marjetica8
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki Quinnijeva je super. Tudi sama sem dolgo brskala za torbami po netu, po stacunah, v koncni fazi je Quinnijeva meni najboljsa. Predvsem je tanka, ni nabasana s kaksno lahko "pouster" peno, tako da ni bulky ze ko je prazna. Lepo se oprime telesa, da te ne ovira pri hoji. Pregledna je zelo, zunanja dva predala za flaske prejmeta po 2 aventovi flaskici vsak pa se kaksne kljuce od avta na hitro. Na pasu ima zepek za telefon, kar se zdi trenutno nepomembno, ko pa laufas po stacuni, mali v eni roki, torba na drugi rami in kaksna kosarica v drugi roki, je super fino da imas telefon v dveh sekundah zunaj. Ima velik zunanji zep z zadrgo, v katerega vrzes njegove dokumente, denarnico in ostale stvari. Notri ima zepke iz mreze za kaksne kremice, robcke, pribor, se dva locena zepa za plenice in oblekice, na sredo pa nabases se igrace pa kaksno dekico, bundo ipd. Pa srednji zep (kjer imas pribor, plenice, cunjice ipd.) se popolnoma razpre. Jaz je se nisem uspela prevec zabasati tudi za 24 ur od doma. Torba pride s previjalno podlogo, ma po pravici povedano je to izguba prostora. Jaz je niti ne nosim s sabo, povsod so previjalnice, lahko previjes tudi v vozicku, avtu, das raje 2 ali 3 tetra plenice pod rito ali dekico pa tetro cez. V glavnem torba nudi veliko prostora, pa je majhna, lahka, nepremocljiva in zelo prirocna. se podpišem pod tole! Vse je res
|