Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
trebušček, otrdevanje in še kaj 11.4.2008 10:51:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej, v 34. tednu sem in že nekaj časa opažam...kako naj rečem... čudno obliko trebuha. Ko stojim ali ležim na hrbtu, je sicer ok - žogast - ko pa se uležem na bok, je pa ves čuden. Tamali/a je ves nakobacan na levi/desni in ko se takoj potem uležem na hrbet, je še zmeraj čist trd levo/desno - kot ena velika klobasa - sicer je trebuh takrat trd, ampak ne gre za otrdevanje. Tko ko da bi tamali/a imel še fuuuuuuuul prostora in bi ga premetavalo levo/desno. OStali del trebuha je pa dobesedno LUKNJA ??? Po določenem času na hrbtu se potem normalizira. No, pa tudi, ko dlje časa stojim, je tak občutek, kot bi bil dojenček čiiiiiiiiiiisto nizko, zgoraj (nad popkom) pa spet kot da nič ni. Zoprn občutek. Maternica se ne more tko premikat, otroček pa tudi nima tolk prostora, da bi bil samo na levi/desni, kaj mislite? Vaše izkušnje? Papa
|
|
|
|
RE: trebušček, otrdevanje in še kaj 11.4.2008 10:58:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Hej, v 34. tednu sem in že nekaj časa opažam...kako naj rečem... čudno obliko trebuha. Ko stojim ali ležim na hrbtu, je sicer ok - žogast - ko pa se uležem na bok, je pa ves čuden. Tamali/a je ves nakobacan na levi/desni in ko se takoj potem uležem na hrbet, je še zmeraj čist trd levo/desno - kot ena velika klobasa - sicer je trebuh takrat trd, ampak ne gre za otrdevanje. Tko ko da bi tamali/a imel še fuuuuuuuul prostora in bi ga premetavalo levo/desno. OStali del trebuha je pa dobesedno LUKNJA ??? Po določenem času na hrbtu se potem normalizira. No, pa tudi, ko dlje časa stojim, je tak občutek, kot bi bil dojenček čiiiiiiiiiiisto nizko, zgoraj (nad popkom) pa spet kot da nič ni. Zoprn občutek. Maternica se ne more tko premikat, otroček pa tudi nima tolk prostora, da bi bil samo na levi/desni, kaj mislite? Vaše izkušnje? Papa Ja prostora očitno ima, saj otrok ni skočil malo na obisk v želodec.
|
|
|
|
RE: trebušček, otrdevanje in še kaj 11.4.2008 11:24:12
|
|
|
|
izgubljena_ovcka
|
Jaz sem trenutno noseča 30t in je vse popolnoma enako! Ko ležim na boku mali kot da "pade" na eno stran in ko se prevaim na hrbet ima rito nekje malo nad mojim popkom na eni strani, druga stan pa je kot prazna vreča, vsa mehka. enako je ko cel da hodim naokrog, se mi tudi zdi kot da pade nekam dol po popek... Meni G nikoli ni nič omenila da bi bilo kaj narobe z rastjo moje bibe tuni ni nikoli rekla da bi imela premalo plodovnice ali kaj podobnega tako da se samo smejim akrobacijam in se ne sekiram. Pa vso srečo!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?