Marogica
|
Kepa*, lepo, da si nas malo podrezala, smo očitno bolj lene sorte. Kako kaj naš Brin? Mislim, da mu nič ne manjka, zdi se mi zelo samostojen, tako, da ne rabim stati vsak korak za njim, zna se lepo zaposliti, tudi do 30 min, če je treba (kar pri starejšem ne poznam, ki se še pri 5 letih z muko zaposli za pol ure). Na morju smo bili 3 tedne, res smo uživali in se dosti kopali. Brina smo komaj sprapivli iz vode in to vsakokrat z jokom (beri z dretjem). Naokoli je hodil kar dosti brez pleničke in sem opazila, da se je prijemal okrog pimpija, pa malo je zajamral, kadar ga je tiščalo lulat. Vendar nama ni uspelo-je lulal kar na tla in nekaj komentiral (ga nisem razumela ) Drugače se mi zdi, da od morja, kar nekaj več govori-tako avto ni vel brrrrrrr, temveč avto, ostale besede so še "ni avta", "tam pa tam" (sem mu na morju kazala lučke in mu govorila, tam je ena, pa tam, pa tam...) Je relativno ubogljiv fantek, skoraj vsak NE zaleže, če rečem prestrogo, naredi čobico ali celo zajoka. Je res nežen fantek. Spi še vedno celo noč, tako, da tu nimamo problemov, je še vedno rad , zobkov ima tudi že precej, tudi trojke in petke. Ne vem pa, koliko točno, ker si ne pusti prešteti vseh... Razmišljam, da bi ga dala spat na "veliko" posteljo in bi ga končno vzela iz kinderpeta, pa nekako oklevam, čeprav je Bor pri tej starosti že spal na veliki postelji. Kaj pa vem, bomo mogoče najprej poizkusili. V vrtcu je vse OK, sem se malo bala, kako bo po treh tednih reagiral in če bo kaj jokal zjutraj. Pa ni bilo nič dramatičnega. Brez joka in žalosti je stopil k prijateljčkom. Ena skrb manj
|