Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: traxx jaguar servis, kje? 9.3.2008 12:15:56
|
|
|
|
gumbek
|
No če ti kaj uspe mi javi ker meni so odpadli vsi pokrovčki in so rekli da sem sama kriva ker nisem prav ravnala z nijmi tako da sem že eno leto brez njih in nimam nič zarjaveto.
|
|
RE: traxx jaguar servis, kje? 9.3.2008 12:19:13
|
|
|
|
frufru
|
Je cesta, saj pol so pa res v Arielu krivi, ker imajo police tako skupaj, da z vozičkom povsod zadaneš. Malega pa res ne morem sredi trgovine pusti in po policah iskat. A maš mogoče telefonsko od servisa?
|
|
|
|
RE: traxx jaguar servis, kje? 9.3.2008 17:53:53
|
|
|
|
tinaaja
|
Une zascitne gumbke naj bi se dalo kupit v arielu, kolikor se spomnim.. mi vozimo brez njih ker mi jih je zmeraj dol pometalo, ko je bilo kje ozko.
|
|
RE: traxx jaguar servis, kje? 9.3.2008 21:25:22
|
|
|
|
lucika
|
mah, ja. jaz še nisem videla enega traxxa v uporabi, da bi imel vse felgice gor. nič nismo narobe delali z njimi, sploh koles nismo dol jemali, pa smo vse pogubili. pa ni po dveh zimah uporabe nič zarjaveto.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?