|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trebušček :)
18.1.2008 13:56:17   
BOJTKA
dan dober!
mene pa zanima kdaj se vam je začel vsaj malo "poznati" trebušček? Sem namreč v 10-em tednu in se mi zdi da imam že mejčen, ampak res čist mejčen večji trebuh ! Mogoče se mi samo zdi ker se gledam vsak dan ko papiga v ogledalo user posted image user posted image   Res je tut da sem zaprta in da čisto nič ne bruhamuser posted image     Se pa  kolegici, ko je bila noseča do 3-ga meseca in pol ni poznalo nič-no po 6 mesecih je imela že lepi, veliki in okrogel  trebušček. Sej to je verjetno odvisno od vsake posameznice.  bodoča avgustovka 08user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trebušček :)
18.1.2008 14:04:48   
Taula
Mene je v zadnjih dveh tednih razgonilo.user posted image
Trebuh se mi ja pa poznal na začetku...slaba prebava, nato se je zmanjšal in nato dobival user posted image obliko.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu BOJTKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2008 14:04:52   
J.L.
Mislim, da je čist odvisno od pasamezne nosečke. Jaz sem v 26 tednu, pa se mi ful malo pozna. 

(odgovor članu BOJTKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2008 14:05:37   
she29
Oj!

Čisto možno, da se ti že pozna trebušček. Tudi meni se je zelo zgodaj poznalo. Sedaj sem nekje na pol nosečnosti (21.teden) in praktično vsak opazi. Drugače pa mislim, da je pri vsaki drugače, enim se pozna prej drugim kasneje, tud odvisno od celotne postave. Jaz sem npr bolj vitke sorte in se mi zato trebušček toliko prej vidiuser posted image  Verjetno tudi ti.
Ne vem pa zakaj si prilepila žalostnega smajlija tam kjer si napisala da ne bruhaš. Bodi vesela da ne bruhaš! Zaprtje bo pa tudi minilo. To so hormoni.

Uživaj in ne skrbi. Lp.

(odgovor članu BOJTKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2008 14:07:32   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: she29

Oj!

Čisto možno, da se ti že pozna trebušček. Tudi meni se je zelo zgodaj poznalo. Sedaj sem nekje na pol nosečnosti (21.teden) in praktično vsak opazi. Drugače pa mislim, da je pri vsaki drugače, enim se pozna prej drugim kasneje, tud odvisno od celotne postave. Jaz sem npr bolj vitke sorte in se mi zato trebušček toliko prej vidiuser posted image  Verjetno tudi ti.
Ne vem pa zakaj si prilepila žalostnega smajlija tam kjer si napisala da ne bruhaš. Bodi vesela da ne bruhaš! Zaprtje bo pa tudi minilo. To so hormoni.

Uživaj in ne skrbi. Lp.

Vitkost nima nobene veze z poznanjem trebuščka. user posted image user posted image
Jaz sem vitka, pa se mi ful malo opazi, glede na to da sem v 6, čez par dni že v 7 mesecu.

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2008 14:07:34   
aprill
zdaj v sedmem mesecu me je kar naenkrat razgnalouser posted image prej ni pa nihče opazil nobene spremembe, ker sem zgubila tri kile

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2008 14:11:23   
she29
No J.L. ker si tako blazno pametna, napisala sem samo da je več faktorjev ki vpliva na to, koliko in kdaj se ti pozna.
Lp.

(odgovor članu aprill)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.1.2008 14:13:41   
J.L.

No J.L. ker si tako blazno pametna, napisala sem samo da je več faktorjev ki vpliva na to, koliko in kdaj se ti pozna.
Lp.

Ups, nekomo sem očitno stopila na žulj. Tako kot ti, sem tudi sama izrazila moje mnenje, da pač postava nima nobene veze z velikostjo.

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.1.2008 14:14:55   
samantha_ce
Meni se je začelo poznati nekje v 14.tednu, toda ko sem oblečena, se mi še zdaj, ko sem v 17.tednu, ne pozna toliko, da bi kdo opazil. Npr. pri 1.nosečnosti ni do 6.meseca nihče opazil, ampak me je pa full razgnalo v 8.mesecu user posted image .

*06.07.2008 - naši družinici se je pridružil sonček ALEX*

(odgovor članu aprill)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.1.2008 14:16:27   
she29
Najbolj vpliva kje nosiš user posted image .

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.1.2008 14:22:03   
J.L.

Najbolj vpliva kje nosiš user posted image .

Žal te moram razočarat, lega otročka ni odvisna od obsega oz. velikosti. Preverjeno pri dr. Pušenjaku.

Re: Pridobivanje teže Napisal: Stanko Pušenjak user posted image Datum: 01.01.2008 21:39
žal tudi sam tega ne znam prebrati niti v čačkah ne prepoznam tipičnih besed, s katerimi običajno opišemo položaj posteljice. Lahko pa dodam, da položaj posteljice prav nič ne vpliva niti na velikost niti na izbočenost trebuha.

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.1.2008 15:01:11   
sayuri
Prvič se mi je trebušček začel poznati okrog 16. tedna.

Sedaj sem v 12. tednu in se mi že pozna (dvojčka).

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.1.2008 18:46:11   
Zofy
Meni je tudi moja G rekla, da nima veze položaj posteljice in velikost trebuha. Ko mi je namreč rekla,d a nosim zadaj, sem veselo vprašala, če to pomeni, da ne bom imela velikega trebuha. In je rekla, da ne, da to še nič ne pove...

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.1.2008 12:19:42   
Una
Že prvič sem bila bomba, zdaj se mi pa še bolj pozna. Sem v 24. tednu, pa me vsi sprašujejo, če grem že rodit. Resnično mam velik terbušček. Edina razlika med 1. in 2. nosečnostjo je ta, da me je blo več okol trebuha, trebuh je bil kot lubenica, zdj pa je še večji, ampak drugačne oblike. Mogoče ima to zvezo s spolom, ne vem... Jst sm mogla zamenjat navadna oblačila za nosečniška že v drugem mesecu, ker me je vse tiščalo... Ne vem, kaj še bo, ko mi bo proti koncu zastajala voda, bom kot balončekuser posted image

LP, Una

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.1.2008 12:24:08   
bastian111
Una vprašala bi te kaj si  oz. sta z možem dobila (sina ali hčero)?

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.1.2008 12:47:22   
pepa6
Una isto je pri meni, pa je to moja prva nosečnost. Od drugega meseca nosečnosti že nosim nosečniške hlače. Sem kot balon, in vsi mi pravijo če sem v 8 mesecu nosečnosti. Drugač pa ima otrok vodoravno lego. Boki, rit in vse ostalo je isto, sam trebuh je velik.

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.1.2008 12:50:41   
portugalka
meni se pa že full pozna (22t)
nekateri pravijo, da je to odvisno tudi od moči (prožnosti) mišic... kolk ti kej gor drži al pa ne...
moje so očitno šibke user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.1.2008 15:40:01   
Una
Doma imamo fantka, pričakujemo pa punčko.

LP, Una

(odgovor članu portugalka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.1.2008 18:37:43   
valentina2006
Men se v 1 user posted image  pr 6 mescih še skor nč ni vidl. Zdej sem v 22 tednu, pa se že kr opaz. Je pa sigurn odvisen kok si suh, se ziher prej vid kot pr eni močnejši. Pa tud pravjo, da se ti vsako user posted image  prej pozna.  

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu BOJTKA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.1.2008 22:29:51   
Anonimen
ja upam da se pr močnejših ne toliko pozna, ker imamo že itak dovolj velike trebuhe user posted image

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
27.1.2008 17:34:31   
amalia
Pozdravljene!

Meni se je trebušček poznal pri 7. tednu. Vsak dan je bil opazno večji. Spomnim se, da mi je tako hitro rastel, da me je kar bolelo. Sem se prav bala, da mi bo popokala koža. K sreči se je nekje pri šestih mesecih umirilo. Sedaj sem v 34. tednu, pa imam kar velikega in še vedno pridno raste.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.1.2008 19:38:21   
bastian111
No meni se je poznalo zelo zgodaj tem okrok 7-8 t. Zdaj sem v 16t pa se mi že kar fejst pozna!Vsaj ,kot moj mož vedno reče ,da smouser posted image  vse lepe!user posted image

(odgovor članu amalia)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

NAj ime
klepetka

Nika (14%)

MAja (7%)

Sara (17%)

Lana (25%)

Brina (19%)

Ana (19%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!