|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   torbica......
17.3.2007 22:53:03   
iva01
išćem eno tako vsestransko uporabno;ne neko strogo elegantno ne športno, tako ki je sedaj moderna, fajn bi bilo da bi lahk notri stalčila celo akto ali mapo podobne velikosti, mogoče celo lap top da nebi rabla včasih dve torbi okul vlečt.
A je kera kaj takega zasledila kje v LJ pa max 50 evrov sem pripravljena dat zanjo, super bi bilo da je usnjena ni pa nujno.
Naslednji teden bom 3 dni v LJ in bi si jo rada kupila, nebi pa rada 1000 trgovin na ta račun prehodila.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: torbica......
19.3.2007 10:20:30   
muška
če bi še rada lap top noter stlačla potem poglej v Samsonite, ampak cena,... saj veš user posted image   , drugače pa sem bila par dni nazaj v Yello in sem videla zelo luštne večje torbice od 17€ dalje - usnjene! Samo tako velika za lap top pa ni bila nobena,... pojdi pogledat, jaz imam eno svetlo že doma user posted image

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.3.2007 10:24:18   
Taula
V Lj se na Trubarjevi ulici najde par trgovinic kjer imajo luštne torbice.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2007 19:05:38   
iva01
V Samsonitu ni nič takega oziroma so torbr za računalnike, kar pa že mam, jst bi neki tako manj kufrastega pa mladostnega.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2007 19:08:41   
iva01
Trubarjeva, kaj je to tista ulica če greš iz Prešernovega trga med lekarno im Centromerkurjem( al kaj je že tista stara brezvezna trgovina) gor proti Taboru al pa Napoliju, sem ze mal iz glave dala te ulice, pa zato sprašujem da nebom Trubarjevo kje po Šiški iskalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2007 19:22:48   
kofetek2010
Samsonite ima res lepe torbe za PC-je, cene pa okrog 100 €:

user posted image

user posted image

user posted image

v Big Bangu (bivši Bof) imaš tud ene ful lepe, ampak cena pa je 250 € user posted image

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2007 20:35:27   
Anonimen
Jaz sem v soboto v ZARI videla ful lepe torbice. Take velike, za laptop in še kaj. Cene pa nisem pogledala, ker sem bila že na blagajni, pa si jo je ena gospa pred mano dala na stran. Še mož je rekel, kako je lepa.

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.3.2007 7:24:28   
Taula
Trubarjeva, kaj je to tista ulica če greš iz Prešernovega trga med lekarno im Centromerkurjem( al kaj je že tista stara brezvezna trgovina) gor proti Taboru al pa Napoliju, sem ze mal iz glave dala te ulice, pa zato sprašujem da nebom Trubarjevo kje po Šiški iskala

Jaz..tista ko greš iz Prešerca, mimo lekarne, in Centromerkurja. Sej piše in ne moreš zgrešiti.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.3.2007 8:27:06   
iva01
Takšno kot je ta prva mam podobno, sam v črmo-sivi barvi, sej drugač je čist ok ful praktična, sam bi rajš mela kakšno bolj žensko ne tuk športno...... Hvala za nasvete grem jutr dopoldan v akcijo.
A majo v Zari kaj tistih plaščev trenčkotov al kaj so že.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.3.2007 11:30:29   
Anonimen
ja imajo

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.