|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trebušček
10.6.2009 20:30:40   
spelci22
ojla punce,

no, malo se vam javim, in vas nekaj vprašam.ali ste imele že na začetku nosečnosti ( 1 mesec) trd trebušček in rahlo povečan?ker js ga mam ful in joškice me dobesedno pečejo sem že 10 dni čezuser posted image , ampak ne upam delat testa...aja kilogramčki so pa še vedno isti-tako da zredila se nism....

hvala 

lp
špelči
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trebušček
10.6.2009 20:32:27   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: spelci22

ojla punce,

no, malo se vam javim, in vas nekaj vprašam.ali ste imele že na začetku nosečnosti ( 1 mesec) trd trebušček in rahlo povečan?ker js ga mam ful in joškice me dobesedno pečejo sem že 10 dni čezuser posted image , ampak ne upam delat testa...aja kilogramčki so pa še vedno isti-tako da zredila se nism....

hvala 

lp
špelči

ja po moje si noseča. user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.6.2009 9:05:09   
spelci22
no danes zjutraj sem se opogumila in naredila clear blue test in sta se mi prikazali user posted image črtici...sicer je navpična zelo, zelo rahla takšna kot v navodilih pod c točko....ampak mislim, da je to to user posted image user posted image bom še počakala 1 teden pa ga spet naredim....bc mi pa ne pokaže nič...ali je možno, da mi hormon tk počasi narašča al kaj bi lahko bilo???čudno mi je da ni bol močen +, ker mi že 10 dni zamuja.... ali ima katera kakšne izkušnje s tem?

lp

špelči

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2009 9:19:55   
miklarom
čestitkeuser posted image , to je definitivno po sliki sodeč, sploh ne rabiš več delat ponovnega testka, bravoooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.6.2009 9:25:37   
majalina
čestitam!!!

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2009 10:03:48   
elanor
kaj je s temi baby checki??? ta teden je že kar nekaj punc reklo, da jim je drug test + pokazal, bc pa -. in tale + od spelci22 je prav lepo konkreten..kako da bc tega ne zazna??? mislim da nikoli več ne bom bc-ja kupla...

spelci22  tebi pa čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.6.2009 10:14:45   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: elanor

kaj je s temi baby checki??? ta teden je že kar nekaj punc reklo, da jim je drug test + pokazal, bc pa -. in tale + od spelci22 je prav lepo konkreten..kako da bc tega ne zazna??? mislim da nikoli več ne bom bc-ja kupla...

spelci22  tebi pa čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič ni narobe z BCi. Vse kar je, je to, da zaznajo že nižjo koncentracijo hormona, npr 20, medtem ko CB nekoliko višjo 40. S tem da ti urinski testi lahko reagirajo tudi na hormone, ki jih povzročajo ciste, PCO, nekatere bolezni povezane s hormonskim neravnovesjem, možna vgnezditev in takojšen propad nosečnosti..... IN se zato naredijo črtice, kasneje jih pa ni, ali pa jih CB ne pokaže, ker je hormona premalo, da bi ga zaznalo. Zato je v takih primerih najboljši krvni test, kjer se izločijo vsi drugi hormoni in se dejansko preveri samo nosečniški hormon, hkrtai pa vidiš ali je sploh prišlo do vgnezditve, ali nosečnost napreduje, propada......

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.6.2009 10:23:29   
elanor
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: elanor

Nič ni narobe z BCi. Vse kar je, je to, da zaznajo že nižjo koncentracijo hormona, npr 20, medtem ko CB nekoliko višjo 40. S tem da ti urinski testi lahko reagirajo tudi na hormone, ki jih povzročajo ciste, PCO, nekatere bolezni povezane s hormonskim neravnovesjem, možna vgnezditev in takojšen propad nosečnosti..... IN se zato naredijo črtice, kasneje jih pa ni, ali pa jih CB ne pokaže, ker je hormona premalo, da bi ga zaznalo. Zato je v takih primerih najboljši krvni test, kjer se izločijo vsi drugi hormoni in se dejansko preveri samo nosečniški hormon, hkrtai pa vidiš ali je sploh prišlo do vgnezditve, ali nosečnost napreduje, propada......

če bi bc zaznal že nižjo raven hormona, bi bil pozitiven prej kot cb user posted image tukej pa je ravno obratno...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.6.2009 13:53:53   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: spelci22

no danes zjutraj sem se opogumila in naredila clear blue test in sta se mi prikazali user posted image črtici...sicer je navpična zelo, zelo rahla takšna kot v navodilih pod c točko....ampak mislim, da je to to user posted image user posted image bom še počakala 1 teden pa ga spet naredim....bc mi pa ne pokaže nič...ali je možno, da mi hormon tk počasi narašča al kaj bi lahko bilo???čudno mi je da ni bol močen +, ker mi že 10 dni zamuja.... ali ima katera kakšne izkušnje s tem?

lp

špelči

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image  to je lepi +user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.6.2009 15:26:21   
witto
spelci22,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?