|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trebušček-dvojčki
6.5.2005 13:22:44   
mujcek
Zanima me, kdaj ste opazile, da je trebušček začel rasti (tiste, ki imate dvojčke). Jaz sem prvič noseča, sedaj dobrih 9 tednov, buši je pa že kar opazen, pa imam še celo približno 1-2 kg manj kot pred nosečnostjo. Kg padajo, buši pa kar pogumno raste, tako da je v hlačah že kar malo tesno. :zmeden2:

Kdaj ste ga ve opazile? :zmeden:

Me je kar malo strah kakšen po do 9 meseca :)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   trebušček-dvojčki
6.5.2005 14:46:01   
pika74
mujcek:love:

a sm jest neki spregledala al kaj?

A maš ti dvojčke :love::love:

:bravo::bravo::bravo::bravo:

Sploh ne vem, kako sem mogla to spregledat. Za pi sem vedla, za tebe pa :zmeden2::zmeden2: sm mogla na ušesih sedet :)-

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   trebušček-dvojčki
6.5.2005 15:01:32   
petraCBU
Evo, info iz prve roke :)- :
meni se je trebušček začel že kar kmalu poznati, vendar ni bilo "kipenja". Do konca tretjega meseca se je dalo vse še lično skriti z oblačili (no, res je bil takrat januar...), pol se je pa kar pospešeno širilo :) V prvih mesecih sem tudi jaz zgubila 2 kili, ker mi je bilo pretežni čas ful slabo, zdaj (30 tednov) imam pa 10 kg več, kar je pri dvojčkih čisto ok. Trebuh mi zadnje tedne malo manj raste, največ cm sem pridobila med 17-im in 27-im tednom. Zdaj mi pravijo, da nimam nič večji trebuh kot če bi nosila le eno detece. Tako da - ne skrbet kakšna boš do 9. meseca :)
Če hočeš vedeti še kaj: rada povem.
LP
P.

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   trebušček-dvojčki
6.5.2005 20:01:41   
mujcek
Najlepše hvala za informacije; jaz se sedaj še trudim, da skrijem malo bušija, samo sedaj ko se bo otoplilo pa mi ne bo več uspevalo :)-

Glavno da me ne bo razneslo tja do 9 meseca :)

Lep viken vsem :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   trebušček-dvojčki
6.5.2005 20:08:49   
Pia73
Jaz pa sem noseča 29t pa sem noseča z enim :duda: pa imam že +12 kg in ogromen trebuh. Kaj čem, sem pravi :sloncek: Je bilo tako že prvič,........

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   trebušček-dvojčki
8.5.2005 11:15:10   
pi
Mujcek čestitam za dvojčke !:bravo::bravo::bravo:
Sem očitno spregledala.
Meni se je trebušček začel zelo hitro poznat, zato sem sama pri sebi posumila na to da sta mogoče dva.
Jaz sem že prvič z enim :duda: imela zelo vlik trebuh, tako da me je zdaj kar malo strah kakšna bom. Sicer pa je najbolj glavno to da bomo vse rodile zdrave :duda::duda::duda::duda:.

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?