|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   toplejši dnevi - še vedno tanke žabice?
7.3.2007 20:09:55   
bobek05
No, te dni je bilo res čudovito vreme in pri nas na Štajerskem so temperature prilezle do 17 stopinj. Jaz sem našemu (20-mesečniku) za zunaj oblekla tanjše žabice in tanjše hlače, tudi zato, ker je na hipe kar fajn pihalo, po 16 uri, pa se je tudi že ohladilo.
Ampak, danes, ko sem hodila po trgovinah in iskala še kakšne tanjše žabice, sem jih "poslušala" od prodajalk, ker malemu še vedno oblačim žabice. user posted image  Da imata njuni punčki pri 2,5 letih samo dokolenke in debelejše hlače ali pa tiste tanke žabice (štumfe) za punčke... Ko sem jo vprašala, ali naj mojemu sinu tudi oblečem žabice za punčke (bolj iz heca kot zares), je rekla, da JA, da naj vzamem le kakšno temnejšo barvo. Onidve sta mene gledali kot da sem z Lune padla, moj mož pa njunu, ko sta omenili te dekliške žabice... Jaz pa sem se počutila prav blesavo...

Kaj dajete svojim še TANJŠE žabice pod TANJŠE hlače??? user posted image user posted image user posted image  Ali sem jaz edini primer (neumnosti?)?

No, eno opravičilo za moje (neumno) dejanje je tudi to, da Anej še vedno preboleva bronhitis oz. zdaj je že precej boljši, ni pa še 100% zdrav in ne vem no... Tako hitro nekaj stakne...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: toplejši dnevi - še vedno tanke žabice?
7.3.2007 20:34:27   
lan
Jaz sem našemu enkrat letos oblekla žabice in to takrat ko je bilo pod 0. Drugače je imel skoz oblečene debelejše, podložene hlače. Je pa res, da so otroci različni in da so nekateri veliko bolj občutljivi.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2007 20:35:31   
Veverička
No, pol sem jaz tud neumna, ker Blažu (star je 27 mes.) oblačim štrampelce in hlače.user posted image  Jaz se držim "pravila", da si spomladi čim bolj dolgo oblečen, jeseni pa čim dalj "slečen".user posted image  Pa tudi ne bi pretiravala zdaj z nekim slačenjem, ker je imel pred kratkim virozo...  Pa še ful piha vsak dan. Še meni je hladno, kljub sončku, kaj ne bo otroku.
To je samo moje mnenje.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2007 20:38:40   
Lunc_a
naš že več kot en mesec nima žabic

(odgovor članu Veverička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2007 20:43:23   
tulip
Mi jih to zimo sploh nismo nosili.... samo debelejše hlače pa dokolenke!user posted image

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2007 20:44:31   
sky
Ma jaz sem tudi vedno bolj zmedena. Jaz naši 20 mesečnici vso zimo oblačim tanke legice in čez hlace, zgoraj pa body z DR in majico. V hiši imamo 20,5 °C, pa se mi ne zdi preveč, ker če je brez legic, ima mrzle noge, body s KR pa mi je pozimi premalo. Gledam po sebi, je pa problem, da sem zmrzjen tip. Jaz imam 2x dolge rokave in še spod. majico, po drugi strani pa je mož zraven v kratkih rokavih (ampak on pa spet ni primerjava). Kako potem primerno obleči otroka???

BK.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2007 20:52:25   
nejcko
Jaz naši 2,5-letnici še vedno oblečem žabe ali najlonke, vendar jo v vrtcu oblečem v kiklico oz. doma je samo v žabicah, zunaj pa ima čez hlače. Tudi jaz se ravnam po pravilu: jeseni dlje časa slečen ...

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2007 21:10:57   
BLAŽIKA
Za ven ima tanke štrampelce in tajnše hlače. Smo pa stari dve leti. Se mi zdi še malo prehladno za samo hlače, še poseba,j ko grema v park in tam se vozi po toboganu ter ziba ....

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2007 21:11:32   
Anonimen
user posted image  od A. (2,5 l) ima se vedno zabe in se vedno pac tiste hlace, ki jih je nosil pozimi. Le da ima zdaj kao tanjse zabe (ceprav jaz ne vidim razlike). Ce bi mu omenila najlonke (A., ne malemu) bi me itak najbrz kam poslal user posted image  

V vrtcu in doma je samo v bodiju z dolgimi rokavi in v zabah, za cez ima pa potem se pulover/majcko in hlace + bunda za ven.

LP, Ribica

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.3.2007 21:11:52   
lelaval
Še ena blesava, ki se pav tako neumno sprašuje, kako obleči 20 mesečnega otroka (pa še 3. je - ko bi že mogla vedet user posted image user posted image ). 
Jaz se tudi držim tega, da se spomladi oblačimo  dolgo zimsko, jeseni pa dolgo letno. In jaz svoji še vedno oblačim žabice.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.3.2007 21:14:22   
Anonimen
Moj je bil letos v žabah mogoče dvakrat vseskupaj.
Nogavice in hlače....

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.3.2007 21:42:56   
soncek&luna
moj 16-mesecnik se vedno nosi zabe...razen, ce mu oblecem zametke ima v teh toplih dneh termo dokolenke.... pozimi je skoz imel zabe, tudi pod podlozenimi hlacami... rajs sem mu zgoraj dala en sloj manj.... bolani nismo bili cisto nic.... jaz sem tudi mnenja, da se pomladi pocasi slacis in jeseni pocasi oblacis

Mami, pika moja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.3.2007 21:55:54   
Maxica
Ne, načeloma nosi bolj podložene hlače, če ima pa tanjše hlače, mu pa v vetrovnem vremenu, ali pa če je bolj hladno, dam žabice. Ampak zdaj že kar en čas ne, no.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.3.2007 23:46:19   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Še ena blesava, ki se pav tako neumno sprašuje, kako obleči 20 mesečnega otroka (pa še 3. je - ko bi že mogla vedet user posted image user posted image ). 
Jaz se tudi držim tega, da se spomladi oblačimo  dolgo zimsko, jeseni pa dolgo letno. In jaz svoji še vedno oblačim žabice.

lelaval, blesava???? user posted image  3. otrok???? user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.3.2007 23:50:23   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: bobek05

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

lelaval, blesava???? user posted image  3. otrok???? user posted image user posted image user posted image  

aja, sori, sem šele zdaj pokapirala.... imam dolgo lajtungo... user posted image   

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 7.3.2007 23:52:11 >

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.3.2007 7:19:58   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: tulip

Mi jih to zimo sploh nismo nosili.... samo debelejše hlače pa dokolenke!user posted image

Jaz vedno sledim pravilu, da če je za tilnikom topla ji je OK. Večkrat pa je prepotena.

Mi smo že začeli samo z brezrokavnikom, ker tudi bunda se mi zdi že prevečuser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.3.2007 8:31:44   
Antigona
Jaz zjutraj preverim stopinje (imam na balkonu termometer). Trenutno ima oblečene dokolenke, podložene hlače, bodi z dolgimi rokavi in tanko majčko, čez pa flis in brezrokavnik. Zjutraj ko je šel v vrtec je bilo 10 stopinj...
Tudi jaz hodim okoli v flisu, pa sem bolj zmrznjene sorte, medtem ko je mali po atiju in mu je itak kar naprej vroče...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.3.2007 8:45:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tulip

Mi isto.

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
8.3.2007 8:47:27   
total
Še vedno ima žabice in tanjšo trenerko ali hlače,bundice več nima v teh dneh ampak jaknico za ven.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.3.2007 9:01:14   
honey
Naš 2-letnik je tudi že kar nekaj časa brez žabic, ima samo nogavičke in kakšne malo podložene hlače, gor pa 1x DR in bundo ali pa 2x DR in brezrokavnik, odvisno. Ker itak dirka sem in tja in če je preveč oblečen, potem zašvica in mu je takoj vroče, pa se prehladi. Tako da ne ve vem, jaz sem ga vedno oblekla manj (ob takih prehodih, seveda) in sem mu potem raje še kaj oblekla, če sem ugotovila, da ga zebe, ker drugače, kot sem rekla, je takoj zašvical in se prehladil. Je pa res odvisno od otroka, mislim pa, da ne moremo gledat preveč po sebi, kako ga oblečt, ker če smo mi zmrznjen tip, otroku je pa takoj vroče - to ne gre skupaj, a ne? Npr. midva z možem sva ponoči pokrita sicer samo z letnim kovtrom in sva ko dve japanski bubi, mali pa spi na vrhu - beri samo v pižami, nič pokrit in je vroč ko user posted image . Tako da ne vem, odvisno od otroka.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.3.2007 9:13:51   
mily
zadnič sem v Hoferju vidla, da še majo neki tankih žabic. Mogoče bi šla še tja pogledat.

Drugač dam pa jst moji zjutri še pegice gor, potem popoldne, če gremo kam, pa samo nogavičke. Mam večji problem, glede bunde. Zjutri se mi zdi še tuk mrzl in ji jo morem oblečit, ampak ko pridem po njo, je pa že urnk topl, če je sončno. Zdej se mal ravnam po drugih in vidim, da majo še vsi otroc v vrtcu bundice, tko da bom še mal počakala z jaknco.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.3.2007 9:14:34   
Naja31
Moj 2 letnik je že nekaj časa brez žabic. Žabice ima oblečene, ko je zjutraj pod 0 in če se čez dan temperatura ni dvignila nad 5 stopinj.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.3.2007 10:02:37   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Veverička

No, pol sem jaz tud neumna, ker Blažu (star je 27 mes.) oblačim štrampelce in hlače.user posted image  Jaz se držim "pravila", da si spomladi čim bolj dolgo oblečen, jeseni pa čim dalj "slečen".user posted image  Pa tudi ne bi pretiravala zdaj z nekim slačenjem, ker je imel pred kratkim virozo...  Pa še ful piha vsak dan. Še meni je hladno, kljub sončku, kaj ne bo otroku.
To je samo moje mnenje.

Se podpišem!

(odgovor članu Veverička)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.3.2007 10:03:06   
dskubin
Odvisno no, mi smo na obali, pa je navadno topleje in smo brez žabic. Če pa piha burja in mali nima podloženih hlač, ali pa se mi zdi, da nam bo na potepanju zaspal v vozičku, mu vsseeno oblečem še žabice. 17 mesečnik se pa tudi ne še toliko premika, pa še veliko sedi po tleh. Notri pa nikoli nima žabic, ker imamo pretoplo. Tako da, jaz ne bi ravno poslušala tetk v trgovinah, one bi samo prodale to, kar pač trenutno imajo. Jaz pač otroka oblečem, kot se meni zdi,ko ... pametnjakoviče.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.3.2007 10:27:18   
NRMM
Moji 14-mesečnici še vedno oblačim žabice in hlače,predvsem zato,ker ritko povsod nasloni in,če vidi kje kakšen pesek ali zemljo se zapodi v njo in igra. Enako je v parku. Sem pa ji začela dajati body kratki rokav in dolga majčka. Zjutraj še ima zimsko jaknico ali bundico,ko gre v varstvo,popoldne ji pa dam tanjšo jaknico (vetrovko,ki ne prepiha),če je fino toplo.

Se tudi držim pravila,da spomladi dolgo oblečena,jeseni dolgo slečena.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?