|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tokso in macke
9.5.2008 9:53:19   
majci27
Noseca sem 23 .teden in imam starega sina 2 leti in je vceraj bozal domacega macka. jaz sem mu potem sla roke umit. je mozno da tako jaz dobim tokso, ceprav se je dejansko jaz nisem dotikala. bozal jo je po glavi. Ce je test slucajno pozitiven, kako lahko to vpliva na plod? hvala za vas odgovor
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tokso in macke
9.5.2008 11:44:05   
mateyka
ni možno. sej ti punce tu ves čas govorijo, da je okužba možna samo prek iztrebkov mačk (če je mačka sploh okužena). lahko jo pa dobiš tud preko neumite zelenjave.

(odgovor članu majci27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2008 11:59:44   
Anonimen
Ne ni možno.
Jaz bi se na tvojem mestu bolj solate, regrada ipd. bala. Je dost večja možnost da jo stakneš.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2008 12:39:17   
srki
Se strinjam s predhodnicama.

Jaz sem se tudi zadnjič malo zasekirala, ko sem po zemlji brskala, brez rokavic. Samo pol mi je logika začela delatuser posted image , pa sem si rekla, saj nisem rok v usta dajala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2008 17:35:37   
pikica1979
Toksoplazmoza res prenašajo mačke s svojimi iztrebki. In to ne vsaka macka. Ce je macka hisna in se hrani z briketi ter konzervami je ne bo dobila; vecja moznost je pri mackah, ki se potepajo in  marsikaj pojedo (misi..). Vemo pa, da se macka lize oz. umiva in na nek nacin svoje "iztrebke" - bakterije raznasa po celi dlaki. Skrbno si umivaj roke - pa ne bo problema. macka ima v sebi tosko tja od 14 - 21 dni.

Bolj pomembna je - kot je ze predhodnica omenila - hrana. Ne priporoca se zelenjava iz vrta, niti sadje (jagode); problem je surovo meso.

Ce nosecnica vse dobro prekuha in ocisti - ne bi smelo priti do nobenih okuzb.

osebno, zdaj v nosecnosti najrajsi jem doma in si sama pripravljam hrano - tako da vem kaj jem. problem so pa restavracije in obiski.

sam pozitivno razmisljaj - pa ne bo nic narobeuser posted image

(odgovor članu majci27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2008 18:03:50   
jolly123
Tukaj imaš vse odgovore.

http://www.zzv-go.si/index.php?id=72

(odgovor članu pikica1979)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?