|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trd trebuh
19.5.2010 14:45:32   
tinna25
Pozdravljene!!

Sem v 25t 2/7 dni.....včeraj in danes sem prvič začutila trd trebuh...včeraj je nakako popustilo, danes pa je trebuh ves čas trd, ko se vstanem. Če sedim al ležim se mi zdi popolnoma nomralen. Ob tem trdem trebuhu ni bolečine ali krča, sam občutek takega pritiska napihnjenega imam.....

A je imela tudi katera tako zeloo trd trebuh  v stoječem položaju?? Pravijo, da pomaga magnezij, le tega pijem že več kot 2 meseca.....

Ne vem kaj naj naredim??? Upam, da ni kaj narobe :(

hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trd trebuh
19.5.2010 14:50:19   
emibu
Štej gibe,če se otroček normalno giba mislim da ni panike,trd trebuh je lahko tudi zaradi položaja otroka..
sama sem sicer v 39 tednu in je trebuh trd ko kamen sploh pred spanjem...
če te bo pa preveč skrbelo pa pokliči v P ali se pa kar oglasi..
vse lepo ti želim.

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2010 16:10:53   
micibici
Sama sem imela podobne težave, vendar 3 tedne pred rokom. No potem pa se je začelo, najprej je odšel čep in rahli popadki. Ko sem o trdem trebuhu jamrala ginekologinji par dni pred porodom (takrat nisem vedela, da bo že), ni nič komemtirala, vse je bilo kao OK. Spomnim pa se, da me je skrbelo, ker zaradi trdote nisem dobro čutila otroka. Verjetno pa pri tebi ne gre za to, saj je še malce prezgodaj...

Držim pesti!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2010 16:31:46   
ooooo
ma meni tudi precej otrdeva zdej zadnji teden... pa nisem nič šla h G... bomo že počakali do torka pa upam da bo z obema vse v redu... pa magnezij ne pomaga dosti... počitek tudi ne... je pa kšn dan res hudo, kšn dan pa niti ne...
pa mislim da dokler ni boleče ni neke panike...

(odgovor članu micibici)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2010 17:57:40   
emibu
ooooo-kdaj pa imaš rok?

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2010 20:27:39   
ooooo
rok imam šele 10.8., tko da smo šele v 29. tednu... sem pa optimist da ni nič nevarnega user posted image
se mi zdi brezveze da bi zdej hodla do G in brezveze delala paniko... bomo že počakali teh 6 dni pa bomo vidli kaj pravi... pa kr nekaj ljudi mi je reklo da je to normalno...  in že tko počivam skoraj cel dan... več kot to pa skoraj ne morem nrdit

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2010 12:18:57   
hmmm
Pozdravljena; pri meni je bilo otrdevanje trebuha prisotno od nekje 25. tedna dalje in je trajalo do poroda. Pojavljalo se mi je predvsem, ko se pretiravala z napori, G mi je svetovala čim več počivanja in  magnezij.  V kolikor pa bi se bolečine stopnjevale in bi lahko bili popadki- torej krči v dokaj enakomernih presledkih, naj bi se takoj javila. Do tega k sreči ni prišlo, sem rodila tri dni pred rokom, a sem se pazial, kolikor je šlo. Drži seuser posted image

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2010 14:45:10   
tinna25
Sem bila danes pri G - so naredili res vse...UZ vaginalni, potem čez trebušček, še na CTG me je dala za vsak slučaj...imela sem pač neko vnetje tudi v nožnici (sem mislila, da ni slučajni plodovnica, ker je bilo čisto vodeno).....

no v glavnem jaz ko ležim al sedim je vredu...čim vstanem pa je trdo in tak tudi ostane...ni to kot neki popadki, ki bi blo minutko, pa konec.....mogoče je celo tako normalno, kaj vem, men se ni zdelo. user posted image user posted image

je bila pa v bolnici fullll prijazna, kr verjet ne morem, še za sladkorni test mi je dala napotnico, ker ta moja smotana G ne nardi čisto nič.user posted image user posted image

(odgovor članu hmmm)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.5.2010 12:21:37   
deveta
pozdravljene nosečke

Jaz sem prvič na tem forumu. Sem tri dni pred rokom in dnevi so se mi začeli vleči.
Poleg tega me zdaj že vsaka malenkost skrbi. Tudi meni je trbuh otrdeval, če sem pa to samo omenila G
mi je takoj rekel naj se ne sekiram, da je to normalno. Zdaj opažam drugačno otrdevanje, pa me zanima, če ima kakšna podobno izkušnjo? Zdaj mi trbuh otrdi, ampak ne cel, le tisti del, kjer čutim otroka, pa me zanima, če se otrok lahko tako zelo stisne ob steno matenice, da je kar precej trd. Najbrž je že velik in mu manjka prostora, najpogosteje pa je tako trd, ko se vležem, včasih skoraj celo noč. Kaj menite ve?

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Je v Lj dobro poskrbljeno za malčke?
ksenija12

Ali kaj pogrešate v Lj, za malčke in otroke?

izposojevalnico koles,športne opreme (33%)

trgovino z lesenimi igračami (7%)

agencijo z izleti za otroke (19%)

kuharski tečaj za otroke (6%)

trgovino z rabljeno otr. opremo (21%)

frizerski salon za otroke (13%)

Število vseh glasov: 370

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!