|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   torta za rd
24.10.2011 23:02:00   
Spark
Kje imajo v Lj. dobre in ne predrage torte? Vsako leto ista pesem user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: torta za rd
25.10.2011 6:52:36   
Tutan
A ne Pety peče torte? Zadnjič je neke slike kazala, pa je zgledalo slastnouser posted image

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2011 7:26:06   
Anonimen
Jaz sem jo lani naročila pri Jagode in dinozavri ... ni bila ravno poceni, samo je bila pa zelo lepa in dobra. Letos bi jo pa rada sama naredila in imam par vprašanj, če se bo katera od pekarskih mojstric javila tule user posted image :
- če naredim torto v 2 nadstropji, ali je treba dat v spodnjo torto pod zgornjo, kakšno ojačitev?
- kako pobarvam smetano na svetlozeleno in svetlomodro?
- kje imajo najbolj raznoliko ponudbo okraskov za torto (okolica LJ in severno)?

(odgovor članu Tutan)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2011 7:32:43   
Hope2
Za prvi rd smo naročili v zvezdi- čokoladni medvedek (lahko izbereš 2 vrsti v eni torti... mi smo čokobanana in čokojagode), to j ebila ena najboljših tort- tista čokoaldna krema na medvedku mi še zdaj ne gre iz glaveuser posted image .  Cena je bila glede na število kosov kar velika- ampak ok.

Za drugi RD sem izbrala v galerija grad (pod emporiumom) MINI čokoaldno mousse torto- gor sem še dokupila eno pikapolonico (ala ježek)- ta torta je šla v varstvo (več otrok). Tudi zelo dobra, sma moraš pazit, ker imajo več vrst čokoaldnih in ostale vsaj nam niso tolk všeč. Mi je pa blo všeč, da sem šla tja na kavo s prijateljico in vsaka kak kos sprobala, mali ap s eje igral v igralnici zraven- tako veš kaj dobiš. Aja imajo tudi fotoknjigo tort- da še izgled izbereš. Ampak cena je uf, me za veliko praznovanje niso prepričali.

Za veliko praznovanje sem pa naročila pri jagode in dinozavri, je punca tudi na RR ALI pa SI OGLEJ NJEN BLOG. Torte so noro lepe, okus pa nam je bil tudi všeč. Cena je bila takrat precej nižja od prejšnjih dveh. So mi pa torto pripeljali v LJ- smo imeli srečo, da so glih šli v LJ.

Zame so ti 3 adutiuser posted image

Letos delam samauser posted image

Otika vidim, da bova obe zavihali rokaveuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 25.10.2011 7:35:45 >

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.10.2011 7:41:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2
Otika vidim, da bova obe zavihali rokaveuser posted image user posted image

U ja ... saj lani sem tudi 2 torti sama naredila, ena manjša za pofotkat je bila pa od Jagode in Dinozavri ... pa so mi lani vsi rekli, da izgledata ne ravno top šit, samo da dobri sta pa zelo ... tako da bi mogoče letos probala malo na dekoraciji delat user posted image  ... ma imam še vedno nekje zadaj, da se moram tamali za torto za prvi rojstni dan odkupit (saj se spomnite teme o Zvezdini torbi za malo milo deklico za 1. rd user posted image )

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2011 7:55:38   
Hope2
Za prvi RD sem malemu spekla spiderman torto- ta je bla za praznovanje pri dediju in babici (za glavno je bila od zvezde)- pa tudi moram kar velik na dekoraciji še delatuser posted image , ampak letos sem se oborožila. Sprobala sem že domačo tičino maso in mal oblikovala figurce, nabala nekaj pripomočkov, za moj RD še sprobam okus torte (ker prvič pečem brez čokolade in oreškov), pol pa takoj akcijauser posted image . Že 3 noči sanjam kak bom torto naredilauser posted image , ap imam še 3 tedne do finalauser posted image

Nič ne vem o tej tvoji zgodbiciuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 25.10.2011 7:56:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2011 8:01:04   
Anonimen
Tule sem izlila svoj gnev: http://www.ringaraja.net/forum/m_4897348/mpage_1/key_/tm.htm user posted image

Jaz bi pa tudi drugače okraševala s tičino .. samo jo 90% ljudi okrog mene ne mara (no jaz jo obožujem), tako da bom kar pri smetanovem oblivu ostala ... samo bi rada naredila travo pa rožice gor ... no in za travo mora biti smetana zelena ... torej, kako to naredim, pa da ne bo zelena prišla taka kot na linku zgoraj user posted image

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.10.2011 8:03:13   
uškinamama
Jagode in dinozavri user posted image  , v nedeljo smo jo končno probali, meni je bila odlična (da o videzu ne govorim, prekrasna)

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.10.2011 8:08:15   
Tutan
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Tule sem izlila svoj gnev: http://www.ringaraja.net/forum/m_4897348/mpage_1/key_/tm.htm user posted image

Jaz bi pa tudi drugače okraševala s tičino .. samo jo 90% ljudi okrog mene ne mara (no jaz jo obožujem), tako da bom kar pri smetanovem oblivu ostala ... samo bi rada naredila travo pa rožice gor ... no in za travo mora biti smetana zelena ... torej, kako to naredim, pa da ne bo zelena prišla taka kot na linku zgoraj user posted image

Jaz sem delala rumeno in zeleno smetano kar z tistimi barvami za živila (ki so pakirana kot eterična olja user posted image - doziraš po občutku, po kapljicah, ko se smetana stepa).... dobiš cel barvni spekter - od nežne do ekstra žive user posted image

Hope - imaš kakšen dober recept za torto z oreščki in čokolado? Mi smo čokoholiki user posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.10.2011 8:20:09   
Tutan
Aja, pa še nekaj...Hope, mislim da si ti delala domačo tičino maso - si jo barvala kar z barvami za živila?

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.10.2011 8:37:46   
Hope2
Otika, kupi barve za živila. Jaz sem jih videla zadnjič v našem organic shopu- naravne barve. Pokukaj, če najdeš v kakem kalčku, drugače dobiš tudi v šparu. Otika pri nas tudi ne maramo tičino mase, razen malegauser posted image , še nisem srečal aljudi, ki bi oboževali, ampak vzamem v zakup, da ostane na krožniku, vseg ap atudi ni treb apojesti- glavno da je not dobra, na zunaj pa lepauser posted image . Sem mislila, tudi jaz smetano, ampak ne dobim pladnja v obliki tako želenega dinozavra- tak bom naredila okroglo, pa oblekla v tičnino in gor napopala nekaj malih dinozavrov, pa še okrasila s kakimi listki ali krogeci... domišljija.

Tičino maso sem delala iz barvnih marshmalowsov. Sem dobila roza, zelene in rumene. Pa sem roza probala- sem naredila roza slonauser posted image user posted image , ampak mali je bil navdušenuser posted image user posted image . Bom pa zdaj nabavla barve in bom še to probala, ker bi rada močno zeleno barvo za podlago.

Za čoko-oreški torto, ap jaz vedno kombiniram različne recepte- nikoli ni ista torta. Osnovo pa mam nekako vedno čokoladni biskvit brez moke- ker je dovolj sočen- mi ne prenesemo namakanja s kompoti ali mlekom. Res pa ni biskvit puhast. Potem ap še včasih dodam kak kokosov biskvit zraven. Krema pa pač smetana in nutela. Čeprav me zdaj mika da bi skuhala vanilijev puding in zmešala s stepeno smetano- nekje sem to zasledilauser posted image . Margarine in masla pri nas odpadejo. Pa še bel biskvit moram nekje zbrskatuser posted image

Dobiš recept, mal sem v gužvi, če pozabim, me pocukaj. Drugače pa tukaj tudi en recept brez moke http://www.culinaryjourneybyme.com/2011/05/cokoladna-torta-v-oblakih.html

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 25.10.2011 8:39:31 >

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.10.2011 8:42:42   
Hope2
Otika brez besed na zvezdo. Jaz sem šla naročat veliko prej in vedno grem osebno, saj hočem še sprobat okus. Tam sem si ogledala slike tort in sem bila tudi razočarana nad nekaterimi. Ne boš verjela, tudi mi smo računali na kmetijo, ap sem si premislila, ko sme videla sliko. Nad medvedkom smo pa bili pozitivno presenečeni user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.10.2011 8:44:36   
StrawberrY
Jaz vse kupujem tukaj http://www.bakecake.eu/.

Hope2, jaz sem malemu, ki tudi ne mara tičino mase, želel si je pa dinozavra naredila tako, da sem normalno spekla kvadratno torto. Premazala s smetno (jo rjavo obarvala), potem sem pa iz knjige dinozavrov na papir prerisala dinozavra. Na tičino sem potem z zobotrebcem napikala dinozavra in ga pobarvala. Potem sem pa še par dodatkov nardila. In je zgledala fenomenalna torta. Sem morala potem v kratkem času narediti še tri take torte.

Evo Hope, imaš tudi pekač v obliki dinozavra (takrat ko sem jaz delala toto, ga še ni bilouser posted image )

http://trgovina.bakecake.eu/artikel/1161-pekac-dinozaver?cat=1196

< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 25.10.2011 8:50:04 >

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.10.2011 8:47:30   
StrawberrY

IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

Aja, pa še nekaj...Hope, mislim da si ti delala domačo tičino maso - si jo barvala kar z barvami za živila?

Nisem Hopeuser posted image .
Jaz barvam s tistimi barvami,ki se jih kupi v tej trgovini http://www.bakecake.eu/.
Ker se mi zdi, da mi le te barve dobro obarvajo tako tičino, kot smetano. Sploh če hočem bolj intenzivne barve.

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.10.2011 8:51:55   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY

Jaz vse kupujem tukaj http://www.bakecake.eu/.

Hope2, jaz sem malemu, ki tudi ne mara tičino mase, želel si je pa dinozavra naredila tako, da sem normalno spekla kvadratno torto. Premazala s smetno (jo rjavo obarvala), potem sem pa iz knjige dinozavrov na papir prerisala dinozavra. Na tičino sem potem z zobotrebcem napikala dinozavra in ga pobarvala. Potem sem pa še par dodatkov nardila. In je zgledala fenomenalna torta. Sem morala potem v kratkem času narediti še tri take torte.

Evo Hope, imaš tudi pekač v obliki dinozavra (takrat ko sem jaz delala toto, ga še ni bilouser posted image )

http://trgovina.bakecake.eu/artikel/1161-pekac-dinozaver?cat=1196

Ja, vem, da lahko tdui s smetano naredim, ampak hočem kičastouser posted image

sem ap videla, ad bi lahko tudi oblikovala dinozavra iz same torte in smetano, pa si ne upam. Lej to zbirko, da se ti zmešauser posted image user posted image
http://www.google.ae/search?q=cakes+dinosaur&hl=en&biw=1400&bih=890&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=YVymTv_9LMir8APD4YXODw&sqi=2&ved=0CBsQsAQ

Hvala za pekač, sam NE morem naročit, smo daleeeeeč vstran domauser posted image . Sem ga v naših štacunah videla, pa so ga pokupli, še preden si je naš mulc zmislu, kaj bi imel. Da ga pa naročam po netu iz katere druge države, ap mi je butastouser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 25.10.2011 8:55:58 >

(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.10.2011 9:02:19   
Nika v službi
Jaz naročam zadnja leta pri Pety (RR), Torte z Gorenjske (FB). Krasne in odlične! Priporočam.

Prej pa se kupovala v Kraljevem mignonu (KR, dostava v LJ) in pri Gradu.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.10.2011 9:14:16   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
Jaz naročam zadnja leta pri Pety (RR), Torte z Gorenjske (FB). Krasne in odlične! Priporočam.

A prav na gorenjsko se pripelješ po torto potem?

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.10.2011 9:15:18   
ZARA

Jaz sem jo lani naročila pri Jagode in dinozavri ...

Sliko! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.10.2011 9:19:26   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

A prav na gorenjsko se pripelješ po torto potem?

Včasih se tudi pripeljem (na obiskuser posted image ), sicer pa dostavi v LJ.

Tule je nekaj naših (njenih) tort:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 25.10.2011 9:30:40 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.10.2011 9:29:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Jaz sem jo lani naročila pri Jagode in dinozavri ...

Sliko! user posted image

Dobiš, ko domu pridem user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
25.10.2011 10:43:52   
ZARA
OK, Otika.

Nika, ja, vem, da so krasne. Joj, kolk cukra. Si grem inzulin vbrizgat.

< Sporočilo je popravil ZARA -- 25.10.2011 10:44:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.10.2011 11:27:19   
Paštetka
Pety, a v MS pa ne bi prišla na kak izlet in mimogrede kaj dostavila?user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.10.2011 13:20:52   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Pety, a v MS pa ne bi prišla na kak izlet in mimogrede kaj dostavila?user posted image

Po poti bi še v MB eno torto pustila user posted image

saj sta oba novembrska, se bomo uskladili s praznovanjem user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.10.2011 13:24:25   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Po poti bi še v MB eno torto pustila user posted image

saj sta oba novembrska, se bomo uskladili s praznovanjem user posted image

user posted image

jaz bi v tem primeru vzela dve. Eno še za mamico.

PEty, 3 torte bi se ti potem splačalo peljati na vzhod user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.10.2011 13:31:29   
pety78
user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?