Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: to čakanje je res utrujajoče 22.10.2005 11:41:49
|
|
|
|
PBJ
|
Poznam to čakanje ...zato držim pesti zate... lp
|
|
RE: to čakanje je res utrujajoče 22.10.2005 12:23:26
|
|
|
|
nota32
|
Tudi jaz te povsem razumem. prav tako (ne)čakam 24. ali 25. in me tudi že kar mika, da bi naredila test in ne čakala še teh nekaj dni. Držim pesti za obe, da ne bo ampak .
|
|
|
|
RE: to čakanje je res utrujajoče 22.10.2005 12:33:55
|
|
|
|
macka27
|
No še ena kle ki ne čaka M DANES!!! No zaenkrat je še ni, bo pa rezultat kmalu znan!!! Sicer sem imela zelo čudno obdobje od ovulacije naprej;no bom mal naštela: taprve me je nekaj dni po ovulaciji špikinl D jajčnik tako močno da mi je kar slabo ratalo, no potem pa se je začelo, rahle vrtoglavice, špikanje tam spodaj dol, najhujše pa je da sem za povrhu dobila še okus po FOLIJI! Obup, ker grd okus!!! In se ga sploh nisem mogla znebit! Tako da, jest tut čakam čakam čakam in upam da je ne bo!!! Držim pesti za nas vse,pa poročajte če bo kaj novega, prav?
|
|
|
|
RE: to čakanje je res utrujajoče 22.10.2005 12:39:58
|
|
|
|
SANDRA
|
HELLO! Punce čim manj mislite na to pa bo....psiha dela svoje..jaz sem tudi vsak mesec imela drugačne znake pa sem mislila, zdej pa je pa ni blo...mislim da je treba čim manj razmišljat o tem... Upam da nam čim prej rata. Držim pesti pa sporočite ko bo kaj novega. LP
|
|
|
|
RE: to čakanje je res utrujajoče 22.10.2005 12:59:29
|
|
|
|
lucika
|
joj, čakanje je res nekaj najslabsega! tole cakanje tukaj, a bo ali ne bo, je najhujsse; kosa se lahko le s cakanjem na placo, ki se isto taaaaako vlece.
|
|
|
|
RE: to čakanje je res utrujajoče 22.10.2005 15:54:26
|
|
|
|
Majdi
|
ja upamo da bo in ne . Odklopite možgane na pašo in ne mislit o temu in takrat sigurno bo.
|
|
RE: to čakanje je res utrujajoče 22.10.2005 18:47:17
|
|
|
|
Palčica
|
Zdravo punce, Tudi jaz je ne čakam (beri preverjam) danes.Mačka 27 imava skoraj identično počutje,manjka mi le okus folije . Veliko punc je v povezavi z zanositvijo omenjalo kovinski okus v ustih, zato ti želim da je to to- ! Skratka,držim pesti ! lp, Palčica
|
|
|
|
RE: to čakanje je res utrujajoče 22.10.2005 22:01:27
|
|
|
|
Reja
|
Pozdravljene! Jaz, ki preživljam , vsem želim, da bi bilo kmalu !
|
|
|
|
RE: to čakanje je res utrujajoče 23.10.2005 15:45:12
|
|
|
|
Nety
|
Mačka27 in Palčica, tudi sama sem se najdla v vajinem opisu počutja od ovulacije naprej... špikanje v spodnjem desnem delu trebuha, ... M pa zamuja 3 dni, naredila sem test pa še ni nič pokazalo na ... držim pesti za vse nas, ki tako nestrpno čakamo, da bomo končno zagledale ... Kako pa je pri vama? A je katera že delala test? Srečno punce!
|
|
|
|
RE: to čakanje je res utrujajoče 23.10.2005 19:45:43
|
|
|
|
FRAČAFELA
|
Držimo zate!!!
|
|
RE: to čakanje je res utrujajoče 23.10.2005 20:38:31
|
|
|
|
Tina&Dean
|
No jaz pa čakam na 25.10. in upam da nebom dočakala. Imaš prav to čakanje je res ubijalsko. Sporoči kak bo. Držim za ali . Lp
|
|
|
|
RE: to čakanje je res utrujajoče 23.10.2005 22:41:54
|
|
|
|
wallery
|
Vem kako je čakanje grozno,sama sem test naredila že teden pred pokazateljem a sem a nisem ker ni bilo za zdržat prav oddahnila sem si ko sta bili dve črtici vidni pa čeprav ena bolj slabo držim pesti za vse ki čakate lp
|
|
RE: to čakanje je res utrujajoče 24.10.2005 20:55:27
|
|
|
|
Palčica
|
Draga Nety, Jaz sem kolegico žal dobila kakšne tri ure po oglašanju na RR. Kljub vsemu upam,da je stanje pri vama z mačko 27 drugačno. Ja,nimaš kaj...pred mano je nov mesec. Držim pesti,da vama uspe. Palčica
|
|
|
|
RE: to čakanje je res utrujajoče 25.10.2005 8:37:14
|
|
|
|
Nety
|
Palčica, moram ti povedat, da sva spet na istem, ... veš, tudi jest sem včeri fasala , ne morem ti povedat kolk sem bla spet razočarana. Veš, do sedaj sem imela kar redno M, nikol mi še ni tolk zamujala, zato sem potihem upala, da tokrat se je pa kaj prijelo, no pa se spet pridružujem tvoji misli "spet je nov mesec pred nami" in tudi jest držim pesti za vse nas, ki delamo na tem, da bomo . Palčica, a te lahko samo vprašam koliko časa pa s tvojim že delata na tem, da bi imela ? Midva se trudiva že od začetka leta, tako bo kmalu 1 leto mimo, pa še ni pikice, ki si jo oba tako želiva... Lep dan še naprej in upam, da se čez 1 mesec spet dobiva na forumu s pozitivnimi novičkami, Nety
|
|
|
|
RE: to čakanje je res utrujajoče 25.10.2005 17:17:30
|
|
|
|
Palčica
|
Ej Nety, Sem ti eno kratkoooooooooo pismce kar na privat poslala.Ker ne vem če že delajo obvestila o prejetem sporočilu,te nanj opozarjam kar tu. lp, Palčica
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Gosta hranathe lauraKdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane4 mesec (
41%)
5 mesec (
21%)
6 mesec (
30%)
drugo (
8%)
Število vseh glasov: 549Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!