|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   toplice-kdaj po abraziji?
3.8.2007 11:52:48   
noti
Pozdravljene! Žal sem tudi jaz ene izmed tistih, ki so pred kratkim doživele razočaranje. Pred tremi tedni sem imela abrazijo.Še vedno sem zelo žalostna. Za sprostitev bi si privoščila malo razvajanja v toplicah, pa me zanima kdaj po abraziji je dovoljeno plavanje v zaprtih bazenih in savnanje? Nebi rada staknila kakega vnetja. Hvala vam!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: toplice-kdaj po abraziji?
3.8.2007 12:30:41   
Anonimen
Mislim, da je treba počakati od 4-6 tednov. J
az sem po laparoskopiji morala čakati 1 mesec, prav tako na spolni odnos. To je pa podobna reč, ker v obeh primerih "šarijo" po tebi.

Srečno.

(odgovor članu noti)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.8.2007 12:54:59   
kodrana
meni je bilo rečeno po abraziji, naj se en kopam in nimam spolnih odnosov dokler traja izcedek.. ker ko ga ni več pomeni, da sluznica ne krvavi več in je manjša možnost infekcije.
odloči se sama, po moje je po treh tednih že ok, lahko pa še kak teden počakaš.
srečno.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.8.2007 12:58:44   
Tiamo
jaz sem bila po 1 tednu že v vodi oz. se namakala v Čateških....po kopanju vedno tuširanje z intimnim milom in preoblačenje kopalk!!! Pa ogibala sem se bazenov z vročo oz. vodo s višjo temp., pa v jakuzi nisem šla. Na sem bila potem čez dva meseca že noseča in zdaj imam zdravo punčko.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2007 19:11:39   
natasarobi
meni so rekli, da naj se ne kopam (v bazenih/morju,...), da ne bo pomote vsaj 6 tednov oz. do prve menstruacije

lp,

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.8.2007 19:12:37   
natasarobi
nerodno postavljen zaklepaj - se opravičujem

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.8.2007 19:22:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi

meni so rekli, da naj se ne kopam (v bazenih/morju,...), da ne bo pomote vsaj 6 tednov oz. do prve menstruacije

SE STRINJAM, KAJTI TISTO PRVO ŠE NI MENSTRUACIJA, M PRIDE PO 4-6 TEDNOV KASNEJE. MENI SO REKLI, DA ČE PRIDE DO INFEKCIJE JE LAHKO HUDO, KER LAHKO DOBIŠ NEKE IZRASTLINE V NOTRANJOSTI IN IMAŠ POTEM LAHKO PROBLEME Z ZANOSITVIJO. SEVEDA NI PA NUJNO, JE PA SIGURNO BOLJŠE SE PREJ MALO POPAZIT, KOT PA POTEM OBJOKOVAT.

SREČNO IN LP.

Neposredna povezava do sporočila: 7
3.8.2007 19:29:28   
natasarobi
Ja, res se lahko zgodi kaj resnejšega. Jaz sem se ful pazila, pa sem kljub temu dobila vnetje po 10 dneh - ful sem zaćela krvaveti in sem morala jest antibiotike. Ena punca s katero smo bili skupaj v bolnici je tudi dobila vnetje in to tako hudo, da je morala oditi še za en teden v bolnico.

Res se ni za hecat - eno so bolj občutljive, druge manj.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2008 19:48:19   
Joob
Dejte prosim povedat koliko časa po abraziji ne smeš hoditi v savno? Na gin.urgenci so mi priporočali da počakam 1 menstruacijo...dr.Pušenjak pa svetuje dva tedna po abraziji. Kaj zdej?user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

Neposredna povezava do sporočila: 9
18.1.2008 9:23:51   
...Martina...
Jaz sem po 3 tedni po ss že začela hodik k aerobiki. Malo bolj na izi, a mi je ful pašalo. V savno bi tudi že takrat lahko šla.
Vseeno pa vpr. za nasvet g.

srečno.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?