|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   to ni zame
17.4.2007 11:48:31   
Anonimen
..v glavnem..v soboto odpotujem z avtodomom malo po Evropi in seveda je nujna športna oprava....ki je do tedna nazaj nisem imela.user posted image   Moja garderoba je vsebovala 1 kavbojke , 1 športno tanko majčko belo, eno felpo s kapuco...in 1 merelke...Grem lepo v šoping, vzamem tamalo bratovo s sabo (15 let) in...pridem domov s: 3 kargo hlačami, 2 športnimi čevlji, 1 zlatimi balerinkami (ne vem kaj bom z njimi) , 6 majčkami (onyx, esprit), 1 jopčko s kapuco, 1 trenirko, 1 kavbojkami....
In zdaj imam slabo vest....pa kaj bom z vsem tem.....Prej so mi zadostovale 1 kavbojke za 2 leti....Za v službo ne morem ponosit, za prosti čas pa...saj ga nimam toliko..user posted image
Skratka, kako ve kombinirate  garderobo za v službo in tisto za prosti čas, pa za doma, pa za nedeljski izlet...

Pozdrav, A.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: to ni zame
17.4.2007 11:58:02   
marsovcek
Kavbojke, kavbojke,...... zgornji del pa je odvisen od priložnosti, imam že s tem problem. 

Ti si moj b..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2007 12:16:00   
Pajaca
Glede na to, da se nam v službi ni treba rihtat so men kargo hlače čist primerne za v službo, pa majčka zraven pa je. Drgač pa tud čez vikende grem kam na izlet, pa se to ponosi, pa za popoldan ko se grem z otroci okol potepat so take hlače čist primerne.

(odgovor članu marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2007 12:20:41   
Anonimen
Jaz nosim kargo hlače tudi v službo. Enako kavbojke. Zakaj pa ne? Kargo hlače so eden izmed mojih najljubših kosov oblek (ogromno skrijejo)user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa gor eno majčko in jopico, pa sem gotovauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2007 12:33:16   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Jaz nosim kargo hlače tudi v službo. Enako kavbojke. Zakaj pa ne? Kargo hlače so eden izmed mojih najljubših kosov oblek (ogromno skrijejo)user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa gor eno majčko in jopico, pa sem gotovauser posted image user posted image user posted image user posted image

Isto. user posted image  Še najbolj se strinjam in podpišem pod: ogromno skrijejo user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2007 12:34:17   
Felicity
Adelaide - kje pa si nakupovala, pri nas ali v Italiji?

Drugače pa jaz nosim kavbojke, tako v službi, kot na nedeljskem izletu.user posted image  
Pa tudi za druge priložnosti. Odvisno kako kombiniram z zgornjim delom (srajca, top, navadna majica, top/suknjič, na 100 in en način).

Kargo hlače pa moram še nabavit, ma mi nekako manjka volje za it po trgovinah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2007 12:43:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Pa saj sama ne vem zakaj ne.....mogoče javna uprava pa to. Raho, kaj misliš , da kargo hlače res skrijejo ? Meni se zdi da odkrijejo user posted image , za skrivanje uporabim črne hlače ravnega kroja, brez žepov...
Moram premislit....ko pridem z dopusta, bom šla en dan lepo v službo takšnale: kargo hlače (zeleno-kakaste) , zlate balerinke, zeleno kakasta majčka z zlatim potiskom (ma kam sem gledala)..pa vam javim komentarje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2007 12:45:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Adelaide - kje pa si nakupovala, pri nas ali v Italiji? v Italiji, nekaj pri nas

Drugače pa jaz nosim kavbojke, tako v službi, kot na nedeljskem izletu.user posted image  
Pa tudi za druge priložnosti. Odvisno kako kombiniram z zgornjim delom (srajca, top, navadna majica, top/suknjič, na 100 in en način). - ma jaz se ne počutim lih dobro v kavbojkah

- po mojem si resno bolna- hecam se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.4.2007 12:51:03   
romy
Lahko samo vprašam kakšne so kargo hlače?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.4.2007 12:51:57   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide

IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

- po mojem si resno bolna- hecam se user posted image user posted image user posted image

Veš da sem mislila isto, nekaj ne štima.user posted image
Mogoče previsoke temperature za ta časuser posted image

Upajmo da me kmalu mine, ker če ne mi bo ostalo preveč denarja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.4.2007 12:54:21   
Felicity
romy
nekaj v tem stilu (ma vseh dolžin)
user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.4.2007 12:55:29   
Anonimen
evola, ti je že feličita odgovorila kaj so kargo hlače...

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.4.2007 12:57:17   
romy
ups.....user posted image  saj da ne bo katera mislila da sem iz džungle doma, ampak res nisem vedla da se jim tako reče, oz. morda sem že slišala, pa saj ne vem več user posted image
Ja, so pa cool.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.4.2007 12:57:41   
Anonimen

Mogoče previsoke temperature za ta časuser posted image

S tem vremenom res ne vem kaj bo....julija že jesen user posted image  Pa itak vsemoj spomladanske cote ne bom mogla ponosit - jaz sem že poletna (sandali , kratki rokavi)

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
17.4.2007 14:27:10   
srki
Meni se to tudi za v službo zdi primerno,tudi za javno upravo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.