|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trbuščki!!
15.3.2005 10:45:50   
teja21
ojla kako ste :nosecka:, upam da fajn, saj vreme imamo super.
veste kaj me zanima, kdaj se vam je začel poznati trbušček, sem v 14t nosečnosti, pa mi ni jasno ali se mi že pozna trebušček od pikca, ali sem se samo zredila, ali sem samo napihnjena??
pa še eno vprašanje, kdaj niste mogle več zapeti svojih hlač??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   trbuščki!!
15.3.2005 10:48:45   
Dari

Men se je trebušček začenjal poznati ravno tam nekje okrog 14 tedna, ampak en dan bolj drug dan manj. Svoje stare klače pa sem nosila tja do 18 - 19 tedna. Zdaj pa nič več, nosimo samo še nosečniške cunce :bravo:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   trbuščki!!
15.3.2005 10:51:23   
Tejčika
ojo, jaz sem v 11 tednu in ne dobim več nobenih hlač skupaj,....pa nisem debeluška sicer, ampak trebušček se že kar fejst pozna!!!

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   trbuščki!!
15.3.2005 10:53:30   
teja21
a res si jih nosila do takrat, mene že zdaj vse tišči,ne morem si jih niti čez rit več spravit,pa nisem preveč rejena, imela sem 48kg, zdaj jih imam 53kg, misliš da sem se preveč zredila???
a misliš da se mi pol od pikice pozna buhi??

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   trbuščki!!
15.3.2005 11:08:53   
teja21
ojla nogometaš, veš včeraj sem bila pri g, pa mi pravi da se do 4 meseca prav nič ne pozna, da šele po4m, se maternica poveča in vse zmehča. tko da sem bla prav šokirana. zvagala me je seveda zredila sem se pa iz 48 na 53, to me je tud mal vrgl. kaj misliš je to normalno?? al se ti isto rediš ko jaz a samo meni to rata?:((

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   trbuščki!!
15.3.2005 11:17:39   
nogometas
Po kilah sodeč si pravi drobiž, kljub temu, da si jih že 5 pridelala, zato ne skrbi, kakor gredo sedaj gor, bodo šle z dojenjem dol! Itak moraš bit aktivna 150 na uro, ko se beba rodi! Jaz sem športnica, veliko mišic pa to, še vedno vodim aerobiko 3x na teden, tako da se mi zdi, imam samo večje joškice (in boleče - aua) in če si hlače preveč zategnem v pasu, me tišči... stegna pa rit pa zaenkrat b.p. tehtam se pa bolj redko (kajti pomembni so obsegi), itak si že pred M težji 2 kili, ker voda naredi svoje, zdaj, ko si :nosecka: je pa organizem preklopil v 4. in se ti povečajo notranji organi, že to nanese, pa seveda apetit prve 3 mesece, a kej bruhaš? Jaz NIČ? IN me prav čudi!

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   trbuščki!!
15.3.2005 11:21:52   
teja21
ne bruham ne, tudi nisem. slabo mi je pa bilo 3t po cele dneve, in to v 2mesecu šele.zdaj se je vse umiril, samo spati ne morem ponoči.

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   trbuščki!!
15.3.2005 11:22:48   
pravljica
teja mene lahko vidiš pri 15. tednih :)-, je pa res da je to že v drugo...prvič pa se mi 5 mesecev ni nič poznalo

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   trbuščki!!
15.3.2005 11:26:25   
nogometas
jaz včasih sploh nimam občutka, da sem noseča, če me joški ne bi boleli, sicer se je pa komaj začel 7. teden, slabo pa NIČ. Mogoče mal zgaga tu pa tam... če preveč skačem.:kuza:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   trbuščki!!
15.3.2005 11:33:47   
muriel
nogometas bodi srecna, meni je prejsen teden (torej ko sem bila v 6T) non stop delalo slabo, bruhala pa nisem, kar je bilo po svoje se huje!totalno beden obcutek!

to, da hlace niso vec "na komot" pa ne vem, ne vem; ;)ce pravijo, da se zaradi otroka trebuh poveca sele cez cas.se dobro, da je pomald tu in bomo dirjali po travnikih.

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   trbuščki!!
15.3.2005 12:10:09   
saba
jaz kot napišem vsak dan, mam buhi full velik.:ups:

nosečniške hlače obvezno od 12t dalje, ker so me vse hlače zelo tiščale

zaenkrat imamo +2kg.....sam trebuh me je, ki štli naprej in kar visoko je.

no čim prej moram slikce gor dat, sm se slikala v 12t in zdaj. Sam rač. neki zafrkava...:sloncek:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   trbuščki!!
15.3.2005 13:12:37   
ninocka
ne spet o bušijih...men se še zmer nč ne pozna, pol se pa sam sekiram, k berem kok mate že vse velke... :(( :(( :((

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   trbuščki!!
15.3.2005 13:43:45   
Dari

Vsaki se pozna drugače. S od začetka sem se tud jaz sekirala, ker sem imela občutek, da se samo lepo zapolnjujem v pasu, no, potem pa se mi je trebušček kar naenkrat pokazal. In zdaj se ga ne da več skrivat. :bravo::bravo::bravo: Pa se mi je en čas zdelo da se mi pa že preveč pozna, pa spet ni blo prav :zmeden: No, zdaj smo se trebuščka navadili in ga ponosno razkazujemo ;)

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   trbuščki!!
15.3.2005 13:58:10   
pi
Jaz pa bom jutri noseča komaj 8 tednov, pa že ne morem več kavbojk zapet. Zvečer sem taka kot če bi bila že v petem mesecu. Ko sem bila prvič noseča, pa se mi dolgo ni nič poznalo. Zredila sem se že za 2 kg:(, upam da ne bo šlo tako naprej.

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   trbuščki!!
15.3.2005 14:02:42   
natalijak
Teja pozdavček, tudi jaz imam rok 22.9. in sem sedaj menda v 12. tednu, zanimivo pa mi je, da sva imeli isto kil na začetku nosečnosti, tudi jaz sem jih imela 48, sedaj pa jih imam 56. Ampak je mogo g. dejal, da je to za tako drobne čisto običajno, da se zredijo prej in čisto običajno je, da se jim nosečnost zelo hitro vidi tudi na zunaj. Jaz že več kot 1 mesec ne nosim več starih oblačil;), a to ni zaradi tega, ker bi se zredila, trebušček je že pošteno velik in da nosim v sebi dete vidijo že vsi, tudi moški, ki so navadno slepi za te stvari.
Tako da Teja, ti kar uživaj v nosečnosti in ne glede na to, da so nekatere napisalale, da se ti ne more poznat:(, verjemi, da se TI :bravo: pozna, saj je to pri taki teži in pri puncah, ki imajo prej namesto trebuščka "luknjo", no tako je bilo pri meni, je to čisto normalno. Men ja prav fajn in sem na trebušček zeeeeeeeeelo ponosna - prvič v življenju :)N.

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   trbuščki!!
15.3.2005 15:01:12   
Julijana
nogometaš vidim da si ti tudi aktivna :nosecka: jaz bom jutri 6t in hodim dvakrat tedensko na aerobiko in vsako nedeljo na kakšen hrib.
prsi pa tudi mene bolijo kot hudič tako da ne morem več ležat na trebuhu.
pri velikosti trebuha pa še ni krize- zima je naredila svoje tako da je bolj obloga kot kaj drugega, kilogrami pa so tudi še isti, sedaj pa mi je slabo že kakšne tri dni tako da spijem malo vode in je bolje.

LPj:nosecka:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   trbuščki!!
15.3.2005 16:44:19   
Julijana
to je moje krstno ime
jest sem v 6t in imam pregled 30.03. PDP po mojih izračunih pa je 07.11. bomo videli kaj bo rekel moj g.
prejšnji teden sem mal cviknila glede moje aktivnosti in sem klicala mojega g in mi je sestra rekla da pozna step aerobiko:sloncek: in naj si steper samo znižam in skoke omejim in trebušnjake pri katerih ležiš in počasi spuščaš noge naj opustim-jaz sem opustila kar vse trebušnjake, pa vsak veekend skočiva na kakšen hrib, za veliko noč pa greva z možem smučat:kuza: če bo vreme ugodno.

LPJ:bravo:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?