Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
toksoplazmoza, klomifen, .... 11.10.2007 20:27:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Hay, 1. Povejte mi prosim, ali se toksoplazmoza prenaša le preko mačjih in pasjih iztrebkov, ter surovega mesa, ali morda tudi preko iztrebkov glodalcev (hrčki, morski prašički). 2. Kakšne barve je barvilo, ki ti ga vbrizgajo pri HSG-ju? Povsod sem brala, da je modre barve, meni pa so dali rumenega. Upam, da jim ni zmanjkalo modrega in so mi kaj drugega not napumpali 3. Kar se tiče klomifena, me zanima ali več ovulacij pomeni, da se sprosti več jajčec naenkrat, ali da različno dozorijo in je več ovulacij v obdobju celotnega ciklusa?
|
|
|
|
RE: toksoplazmoza, klomifen, .... 12.10.2007 12:40:48
|
|
|
|
Taula
|
Tu si poglej: http://www.zzv-go.si/index.php?id=72
|
|
RE: toksoplazmoza, klomifen, .... 12.10.2007 18:36:35
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Angelina* 2. Kakšne barve je barvilo, ki ti ga vbrizgajo pri HSG-ju? Povsod sem brala, da je modre barve, meni pa so dali rumenega. Upam, da jim ni zmanjkalo modrega in so mi kaj drugega not napumpali 3. Kar se tiče klomifena, me zanima ali več ovulacij pomeni, da se sprosti več jajčec naenkrat, ali da različno dozorijo in je več ovulacij v obdobju celotnega ciklusa? 2. Barvilo je modre barve, rumeno imaš od nečesa drugega, pa se ne spomnim več, od česa. 3. Klomifen lahko v enem ciklusu sproži 1 ovulacijo, v času katere lahko dozori 1 ali več foliklov, v katerih so lahko jajčne celice, lahko pa tudi ne.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?