|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   toksoplazmoza
29.6.2005 21:20:27   
copek
Pozdravljene drage sonosečke!

Sem v 12 tednu in me v začetku julija čaka nohalna. Pred dvema tednoma sem šla napravit test ta toksoplazmozo. Ker me niso nič poklicali sem mislila, da je vse v redu.

Danes sem poklicala G in se hotela dogovoriti za 3D UV, pa mi je bilo s strani sestre rečeno, da je bil test na toksoplazmozo pozitiven in da moram v ponedeljek še enkrat dati kri. Sedaj pa me res zelo skrbi kaj to pomeni. Baje, da je toksoplazmoza ful huda zadeva. Pa takole čisto slučajno zveš za takšno zadevo.

Ali je imela katera kaj podobnega. Hvaležna za tolažbo!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   toksoplazmoza
30.6.2005 6:49:44   
naja78
glih fajn ni,tale toksoplazma,se pa da vse urediti.brez panike,če si bila okužena v nosečnosti boš dobivala zdravila.če pa si bila v preteklosti-torej pred :nosecka: pa ni panike.je pa res nerodna zadeva,saj ti povzroči skrbi,ki pa so velikokrat čisto odveč. mogoče ti bo katera,ki ima to izkušnjo kaj več napisala.

(odgovor članu copek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   toksoplazmoza
30.6.2005 8:46:18   
Pajaca
Ma to bodo le preverili a gre za staro okužbo (kar je v 99%) ali je to sedaj. In potem boš mirna za naprej. Po eni strani je bolje da si poz kot neg. Ker potem se moraš merkati celo nosečnost, da ne bi kje staknu toxe.... Ker najhuj je če jo dobiš med nosečnostjo, če pa prej pa ni panike.

Čist rutinski postopek.... mene so pa prvo nosečnost 3x preveril, pa to me bodo, ker sem neg....

(odgovor članu copek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?