|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trebuh
13.6.2007 8:58:42   
Anonimen
sm v 31.tednu, pa se mi zdi da nimam velikega trebuha. sej se mi pozna(v obsegu imam okoli 1m), ampak se mi zdi da imajo druge večuser posted image
kako je pr vas???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trebuh
13.6.2007 9:02:23   
prymorka
jaz sem v 22T in imam 93... lahko pa pogledaš v moj album zadnjo slikco 01.06.
imam pa zelo napetega (trdega)...

lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2007 9:02:45   
Anonimen
Ne se sekirat... Jaz sem v 14. tednu pa imam obseg 97 cm. Do decembra me bo razneslo. Odvisno je tudi od tega, kakšen položaj ima otrok v maternici in še in še in še...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2007 9:03:30   
bankc
S tem ni nič narobe. Vse je odvisno od tega, kje dojenčka nosiš- ali bolj spredaj ali pa bolj v križu. Jaz ga imam zelo spredaj in imam zato tudi trebuh ogromen. Tako da nič se  sekirati, lahko se pa zgodi, da ti bo v zadnjem mesecu zelo zrastel. Važno je, da se dojenček lepo razvija in da je zdrav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
13.6.2007 9:22:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bankc)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2007 9:54:38   
BaByGiRl
Ne obremenjuj se s tem. Jaz sem imela v prvi nosečnosti na koncu 96 cm, v drugi pa 141 cmuser posted image . To sploh ni pokazatelj česarkoli.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2007 11:20:44   
srki
Ko sem bila noseča, sem imela tak trebuh, kot ga je ena druga mamica imela v 6 mesecu. Še nobena ni imela istega obsega pri določenih mesecih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2007 11:53:37   
madela
Jaz sem pa imela tik pred porodom obseg 98cm,tako da res ni panike. Si pa verjetno bolj drobne postave in se kar pozna.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2007 11:57:41   
Taja Nagaja
Velikost trebuha je odvisna od tvoje in user posted image konstrukcije (višina, teža, oblika postave), kako user posted image nosiš in najbrž še česa. Jaz imam tudi bolj majhnega, do PDP imam še slabe tri tedne in trebuh ne meri več kot 92 cm user posted image . Vsaj prišparam pri oblačilih user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2007 12:14:05   
ašun
Jaz sem imela v 25t obseg trebuha 95 cm. Zdaj se ga sploh ne upam večzmeritiuser posted image

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.6.2007 12:19:43   
guppy
29. teden in 121 cm, sem pa samo 161 visoka
Kaj češ, pač nosim spredaj user posted image

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.6.2007 13:01:46   
lunca2
Ne sekiraj se glede trebuha tud jz nism mela velikega je blo pod 1m. Nosim pa ga bolj v križu. user posted image

Sej je zate bolje da nimaš zelo velikega trebuha, je lažje za nosit pa še ta vročina je pasja.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.6.2007 13:16:08   
bambi
Jaz sem v prejšnji user posted image  začela z obsegom trebuha 60 cm, ko sem šla rodit pa je meril 104 cm. Sedaj sem v 25. tednu in meri 89 cm, pa se mi zdi, da imam kar velik trebuh. Odvisno je seveda od tega kakšen obseg si imela pred user posted image .....

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.6.2007 18:55:23   
Anonimen
Jaz sem se s tem tudi obremenjevala, pa se ne več. Važno, da je dojenček zdrav!

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.6.2007 12:11:29   
Nikki24
Jaz tudi čist spredaj nosim, sem v 30. tednu in obseg 114cm. Pa tudi suha nisem, začela s 70kg, do zdaj +12kg. Sem bila pa včeraj na 3D in mi je G povedala, da je po velikosti moj user posted image  za dva tedna večji kot je PDP. Že na nuhalni je bil en teden večji, tako da pričakujem porod pred PDP.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.6.2007 12:32:40   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: madela

Jaz sem pa imela tik pred porodom obseg 98cm,tako da res ni panike. Si pa verjetno bolj drobne postave in se kar pozna.

tudi drobna postava ni pogoj za majhen trebuh. sem vitka in kar drobna (no, bila sem, preden sem zanosilauser posted image ), pa me je bil sam trebuh v prvi N (tudi v drugo kaže, da ne bo nič drugače). najprej je vstopil trebuh, potem enkrat so pa šele mene zagledaliuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.6.2007 12:36:26   
orhideja75
ne sekiraj se zaradi velikosti trebuha. važno, da je z otročkom vse vredu. ko sem bila1.noseča do konca kakšen sploh ni vedel, da sem. so mislili, da sem se sam mal zredila.
pa ko sem bila 2.noseča je bilo tudi skoraj tako. no, mal več sem vseeno imela trebuha. pa so mi rekli, da nosim bolj v križu.
oba otroka sta se pa rodila normalnih velikosti  52 cm in 2900 g
bodi pomirjena samo na otročka misli.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.6.2007 13:17:48   
ronja
Jaz mam še slabe 3 tedne do poroda in mam obseg 102 cm, če se fajn napihnem, sicer pa okoli 1m, kot ti. Ne skrbi, manjše, ko je, lažje gre venuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.6.2007 23:32:17   
Mateja81
lep pozdrav vsem user posted image .

V bistvu sam preverjam ene moje nastavitveuser posted image

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.6.2007 23:35:33   
Mateja81
user posted image user posted image user posted image  jaz.

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.6.2007 1:06:36   
Ajvy
user posted image sem v 35.tednu, pa imam obseg 102 cm- komaj, ga pač nosim bolj v kevdru..

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?