drobižek
|
Pa še moja izkušnja iz Trbovelj, kjer sem pred kratkim rodila. Tudi jaz nisem Trboveljčanka in imam svojega ginekologa drugje. Babica Eva je super, super! Prav tako vse osebje v porodni, še posebej njihova nova bodoča babica Špela! Kar se tiče pa ginekologov - čist pri vsakemu sem imela kakšen pregled. Dr. Jurca - ok, dr. Pogačnik - zelo vredu; poleg svoje strokovnosti še zelo prijazen in preprost, dr. Čuk - katastrofa (kot je ena že prej omenila). Mogoče, da je bil včasih zakon in da je še danes kar se tiče neplodnosti, drugače pa tako neprijaznega človeka še nisem srečala in glede na to, da je ginekolog in še predstojnik oddelka, je to zelo žalostno...nosečnice smo zelo občutljive in v posebnem stanju in sploh, če gre kaj narobe ali te kaj skrbi, rabiš prijazno besedo in da se nekdo zavzame zate...na žalost pri dr. ČUKU tega ni bilo...tudi ko smo se z bodočimi mamicami srečevale na CTG-jih, so imele zanj same negative...govorim za dr. Čuka, ostalo osebje je vredu. Če bom menjala ginekologa, bo to definitivno dr. Pogačnik! Sobe - so večposteljne. Verjetno, če imajo prostor si lahko tudi sam v sobi. Se mi pa zdi, da je boljše, da je še kakšna zraven tebe, sploh če prvič rodiš, da si kaj pomagata in imaš družbo, če si to želiš. dojenje - res preforsirano. Pomagajo, ampak premalo, ker poleg toliko dela, jim ne znese, da bi se res posvetili nekomu, ki ima težave. Všeč mi je , da zelo vztrajajo, saj je to za otroka najboljše, če pa nimaš mleka in otrok zgublja na teži, pa potem še ti rečejo, da če bo zgubil še toliko in toliko, da pa ne greš domov. Ja madona, če ni, ni in obstaja pač adaptirano mleko, ker otrok pa mora jest, a ne?! obiski - 11. - 12. in 16. - 17. kopalnica in wc - res bi lahko obnovili!!! Torej moja splošna ocena: vredu, če bi pa bil dr. Čuk malenkost bolj prijazen in se bi zavzel za vse pacientke, ne samo za njegove, konec koncev je predstojnik oddelka, bi pa bilo super! Če bo še drugič, grem rodit v Trbovlje, ampak si želim, da ne bi imela opravka z dr. Čukom! potrdilo - moraš imeti potrdilo za spremljevalca. Midva sva bila na MŠ v Trbovljah in sva ga mogla pokazati. Je pa brezplačna MŠ.
|