tipka
|
Ne razume me narobe, verjetno je vse res, kar si napisala, zveniš kot trezna in odgovorna oseba, a vseeno me zanima, če si čisto ziher, da je vse res. Ljudje smo namreč takšni, da najprej mislimo nekaj resno, si želimo, potem pa nas nekaj odvrne od tega, spremenimo mnenje. Kako dolgo ti je "obljubljal" otroka, če je to nekaj mesecev, je čisto možno, da te je samo izkoristil in ti obljubil zaradi ljubega miru. Če pa ti je to obljubil pred nekaj leti, je možno da je po premisleku ugotovil, da otroci v njegovi starosti pomenijo več negativnega kot pozitivnega. Ali pa se na začetku zveze o tem nista zmenila, morda sta se le na splošno kaj o tem pogovarjala, ne vem, hočem ti le povedat, da je čisto možno, da je mislil ob obljubi mislil resno, potem si je pa po premisleku premislil. Lahko da ti ni znal razložiti, povedati, saj veš, moški, molčal je in računal, da ti bo povedal ob pravi priložnosti, ki je nikoli ni bilo. Zdaj ob ultimatu pa potem ni čudno, da se je odločil za odhod, lahko da ga je vse že tako težilo, da se mu je misel na otroka še bolj zamerila in je ultimat izbil sodu dno. Vendar to vse ne opravičuje njegovega ravnanja, vedno mi gre na živce, če morajo biti ženske mame, moški pa otroci, ki jih je treba fintirati, da pridemo do željenega rezultata. Na vsak način je neodgovorno, da te je zavajal, najprej se ohladi, potem se pa z njim še enkrat pogovori. Vso srečo!
|