posted image ) stran spravit. Ampak otrok je zdrav in to je edino kar je pomembnouser posted image !

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2011 21:22:34   
UOBERC
Jaz sem drugič noseča in sem že takoj dobila "napihnjen" zgornji del trebuha! Počutila sem se, kot da mi bo želodec razneslo. Sem takoj rekla, da bo fantek, ker je oblika trebuha bila takoj druga. In res je. G mi je rekel, da bo fantek prva je pa pupa. Zakaj se pa to naredi pa nimam pojma! 

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2011 22:21:19   
alora
saj jaz se nič ne sekiram jaz sem tud ponosna na svojega babija tko da mi je vseen kakšen imam trebuh sam da je z njim vse vredu sploh po vseh težavah,ki sem jih imela.Oblika trebuha pa ne pove nič moj tale bo tretji prva dva imam par pa lahko rečem da sem imela vsako nosečnost drugačen trebuh.

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2011 8:06:58   
barni
IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly

delate si probleme tam, kjer jih ni. svašta. pri men je isto, pa sem ponosna na svoj bejbibauh. obremenjujte se s svojim zdravjem in zdravjem otroka, ne pa s takimi banalnostmi, ki se bodo po porodu itak poštimale nazaj.

Ej ne gre za to da delam probleme tam kjer jih ni. Moti me ne toliko zaradi izgleda (pa seveda tudi a ne?) ampak zato, ker sem zjutraj čisto ok, preko dneva pa vzhajam ko buhtel in se temu primerno tudi počutim. Pa ne jem veliko. In v tem tednu to gotovo nima veze z maternico, ker je še majhna.

Imam občutek, da mi želodec sili v prsni koš, ne znam drugače povedat. Moti me. Ponosna gor ali dol, počutje ni fino. Zato sem se morala malo izkašljati.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.2.2011 14:50:32   
Anonimen
barni te povsem razumem,pri meni je enako!zjutraj cisto o.k,pop.pa kar vzhajam,zvecer trebuh kot tik pred porodom!sem 2.user posted image ,tokrat z deckom,tudi sama imam v tEJuser posted image ,trebuh ze takoj pod prsmi in to trd kot kamen do popka!in se strinjam niti pocuje niti zgled nista vredu!tudi jaz ne jem veliko trebuh pa kar raste in raste,tko da ne vem kaksna bom v 40.tednu!

(odgovor članu barni)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
15.2.2011 15:34:46   
manna
IZVIRNO SPOROČILO: barni

Sem v 16. tednu tretje nosečnosti in mi gre prav na živce, da mi je zrasel zgornji del trebuha, torej tisti, del, ki nima nobene veze z nosečnostjo :(.

V prvih treh mesecih mi je bilo zelo zelo slabo, pomagalo je, če sem stalno nekaj tlačila v usta, ker mi je bilo slabo v smislu neprijetnega občutka v želodcu. Potem se je to nehalo in nekako spet jem približno ok.

Po kilah se nisem kaj dosti zredila, me pa moti, da imam tako zelo napihnjen zgornji del trebuha, kot bi bila že v 6. mesecu. Nad popkom. Pa vendar je maternica še čisto lepo pod popkom. Kaj za vraga se tam zgoraj napihuje mi ni jasno. Če ne bi bilo tega dela trebuha, sploh ne bi bilo videlti, da sem noseča, ker se sicer nič ne vidi.

Mah, sej vem, da nimam kaj, samo sem se morala izkašljati, ker mi gre res na živce, da se mi trebuh veča tam, kjer ni treba :) In sploh ne vem zakaj in od česa. Ja, verjetno se mi nabira špeh, samo ko nisem noseča, tega dela ni ?! in imam dokaj raven trebuh od prsi navzdol.

No ja, sem pojamrala....

Joj kot da bi brala sebe! Res si me potolažila, verjetno ti to sicer ne pomagauser posted image Jaz sem v 15.tednu in imam isto tako napihnjen zgornji del trebuha, da ni za verjet. In isto kot tebi mi je bilo prve tri mesece slabo, tako da sem skoz nekaj mlela... skratka, iste znake imam kot ti. Tudi pri meni je zjutraj še nekako Ok, potem čez dan pa vzhajam kot buhtelj.
No, moje mnenje je, da je ta napihnjen del črevesje, ki se je malo stisnilo in umaknilo navzgor in dela prostor maternici. Organi v trebušni votlini so se že v prvi nosečnosti nekoliko razmaknili in zdaj je pač trebuh drugačen. Potem pa še počasnejši metabolizem naredi svoje. To je nekako moja razlaga.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?