|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   topli dnevi in oblačila
30.4.2005 20:34:57   
metaa
Lep pozdrav! Glede na to, da prihajajo topli, vroči dnevi, me zanima, kako ve oblečete otročka (moja je stara 2 meseca)? Jaz se stalno namreč bojim, da je premalo, sploh odkar je bila močno prehlajena, tako da verjetno pretiravam z oblačili. :zmeden:
A je preveč za ven (na sončen dan, kot recimo danes) bodi z dolgimi rokavi, čez bombažna majčka, pa plišaste žabice in copatki (tako je ponavadi oblečena notri), potem pa sem ji čez dala še volneno jopico (bolj ohlapno) in volnene hlačke, pa trak čez ušeska.
Kako pa jih boste napravile poleti:morje:? A je bodi z dolgimi rokavi in plišaste žabice preveč, a jih boste imele le v plenički in bodiju s kratkimi. Res ne vem, kako bi. Pomagajte prosim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   topli dnevi in oblačila
30.4.2005 20:52:00   
Taša
Nevem, če ti bom kaj v pomoč ker je Maša stara 10 mesecev...Jaz jo za ven oblečem tako-če je toplo tako kot npr. danes in je na sončku.... nogavičke, hlačke, in bodi z dolgimi rokavi...Zraven sem sicer imela jopico in ji jo oblekla ko se je malce zhladilo... Na glavi ni imela ničesar... Potem ko je začelo pihati sem ji dala trak.. vendar ga ne mara... Glede na to da sem bila jaz v kratkih rokavih mislim da jo ni moglo zebsti...
Mislim da je pri tvojem :duda: čisto nepotrebna volnena jopica in hlačke... Nevem ali pa če spustiš eno majčko spodaj...
Maša se je rodila 2. julija lani in lahko ti povem da je bila kar kmalu zunaj v samem bodiju brez rokavi, ko je bilo res vroče.. Če je malce pihalo pa sem jo pokrila samo z pleničko...
Ne pretiravat..obleci ga eno plast več oz. isto kot sebe...Odvisno če si ti bolj razgrete narave... Obleči jo tako da ga boš lahko slekla....če mu bo vroče...

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   topli dnevi in oblačila
30.4.2005 20:56:37   
Mojca P.
Ziga je rojen 13.7. in je avgusta imel samo nogavicke in bodi brez rokavov ali s kratkimi rokavi.
Sicer pa sama najbolj poznas otrocka; eni so bolj zmrznjeni eni pa totalno vroci. Orientiras se lahko po sebi, drugace pa se vedno lahko potipas malo na zatilju. Ce je prevroca in vlazna obvezno das en sloj dol (ce je mokra jo preobleces, ker bo drugace sigurno zbolela), ce pa je na otip hladna pa kaksnega dodas.
Se mi pa zdi, da so nasi skratki veckrat bolani zato, ker so prevec obleceni in se spotijo, kot pa ker bi bili obleceni premalo??!!
Trak za useska pa bi jaz kar priporocla, ne glede na to, a je te dni vroce (piha).:rozica:

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   topli dnevi in oblačila
30.4.2005 21:27:37   
SISI25
Moja sta stara 5 mesecev.
Jaz sem danes imela moja dva oblečena takole, bodi z dolgimi rokavi in puloverček, spodaj pa one ta tanke hlačke in trenirkico, pa čeveljke in poletno šilt kapico, ker je malo pihalo. Bilo pa je bolj oblačno.

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   topli dnevi in oblačila
30.4.2005 21:48:40   
kaja11
Moj 6m je bil oblečen v bodi z dolgimi rokavi in bombažno majčko, kavbojke, nogavičke, adidaske in po potrebi zgornji del trenerke in kapico.

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   topli dnevi in oblačila
30.4.2005 21:49:34   
daisy
takole pa je bil na današnji SONČEN dan oblečen naš 3-mesečnik:
-bodi brez rokavov
-bodi z dolgimi rokavi
-kavbojke
-nogavičke in copatki
-trak za ušeska.
Če je zapihalo sem ga pokrila.
Pozimi smo malega oblačili toliko kot si napisala ti (3 sloje).

lp:duda::modri:

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   topli dnevi in oblačila
1.5.2005 7:25:59   
Lunca1
Moja je imela oblečen bodi z dolgim rokavom, dolge hlače, nogavičke, čevlje, čez pa zunaj tanek velurček in kapo s šildom. Pa smo kapo kar hitro dali dol.

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   topli dnevi in oblačila
1.5.2005 11:59:11   
Anonimen
moja je bla rojena 14.7. lani, pa je bla polet napravlena v bodi z dolgimi rokavi, če je blo res hot pol s kratkimi, spodaj pa bombažne žabice do pasu, če je blo pa res hot pa kratke hlačke pa nogavičke. če je spala zunaj je bla lahno pokrita s tanko dekico iz garna.

lp, lara

(odgovor članu metaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




KAKO SE JE ZAČEL POROD?
MUREN

KAKO SE VAM JE ZAČEL POROD?

popadki (65%)

odtekla mi je voda (35%)


Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!