|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trapasto...
2.9.2008 12:45:44   
katka11
se pocutim, da je kaj...
nevem zakaj ampak ne morem se znebit filinga, da sem noseca. ceprav me je groza ze , ko to izrecem, ker se mi niti sanja ne kdaj bi loh mela O, oz ce sva z mojim priblizno takrat kej user posted image . in vem, da tud ce bi je malo verjetno, da bi bila sploh glede na to da sva v prvem krogu. groza me je na to pomislit, ker sem zdej kao neki skulirana glede tega, vem pa da ce bom to mislila bom ful zalostna ko pride user posted image ...
zadnjo m sem mela 8.8. tko, da za test je se prezgodi, pa tud butast se mi ga zdi delat, ker je res skor nemogoce da bi bla...
mah koza sm, sam vem, da to z vami loh delim in me boste stekala, ane?
ma brezveze...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trapasto...
2.9.2008 12:47:30   
Shuka
Včasih je bil slogan Kovinotehne - NEMOGOČE JE MOGOČE!user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.9.2008 12:48:00   
Rožica82
saj ni nič narobe tudi, če si samo dušo olajšaš!

Pa naj ti test pokaže kar si sama želiš!!!

Srečnouser posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.9.2008 13:07:16   
Anonimen
sva že dve, jaz sem mela tut zadnjo 8.8.
kdaj boš delala test, mene že prsti srbijo user posted image

(odgovor članu katka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.9.2008 13:11:09   
katka11
uf, dons teden pomoje... upam, da bom zdrzala do takrat...pa ce seveda prej ne pride user posted image . pa ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.9.2008 13:13:37   
Anonimen
jaz bom kar v ponedeljek, če je še ne bo.

a imaš kakšne znakce user posted image pri meni bi se kaj našlo

oprosti ker sem anonimna user posted image

(odgovor članu katka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.9.2008 13:27:39   
katka11
mah kaj pa vem... ti znaki, zmeri se jih najde ce hoces...
npr. mal sm taka "zmahana", obcutljiva, mal me prsa bolijo. pa se mati me je mal zastrupila. ona namrec zmer prebere nosecnice se preden same vejo. me je zadnjc vprasala ce imam m, pa sem rekla da ne, pa pravi pol je pa ne bos mela. in ne ve da delava na mulcku.
ampak sej pravim, to si moram dons izbit iz glave, k bom pol spet vsa zalostna k nau nic.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.9.2008 13:36:35   
Anonimen
ja vem kako je to. čeprav mene tudi prsi bolijo, sploh zjutraj ko vstanem in sm brez modrca, se mi zdi k da imam kamne, tako dol me vleče.take težke prsi, je težko opisat.

(odgovor članu katka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.9.2008 14:54:28   
ptejka
No jaz upam, da ti je uspelo - kaj hočeš lepšega kakor zanostiti v prvem krogu - a ne??user posted image user posted image

Jaz mam filing, da ima tvoja mami kar prav - sej veš da se te mame redkokdaj zmotijo (vsaj pri moji je tkouser posted image )

Srečno!!!!

p.s. pa poročaj kako in kaj (pa ti ANONIMNA tudi - da bomo na tekočem z vsem user posted image )

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.9.2008 17:33:35   
skrivnost
Navijam za obeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.9.2008 19:16:20   
tanja040
Za obe želim,  da se vama pokaže user posted image .
Tudi jaz sem na podobnem, kot sta vidve. 10.8. M, 18.8. O bila sva pridna, 24.8. nek čuden rjavi izcedek (še nikoli nisem imela nobenega obarvanega izcedka razen M), seveda nisem mogla čakat in sem 14 dni pred M naredila test, ki je bil seveda negativen. Sedaj pa čakam ali bo izostanek, da naredim ponovni test. Me pa res 14 dni bolijo, špikajo jajčniki, skoz me tišči lulat, prsa normalna, nič mi ni slabo tako, da res ne vem, si pa user posted image zeloooooo želiva.

lp TANJA

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.9.2008 22:39:08   
kitka1
Težko je počakati na test... Moja zadnja m. je bila 6. 8., ampak imam malo pozno ovulacijo in bom delala test konec tedna... Temperatura še ni padla, tako da upanje ostaja.

Katka, cel kup takih primerov poznam... So se trudili, pa ni bilo nič, potem pa en mesec 100 drugih stvari, samo enkrat user posted image , pa je uspelo. Se mi zdi, kot da se narava malo heca... Ko jo hočemo imeti pod kontrolo, se ne pusti...

< Sporočilo je popravil kitka1 -- 2.9.2008 22:41:02 >

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.9.2008 6:44:46   
katka11
ja, takle mamo...
nej cimvecim uspe in naj to ne bodo lazni znaki! jest se poskusam cimmanj s ten ukvarjat. doma sploh ni problema k je skoz akcija in se dogaja. bolj stala je v sliuzbi, ko mi prsti kr sami izberejo ringarajo user posted image . pa res vas je fajn mal prebirat.
no tkole naj dons pride cim manj user posted image in cim vecuser posted image . pa se se kej beremo
lep dan vsem!

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.9.2008 7:09:47   
liam
Punci... jst držim pesti, da obadve zagledata plusek... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.9.2008 7:31:47   
Anonimen
jaz se javljam, pri meni slabo kaže. danes zjutraj sem se zbudila s takimi bolečinami v trebuhu, no od bolečin sem se zbudila user posted image
in kasneje ko sem se obrisala je bilo že mal rjavkasto. bom počakala do konc dneva. ampak mislim da je prišla user posted image pa to prehitro kak dan.

kako štejete M. če sem imela zadnjo 8.8., je potem ta ciklus na 27 dni, a prav računam user posted image

(odgovor članu liam)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
4.9.2008 9:38:20   
katka11
no kaj zdej anonimna, a je user posted image al ni?
prvi dan menstruacije se steje za prvi dan cikla, ja tko da ce dobis dons bo to 27 dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.9.2008 7:42:04   
Anonimen
ja dobila sem jo, fajn teče user posted image user posted image

ma ja pa spet v nov krog, sem res mislila da zdaj pa je. mislim da je čas za obisk pri G, glede na to, da je že skor leto pa pol odkar se trudiva

(odgovor članu katka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
5.9.2008 10:47:36   
katka11
user posted image en objemcek zate, ce ti bo kaj lazje. treba se je borit in upat pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......