|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   to, da shujšaš, če dojiš je svetovna natega
3.11.2009 21:19:59   
TomTaylor
...to vam jaz garantiram! Več kot polno dojim - to pomeni, da dojim nonstop, zraven sem še na dieti brez KM in mlečnih izdelkov (česar sem prej pojedla ogromno), pa itak že po defoultu pazim kaj mečem vase, ukinila sem celo sladkarije (ker jih je bilo prej tu mač), kile pa gredo gor namesto dol, *jeb*emu*sunce...

< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 3.11.2009 21:21:23 >

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: to, da shujšaš, če dojiš je svetovna natega
3.11.2009 21:23:10   
Šarki
user posted image user posted image user posted image
nauser posted image  pa se mal potolažiuser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2009 21:26:28   
Anonimen
LOL ... se mi zdi da bolj shujšaš, če nemorš dojit in se zaradi tega sekiraš ... no tako je bilo pri meni ...

(odgovor članu Šarki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2009 21:30:03   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

LOL ... se mi zdi da bolj shujšaš, če nemorš dojit in se zaradi tega sekiraš ... no tako je bilo pri meni ...

Eno figo shujšaš.....res je pa, da se jaz nisem zaradi nedojenja dolgo sekirala.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2009 21:36:36   
Anonimen
Jah jaz sem imela težave z dojenjem in sem imela že 14 dni po porodu manj kil kot pa takrat ko sem zanosila ... sem se pa res presekirala 100/uro

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2009 21:56:29   
HuAnita
Torej lahko v moj seznam, kaj nikakor ne pomaga: abtronic, svakojake tablete, napitki, obliži, evo, zdaj je na tapeti še dojenjeuser posted image

Jaz em 1x ob dojenju fajn shujšala, 2 x pa zaredila kot pujska, nisem najbolj verodostojna...

Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2009 22:02:30   
melanija
Jaz sem 4x rodila vsakič dojila polno do 6 meseca in potem delno do 1 leta in vsakič prej kot v pol leta na mojih kg pred nosečnostjo - brez diete, da bi se je držala zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 7
3.11.2009 22:04:45   
Anonimen
Moj recept je, da se nehaš sekirat glede kil, ješ, kar rabiš, tehtnico vržeš v smeti, uživaš v življenju vsak dan in čas, ki ga sedaj namenjaš razmišljanju o (preveč) kilah, namenih čemu drugemu. Npr., kako je letos zgodaj prišla zima, ali pa kako so otroci lepi, ko spijo, koliko kapljic dežja mora past, da se napolni en liter, ali se Zemlja res vrti okoli Sonca,... user posted image .
In bodo kile zihr šle dol. Stehtat se greš pa k sosedi user posted image .

Aja, še glede mojih kil: obakrat so šle same dol v ene pol leta, brez kakšnekoli diete, obakrat polno dojila. Tehtnica pa nam ne dela, tako da dejansko niti ne vem, a sem na starih kilah user posted image .

< Sporočilo je popravil Ankica -- 3.11.2009 22:06:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 8
3.11.2009 22:14:46   
TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: melanija

Jaz sem 4x rodila vsakič dojila polno do 6 meseca in potem delno do 1 leta in vsakič prej kot v pol leta na mojih kg pred nosečnostjo - brez diete, da bi se je držala zraven.

in ti se prideš na mojo temo celo hvalit?!

user posted image user posted image

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 22:36:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 10
3.11.2009 23:04:15   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: melanija

in ti se prideš na mojo temo celo hvalit?!

user posted image user posted image

A te še jaz v slabo voljo spravim user posted image

V zadnji nosečnosti sem se zredila 9 kg, polno dojila in na prvem pregledu že imela svoje kile nazaj, nato sem kg izgubljala,  vse dokler sem polno dojila (v 6 mesecih vsega skupaj -16 kg).
Enako je bilo tudi po prvih dveh porodih. user posted image

In še v tolažbo:
čim sem začela z uvajanjem GH pri otrocih, sem se začela uspešno nazaj rediti, in manj ko sem dojila, bolj sem se redila ... ko sem z dojenjem prenehala, sem pa itak postala pravi gujdek (tale smajli je mojuser posted image ), tale pa verjetno tvoj user posted image .

Ne sekiraj se. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
3.11.2009 23:23:33   
Jelcy
Itak, da je natega...jaz sem se se bolj redila user posted image
Ampak mi ni zal, se enkrat bi isto nardila, ker vem da sem otroku dala najboljse. Ko sem pa koncala dojit je slo lepo...vse pocasi dol, tako da upanje ostajauser posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.11.2009 23:50:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Jaz em 1x ob dojenju fajn shujšala, 2 x pa zaredila kot pujska, nisem najbolj verodostojna...

Seveda si, to je realnost user posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
3.11.2009 23:53:14   
Lilita
TomTaylor, se strinjam s tabo. Polno dojila 6M, pa še zdaj pri 19M dojim, ampak kile so še kr tu. Pa jemo zdravo in se veliko gibamo zunaj. Pa razumi, če moreš.

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.11.2009 6:31:26   
CUKRČEK

...to vam jaz garantiram! Več kot polno dojim - to pomeni, da dojim nonstop, zraven sem še na dieti brez KM in mlečnih izdelkov (česar sem prej pojedla ogromno), pa itak že po defoultu pazim kaj mečem vase, ukinila sem celo sladkarije (ker jih je bilo prej tu mač), kile pa gredo gor namesto dol, *jeb*emu*sunce...

Jaz sem prvo dojila 6 mesecev in nisem nič shujšala. Potem v drugo sem pa 10 mesecev dojila dvojčke in sem se ful nadejala, koliko me bo pobralo. Klinca palca, še fajn sem se mogla zraven pazit, da se nisem zredilauser posted image Ko sem pa nehala dojit, so mi pa kile itak zrasleuser posted image Mater nam ritastouser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

Neposredna povezava do sporočila: 15
4.11.2009 6:50:16   
bskrle
Ja, meni je čisto logično, ker se po podoju svinjsko lačna  in jedla bi biskvit, marmelado, nutelo in to 3 kose za zajtrk ali večerje. Paše mi samo kalorična hrana ...
Aja, sedaj sem na hujšanju,  ovseni kosmiči, kruh le ob vikendih,  krompirja skoraj ne vidim ... In gre dol, ampak moram pazit. Da ne jem med obroki, pa telovadim 1x na teden

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.11.2009 7:22:54   
azik
Že sam naslov pove vse jaz samo dodajam  PA ŠE RES JE.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.11.2009 7:29:49   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

Ja, meni je čisto logično, ker se po podoju svinjsko lačna 

Jaz sem tudi bila non stop lačna, žrla sem do onemoglosti, skoz in skoz in skoz ... pa so kile kar dol letele.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.11.2009 7:30:42   
ledenaa
Glej nekatere shujšajo nekatere pa ne.
Ni noben nateg
Potem bi jaz rekla da je nateg ko pravijo da če boš samo ležal,nič delal,jedel sladkarije da se boš zredil  -ja zame je to tudi nateg,ker pri meni to ne pali

Neposredna povezava do sporočila: 19
4.11.2009 8:18:54   
srki
Jaz v to nisem nikoli verjela. TT, kaj pa če imaš kake probleme s ščitnico? Ker če imaš dieto pa paziš kaj poješ, kile pa gredo gor, to mi je malo hecno oz. resno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.11.2009 8:22:01   
Tea 1
To je čist odvisno. Jaz sem se v nosečnosti zredila za več kot 30 kil. Iz 60 sem pršla na 90, potem sem se pa nehala tehtat 2 tedna pred porodom. 5 mesecev po porodu sem bla na starih kilah,polno sem dojila in non stop jedla samo kalorično hrano, isto kot med nosečnostjo, kile so šle pa dol, mislim, meni je blo dojenje zakon. Pol smo pa začeli uvajat gosto hrano, so pa kile začele počas it gor. Res, vsak teden mam kilo več. Bo treba začet pazit.

Neposredna povezava do sporočila: 21
4.11.2009 9:01:28   
Anonimen

Poznam osebo, ki jo je bilo pred porodom mal več skupaj, ko je rodila, je postala vitka. Pa ni nič hujšala, nobenih zdravstvenih težav ipd.. Moja sestra ima 4 otroke, pa je po porodih ostala še vedno suha. Pri vsaki spremembi imajo hormoni različno delovanje pri posameznem človeku, tko da v večini prevladuje povečanje teže, ni pa izključeno tudi obratno.

Neposredna povezava do sporočila: 22
4.11.2009 9:08:00   
aprilčica07

Isto pr meni, je kr letelo dol

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.11.2009 9:20:04   
Gina
Kaj pa če napišemo drugače:
Ko nehaš dojit, se začneš redit. user posted image user posted image  

A bo zdaj bolj pravilno in manjši nateg?

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.11.2009 9:47:27   
TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Jaz v to nisem nikoli verjela. TT, kaj pa če imaš kake probleme s ščitnico? Ker če imaš dieto pa paziš kaj poješ, kile pa gredo gor, to mi je malo hecno oz. resno.

tudi sama mislim, da nekaj ni okej...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?