Annny
|
Človek se mora zanesti samo nase, na svoje zmožnosti...čim manj očkov, ki 'rihtajo' službe, čim manj mamic, ki obljubljajo denar za stanovanje...vedno bodo hoteli nekaj za to---morda že samo pravico, da bodo lahko do konca življenja govorili: 'če ne bi bilo takrat mene/ mojega denarja, kdove, kaj bi bilo z vami...zato lepo molči, bodi hvaležen, lepo šparaj, ne privošči si ničesar- ker jaz vse vidim..'. Ja, starši si včasih z enim samim 'dobrodelnim' dejanjem ukradejo pravico celo življenje krojiti usodo svojih otrok in njihovih družin...Jaz ne bi tvegala. VEM, da je življenje mnogo bolj 'udobno', če nam drugi kaj zastonj uredijo, dajo denar....ampak ni fer valiti krivdo na nekoga, ki je obljubil denar (vendar se je kasneje premislil)...Za svoj denar in svoje življenje mora človek poskrbeti sam. Tako ostane tudi najbolj svoboden! Nihče mu ne more nikoli ničesar očitati! BarbaraB, veš, morda je bolje, da se je stvar obrnila tako, kot se je...ni ti treba biti hvaležna osebi, ki ti ni pri srcu...Saj počasi bo šlo- sicer s težavo, bo pa to veliko več vredno, ker bo vse, kar boste uredili, resnično samo vaše(-: Ne zameri mi teh besed, mogoče se boš nekoč strinjala z mano. Želim ti vse najlepše, prav tako pa tebi, MojcaH(-:
|