|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tok sem jezna...
6.7.2005 7:09:59   
dory
..ko kdo rabi kako uslugo,nasvet karkol,ce je le v moji moci priskocim na pomoc...matr,ko pa ti kej rabs,vsi zginejo al pa zacnejo iskat izgovore...pa ne recem,men je bedno koga prosit za kako uslugo,rajs nardim sama,sam vcasih pa prou pride tud kaka pomoc...jest ne vem,a sem jest mal narobe vzgojena al pa bo treba mal drgac zacet delat...sem tok jezna...:hudicek:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   tok sem jezna...
6.7.2005 7:14:04   
anajmad
Kaj rabiš -tu sem
en lp:morje:D.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tok sem jezna...
6.7.2005 7:16:10   
dory
anajmad :love::love:

ampak mi zal ne mors pomagat..

gre se pa zato,da zej ko delam preko studenta,mam opcijo delat prek napotnic,drugih,da me socialna ne hakla...in ko so jih drugi rabili,sem jih dajala...zdej pa ko bi jest dve rabla pa nobenga nikjer :(

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tok sem jezna...
6.7.2005 7:19:23   
anajmad
O s...kako so ljudje plehki.Res mi je žal.
en lp:morje:D.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tok sem jezna...
6.7.2005 7:45:25   
puncica
hmmm kako pomagat, sicer poznam dve študentki ampak nista s tvojih koncev. A bi se kako dal zrihtat. Dej ti pišem privat.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tok sem jezna...
6.7.2005 8:17:24   
Bejba
To jest mojmu :love: skoz govorim. Moj je taka dušča, da bi vsem vse pomagal, naredil, dal,....ko pa on rabi pomoč, pa nikjer nikogar, vsi zaposleni, nimajo časa :grrr: in to tudi mene res razpizdi.
Teja&maj, verjemi da si ti pravilno vzgojena in so drugi narobe ;).

LP; B

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   tok sem jezna...
6.7.2005 8:30:28   
viv_
Ja zdej tele davčne zadeve so mal spremenile tudi stavri pri napotnicah in jih eni (večina) nočejo več dajat...

Jaz sem včasih vse svoje fuše delala na napotnice, sedaj pa samo še avtorski honorarji pojejo... ampak potem pa pride dohodnina :ups:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   tok sem jezna...
6.7.2005 8:49:24   
SANDY
jest pa gruntam, da sploh nobenga študenta ne poznam :zmeden:!
Teja tle gor bo zih kera pomagala ;)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   tok sem jezna...
6.7.2005 9:27:49   
muki1
Meni se pa zdi, da so študenti že dosegli svoje in ni več takepanike za davek.:zmeden2:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   tok sem jezna...
6.7.2005 9:27:52   
Pupica
Ja dobrodošla v klubu:bravo:
Jaz sem tut do vseh prijazna, pomagam...No ponavad dobim nož v hrbet takoj ko se obrnem. Da glede uslug ne govorim. Že tako sem preponosna da bi prosila za uslugo, ko pa prosim je pa ponavadi ne dobim:(:((

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   tok sem jezna...
6.7.2005 10:06:46   
tinatona
Haj!

tko kot je pupica napisala. Jest sm ga glih prejšnji teden dobla - nož v hrbet namreč. dvomim da bom še kdaj to nardila. Ej Teja bom jest svojga brata vprašala... al rabš met od deklice?

LP Tina

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   tok sem jezna...
6.7.2005 10:08:32   
dory
ne ni vazn...loh je tud brat...sam da je posten:)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   tok sem jezna...
6.7.2005 10:10:03   
Anonimen
Jaz jo nikoli več ne dam.
Sem doživela inšpekcijo za vrat (ne meni) in je ni osebe, ki bi jo ji dala.
Sori Tejči :love:

No ampak sej poanta ni v tem. Poanta je v tem, kako nekateri ne vračajo usluge, pa tud če gre za skorjo kruha.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   tok sem jezna...
6.7.2005 10:20:04   
viv_
Men je pa vseeno...

Če jaz nekomu nekaj pomagam to naredim zase, zato da si sama pri sebi naberem malo plus točk in boli me, ali dobim od koga kaj nazaj ali ne... In zaradi te dobrote je tole moje zadnje zemljsko življenje (mi je povedala ena coprnica), tako da ko me zmanjka samo še nirvana ali pa nebesa ali pa... 9nebesa

viv, the :angel:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   tok sem jezna...
6.7.2005 10:24:13   
tinatona
jest tud rada pomagam. Ne vem, tko so me pač učil, da je treba pomagat, če lahko. In se mi to zdi lepo. Sam z dnarjem pa nikol več!!! Ok da posodm par jurjev še, kej druzga pa ne. Sem še zdaj jezna ko :hudicek::hudicek::hudicek: .

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
6.7.2005 10:27:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   tok sem jezna...
6.7.2005 10:28:33   
ZARA
Ja denar...men je moja bivša 'prjatlca' že 5 let dolžna 250 eur,pa nič ni videt da mi jih bo kdaj vrnila...ja eni smo res osli...but no more!!!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   tok sem jezna...
6.7.2005 10:31:33   
tinatona
viš... jest sm pa eni kredit vzela lani in me je skoz nategovala za plačilo. No pol je nekak ratal, ampak zdej zadnjega obroka mi pa ni vrnila. sem bla zarad tega 1000 čez limit in so mi ga skenslal. Zdej sm pa zarad tega 250000 v minusu. pa ne morm nč nardit.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   tok sem jezna...
6.7.2005 10:46:48   
ZARA
Ojoj,tinatona...ja eni znajo bit brezobrazni do amena...
Ja men se je pa zasmilla,ker je ostala brez službe z dvemi otroci...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   tok sem jezna...
6.7.2005 10:56:53   
tinatona
Mah sej men ni problem posodt, sam naj pol vrača tko kot se za gre. Pa če bi jaz mela za položit, pol ne bi bla taka panika, sam zdej sm pa zarad nje tolk v minusu in bom (če mi ne bodo neki odobril k sm se šla ment) pol posledično dva mesca čist brez dnarja (še dobr da mam doma zalogo mleka in plenic za malega). Ma najrajš bi jo...

LP tina :rozica:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   tok sem jezna...
6.7.2005 10:57:56   
ZARA
...na gobc!!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   tok sem jezna...
6.7.2005 11:00:56   
tinatona
točno tako... in to ne samo enkrat.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   tok sem jezna...
6.7.2005 11:02:10   
Anonimen
Dnarja se ne posoja.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   tok sem jezna...
6.7.2005 11:35:21   
Pia73
Dobrota je sirota! Samo jaz še vedno tu pa tam nasedem,....

Teja žal ne poznam nikogar, ki bi ti lahko pomaga.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   tok sem jezna...
6.7.2005 11:36:10   
ZARA
Ja, to vem zdej ene 5 let!!
Ampak res se mi je smilila...no pol pa zvem,da je izgubila službo,ker je kradla...(čudn?!)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?