Anonimen
|
Saj niti ne vem kako naj začnem. Prijateljica mi je povedala svoj nick, pa sem se prijavila, da vidim kaj ste napisali. Ja jaz sem tista, ki sem bila posiljena . Naj povem, da takrat nisem nikomur povedala za to, ker sem mislila, da sem jaz kriva , da se je to zgodilo, ker nisem šla peš domov, ampak sem se peljala z njima. Je trajalo dve leti, da sem popolnoma prišla k sebi, v šoli sem popustila, prijatelje odvračala od sebe, starše,bila sem res polomija, pa nihče ni vedel zakaj. Delo preko študenta nisem mogla pustiti, ker bi potem doma vedeli, da je nekaj narobe, pa sem do konca počitnic delala tam in gledala obraze, ki so mi za hrbtom govorili, ****, radodajka in ne vem kaj še vse, bilo je res grozno. Ko sem videla obraz teh dveh moških sem pa letela na WC in jokala. Po dveh letih sem počasi začela pozabljati te stvari, sem se začela ukvarjati s sabo in sebe postavila na prvo mesto. Čez nekaj let sem se poročila, imam res krasnega moža, se zelo ljubiva, dva otroka, svojo hišo, gre nama zelo dobro. Pred pol leta smo z družino odšli na izlet, in koga jaz vidim tam, enega od posiljevalcev in do takrat nisem vedela, da se z mojim možem poznata, pa še zelo dobro. Mislim, da me on ni prepoznal, jaz pa vsekakor njega. Pa se je spet vse začelo, nočne more, živci, vse se vrača. Sedaj pa mi povejte, kako naj mojem možu povem, da je njegov znanec meni uničič otroštvo oz. najstniška leta, kako??????????
|