|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   to ni več res...
12.6.2005 17:25:10   
eva1
moj mali s cele dneve samo dere, dere, dere! Jaz enostavno ne vem, kaj naj! Sam joška pomaga, pa nosenje(pa še to morš skor plesat, pa skakat, da je tih)! Najprej sem mislila ok-je luna, pa tak vreme...sam zdej pa nimam več idej! Pa vsi mi pravijo, da je to sam obdobje, ampak jaz sem kr malo skeptična, da je to normalno! Men se bo sam še utrgal enga lepga dneva, ker to pa že presega vse meje normalnega!
Punce, kaj milsite, kva je zdej to-a je res sam obdobje(traja že nekje 3 tedne), al kaj je narobe?
Jaz sem že čist preč od vsega...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   to ni več res...
12.6.2005 17:28:57   
Primoza
Zobki, krčki in vse to se je spravilo na malo bitjece.

Enkrat je rekla moja, ko sva bedela v postelji: skozi okno ga vrživa! Pa sem ji rekel nazaj: nič, pa ga dejva. Seveda je ostalo pri besedah. Pa ne jih vzeti preveč resno.

Še malo zajemite sapo pa bo, hitro rastejo, to je njihova prednost. Poskusite s komarčkom in drugimi ukrepi zoper krčke, malo mu s prsti masirajte dlesni, če se umiri, potem so to zobki.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   to ni več res...
12.6.2005 17:46:21   
tilka
Jaz sem mojo kar pustila malo, da se je drla...tako kakšnih pet minut...sama pa sem šla v drugo sobo sapo zajet. Pa prideš nazaj bolj skuliran pa zopet gre.... Včasih pa se je za čudo nehala dret in se je s čim zamotila. Ampak to je bilo res bolj poredko in ni bilo pravilo.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   to ni več res...
12.6.2005 17:50:48   
morskadeklica
eva se pridružujem v klub:hudicek:. Moja:duda: je tiho samo v naročju (seveda je treba hodit), kadar papca (zdajle), pa ponoči ko spi. Čez dan spi vse skup okoli 45 min, ostalo pa je dretje. Slaba tolažba, pa vendar. Nisi edina.

lp:muca:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   to ni več res...
12.6.2005 17:56:33   
NIN@
Jz mislim da je to obdobje..pa da jim nič ne fali sam neki izsiljujejo pa nevedo kaj???? Moj mali ga je tako sral do 4 meseca in sem bila že čist paf psihično me je to uničilo!!! Tako da sem si kr bioenergetika naročila ker drugač nebi zdržala..ker se je vse skup kr pelalo v nedogled. Zdaj je bolje zaenkrat razen v vozičku imamo se sireno dokler ne zasmrči!!!


Vse bo minilo sam cas rabimo mi vsi

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   to ni več res...
12.6.2005 18:09:47   
Anonimen
Pred petimi leti sem imela enak problem. Mislila sem da sem slaba mama, sedaj pa vidim da se to še komu dogaja. Zapirala sem okna, da niso slišali sosedje kako joka, kaj si pa bojo mislili
Upam da bo ćim prej minilo.

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   to ni več res...
12.6.2005 19:03:45   
Soncnica
Hoj Eva1!

Držim pesti, da bo čimprej minilo!!!;)

lp

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   to ni več res...
12.6.2005 19:22:43   
rubin
Tudi naš Matic je bil tak in sem mislila, da sem edina, ki se ji otrok tako joka. Ta jok se je začel že v porodnišnici in je spal le pri fantu na rokah. Še ko je babca prišla na obisk se je skoz jokal, razen če si ga guncal gor in dol in je rekla, da takega primera še ni videla in me tolažila s tem, da je zdrav, ker če ne bi bil se ne bi jokal in bi bil ful miren in bi skoz spal. Od začetka je spal samo na rokah, v kolikor si ga dal v pojstlco ali na kavč se je že zbudil. Ponoč je spal v dnevni na kavču in spet na rokah in največ dve uri na kavču tako da sva se s fantom menjavala, da sva se vsaj za silo naspala. Tudi jaz sem bila čisto na tleh a se je čez čas to uredilo, tako da sedaj spi približno od 19-7 zjutraj, skratka 100% razlika.
Res je to samo odbobje, saj sem kot vidiš, imela iste težave. Pomaga pa, če imaš koga, ki ti bi ga malo popestval in bi šla vsaj za pet minut ven na zrak se sprostit!
Upam, da bo kmalu bolje!:rozica:

aja, kaj pa če je lačen? Imaš dovolj mleka?

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   to ni več res...
12.6.2005 19:43:34   
Anonimen
POZDRAVLJENA NA OTROKOV JOK LAHKO VPLIVA TUDI MATERINO RAZPOLOŽENJE DEPRESIJA ALI SAMO NEZADOVOLJSTVO KI GA MATI NOSI V SEBI KER OTROK TO ČUTI DANES SO OZ.SMO MATERE PREVEČ NAPETE IN PREVEČ OBREMENJENE NAMESTO DA BI SE PREPUŠČALE RADOSTIM KI JIH PRINAŠA NOVO ŽIVLJENJE MOGOČE POTREBUJEŠ MALO POČITKA ČE GA TI SVETUJEM DA SE OBRNEŠ NA STARŠE OZ PARTNERJEVE STARŠE ALI KOGA KI TI JE BLIZU DA SE LAHKO TI MALO ODDAHNEŠ IN SI NAPOLNIŠ TELO Z NOVO POZITIVNO ENERGIJO TO BO DOBRO ZATE IN ZA TVOJEGA OTROKA

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   to ni več res...
12.6.2005 21:40:38   
taška30
Tudi pri nas pridejo taki dnevi in takrat se jaz resno sprašujem o ustreznosti teh novih vzgojnih prijemov, da se otroka naj ne bi pustilo jokat. Ker včasih mi mami in tašča pravijo, da otroka pač moraš včasih malo pustit jokat, da se nauči tudi sam pomiriti.
Saj vem, da so bili 9 mesecev na toplem v maternici, pa da rabijo ogromno ljubezni, varnosti in bližine, ampak kaj je tako hudega če ga eno uro nosiš na rokah, potem ga pa odložim v mehek ležalniček, pokrijem z dekico in se 1 meter stran uležem na kavč, da malo spočijem roke in noge, pa me vidi ,pa začne jokat?
Ne vem če jim ne delamo s tem medvedjo uslugo in se sploh ne znajo več sami pomiriti...

Ne vem, zaenkrat sem še na tem, da ne pustim jokat,je pa hudo, sploh če si sam doma in včasih tudi pojest ne moreš v miru pa it na wc...

Ja, saj bo boljše, upam, da kmalu..

LP, Taška

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   to ni več res...
12.6.2005 21:48:14   
Erika 1
No, glej. Moj Gregor ima leto pa pol. Ko je imel mesec, dva se ej nonstop drl če ni bil na joški. Pa mi je kolegica - mama dveh otrok dala zlat nasvet. Ko začne ga potolaži, nafutraj, previj, zapoj, in potem lepo v posteljico pa naj se dere. Meni se je srce trgalo, mož me je moral mirit pa stran trgat, ampak po treh dneh je nehal.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   to ni več res...
13.6.2005 7:13:27   
BARBARA R.
Zobki in krčki.

Obdobje!?:zmeden: Prosim vas lepo!? Kot, da bi mu pasalo, da se joka. Otroku nekaj fali. Kristino smo prenosili po cele dneve do skoraj četrtega meseca. Krčki. Od takrat pa, kot bi odrezal, je pridna, pridna punka.

:muca:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   to ni več res...
13.6.2005 10:28:00   
smrček
Saj poznaš njegov jok. Al samo tečnari, al pa joka na drugačen način, ker mu nekaj ne "štima". Kadar samo tečnari mu zapoj kakšno lepo in poskočno pesmico, malo zaplešita...no ja pri nas to zanesljivo pomaga.

Če se ti res preveč joka, ga nesi k pediatru na vsesplošni pregled, morda mu nagajajo kakšne resne težave, al pa sam zato, da boš ti pomirjena.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   to ni več res...
13.6.2005 12:28:38   
Minki
isto kot smrček
moje mnenje:)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   to ni več res...
13.6.2005 12:49:18   
eva1
Punce hvala-no vem, da mu nič ne manjka(da bi ga bolelo al pa kaj takega), ker takoj ko ga začnem nost, al pa ga priklopm, je Ok! Tut mleka mam dost, tako da -pomoje je samo taka "driska"! Sej pol zvečer je bil ok, pa spimo tut dobr, sam k se spomne jokat je pa za pop....
No krčev nima, ker smo jih kar dolgo imeli in vem, kako zgleda, edino če ga zobki-je pa res, da si skoz rokico v usta tiši:zmeden2: ! Mah bo že, včeraj mi je mal do živga prišlo vse skup, danes je ž bolš! Pa tut nč še ni joku danes-no pa da ga ne bom prehitro hvalila, bom raj tih!
Še enkrat hvala za vse tolažilne besede!
Lp, Eva in Luka

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nik, Nick, Nicholas?
Jaka RR

Všeč mi je ime Nicholas, a se mi zdi, da ne paše v naše okolje. Kaj vi mislite?

Nik (58%)

Nick (4%)

Nicholas (6%)

Nobeno mi ni všeč (32%)


Število vseh glasov: 416

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!