|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZNORELA BOM!!!!!
19.5.2006 13:07:38   
Polona31
Tako zelo sem si želala bebico da groza. Tudi on je bil za to ...tako ...tako.. No vse bolj se je odmikal tako da sem mu včeraj postavila ultimat otrok ali adijo. In kaj mislite da je izbral??? On že ima 2 skorajda odrasla otroka in....kreten me je vlekel za nos, jaz trapa sem mu pa verjela.
Svet se mi je sesul. Solze kar lijejo, od joka me bolijo vse mišice. Komaj se zadržujem da ne jokam vb službi. Najraje bi umrla. sploh ne vem v čem je smislel mojega življenja. Kaj mi pomga visoka izobrazba, dober avto, moderno stanovanje, dobra služba?????Kaj mi vse to pomaga, če.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZNORELA BOM!!!!!
19.5.2006 13:17:00   
total
Najprej se pomiri in globoko dihaj.....,res je to težko in tudi sama ne vem kaj bi storila če bi se mi to zgodilo.Ampak si vsaj videla kakšen moški je in da ne bi imela lepe prihodnosti.Bodi srečna,da tvoj otrok ne bo imel takšnega očeta,karšen je on.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2006 13:22:53   
SKORPION
Najprej se skušaj pomiriti in urediti misli. user posted image  Verjamem, da je to zate težje, kot zame...vendar vsaj poskusi. Slabše kot se počutiš, sigurno ne bo. Potem pa se ponovno skušajta pogovoriti in naj še enkrat isreno in s trezno glavo (morda je bil trenutno samo "jezen" ... ali se je počutil izsiljevanega-čeprav nima razloga) POGOVORITA. user posted image  Če bo še enkrat podal enako mišljenje...moraš to sprejet. Vem, da ga verjetno ljubiš, ampak ni edini na svetu. Tudi tebe vreden ni, če te je potegnil za nos namenoma. user posted image  Nikakor pa ne razmišljaj, da nimaš smisla v življenju, ker si ga sama podala - OTROK!user posted image   Nekega dne bo tudi v tvoje naročje položen tvoj največji zaklad. Tega ne pozabi!user posted image   Samo trenutno si ga tako močno želiš, da si na tem področju zelo ranljiva. Kar pogumno!

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2006 13:33:11   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: total

Najprej se pomiri in globoko dihaj.....,res je to težko in tudi sama ne vem kaj bi storila če bi se mi to zgodilo.Ampak si vsaj videla kakšen moški je in da ne bi imela lepe prihodnosti.Bodi srečna,da tvoj otrok ne bo imel takšnega očeta,karšen je on.

Ja.user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2006 13:53:51   
Anonimen
sem zdajle začela razmišljat, kaj bi jaz storila.. pa mislim, da ga nikol ne bi mela tok rada, da bi njega zamenjala za otroka.. poznam tak primer, ko se je ona poročila s moških ki je imel že dva skoraj odrasla otroka.. pa glede na to, da ima ona ful ful rada otroke, svojih nikol ne bo mela.... jo občudujem, da je bila tega zmožna.. jaz ne bi bla..

najd si druzga, čeprav vem, da je to zdajle ful težko.  ampak po moje ni druge rešitve.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2006 14:31:52   
Anonimen
Nikar ne znori zaradi tega..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2006 14:33:37   
Anonimen
Draga polona 31!

Mislim, da ni vreden tvojih solza. Glede na dejstvo, da ocitno ni bil do tebe iskren, o najbolje da ga cim pre prebolis. Verjemi, da se da. Ni res, da visoka izobrazba, ... nic ne pomenijo. Prav to ti ddaje svobodo, da prekines nezdravo zvezo in zacnes cez nekaj casa novo, lepso, bogatejso.
Verjemi vase in vse se bo uredilo.

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.5.2006 14:36:31   
srki
Draga Polona, čas bo prinesel svoje in na koncu boš ugotovila, da bolje, da nimata otroka, ker če bi se tako obnašal do njega...potem bi morala znoret. Hudo ti je, verjamem, zjokaj se, zaupaj se nekomu, daj to iz sebe, svet bo nato veliko lepši. Uživaj ob tem, kar imaš, sigurno se bo nekje nekdo našel, ki bo s tabo delil tudi najlepše na tem svetu-otroka!

Srečno in eno user posted image  zate!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.5.2006 14:36:31   
piščanc
zdaj se zjoči, kmalu pa boš našla drugega, ki bo imel enake želje. otroček pa bo imel že vse pripravljeno za prihod.

še dobro, da si imela dovolj poguma, da si mu to jasno in glasno tudi povedala user posted image

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.5.2006 14:48:34   
tipka
Ne razume me narobe, verjetno je vse res, kar si napisala, zveniš kot trezna in odgovorna oseba, a vseeno me zanima, če si čisto ziher, da je vse res.

Ljudje smo namreč takšni, da najprej mislimo nekaj resno, si želimo, potem pa nas nekaj odvrne od tega, spremenimo mnenje. Kako dolgo ti je "obljubljal" otroka, če je to nekaj mesecev, je čisto možno, da te je samo izkoristil in ti obljubil zaradi ljubega miru. Če pa ti je to obljubil pred nekaj leti, je možno da je po premisleku ugotovil, da otroci v njegovi starosti pomenijo več negativnega kot pozitivnega. Ali pa se na začetku zveze o tem nista zmenila, morda sta se le na splošno kaj o tem pogovarjala, ne vem, hočem ti le povedat, da je čisto možno, da je mislil ob obljubi mislil resno, potem si je pa po premisleku premislil.

Lahko da ti ni znal razložiti, povedati, saj veš, moški, molčal je in računal, da ti bo povedal ob pravi priložnosti, ki je nikoli ni bilo. Zdaj ob ultimatu pa potem ni čudno, da se je odločil za odhod, lahko da ga je vse že tako težilo, da se mu je misel na otroka še bolj zamerila in je ultimat izbil sodu dno.

Vendar to vse ne opravičuje njegovega ravnanja, vedno mi gre na živce, če morajo biti ženske mame, moški pa otroci, ki jih je treba fintirati, da pridemo do željenega rezultata.

Na vsak način je neodgovorno, da te je zavajal, najprej se ohladi, potem se pa z njim še enkrat pogovori. Vso srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.5.2006 14:52:36   
daddy
Nikar ne znori, če ni padel na ultimat ...

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.5.2006 15:23:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31
sem mu včeraj postavila ultimat otrok ali adijo.

Ultimat je dejanje sovrastva.. tko da je kar dobr izbral.. drugace bi imela kasneje tezave... Vecje kot jih imas sedaj..

Sorry user posted image

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.5.2006 17:29:30   
Felicity
Pomisli z druge strani, še dobro, da si se ga rešla sedaj. Saj ni edini.
Za tipe ni vredno solze točit. (sploh ne za kretene)

Jutri je nov dan. Srečno!!!

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.5.2006 17:36:35   
k1
če si polona31 si verjetno 31 let stara? poznam to, načenja te "biološka ura" in hočeš imeti naenkrat vse, z otrokom vred. ampak nikamor hiteti, vse bo prišlo naenkrat, samo od sebe, ko boš najmanj pričakovala.

drži se!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.5.2006 17:43:53   
Marogica
Polona31, moškemu ne smeš nikoli postavljati ultimata, moškega moraš diplomatsko postaviti pred dejstvouser posted image .  Kar je v bistvu isto, vendar je poudarek na besedici diplomatsko. Verjemi 40-letnici......

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.5.2006 19:09:25   
nInAzWeRiNa
hitr obriši solze,ker ni vreden sleherne solzice in pejt naprej nekje te čaka nekdo ki ti bo z veseljem dal kup sreče in ki bo vreden tvojega časa,ni še konec življenja-mogoče pa je moralo biti tako da boš zdej lahko spoznala tistga ki ti je bil resnično namenjenuser posted image user posted image
user posted image srečno!!!

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.5.2006 19:43:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Polona31, moškemu ne smeš nikoli postavljati ultimata, moškega moraš diplomatsko postaviti pred dejstvouser posted image .  Kar je v bistvu isto, vendar je poudarek na besedici diplomatsko. Verjemi 40-letnici......

Se podpišem! Skoraj 40-letnica...user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
19.5.2006 20:50:26   
lelaval
Zdaj si v šoku, on pa je morda tudi izrekek besede, ki jih ne bi, če mu ne bi postavila ultimata. Pomirita se in se pogovorita.
To pa res ni razlog, da bi razmišljala o koncu življenja. Ljubezen vendarle mora bit obojestranska, otrok pa vaju ne bo zbližal, prej obratno. Veš, koliko samskih moških hodi po svetu, ki si tudi želijo user posted image ?

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.5.2006 21:10:47   
Anonimen
Ma to se pa res ni za sekirat, kaj šele za zganjat paniko in za znoret. Toliko "ciljev" si že dosegla, zdaj se pa nerviraš zaradi nekega moškega user posted image

Uporabi še tisto racionalno stran možganov, please.user posted image

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
19.5.2006 22:23:02   
*Karmen*
Polona, najprej moraš definitivno izjokat bolečino, ki te duši. Šele potem lahko greš naprej. Vem, težko je začeti znova. Sploh, če si tako grdo izdan. Vendar pa, ne sekiraj se preveč. Če bi se ti to zgodilo pred petdesetimi leti, bi te ljudje mogoče še mal postrani gledali. Tako pa se je to zgodilo v letu 2006, ko ni prav nič čudno, če človek začne novo življenje pri štiridesetih, petdesetih. In tudi ni prav nič čudno, če ima pri štiridesetih prvega otroka. Saj nikjer ne piše, da moraš biti pri 30-h že poročena in da morajo ob tebi skakati že trije otroci. Pusti času čas. Čas bo pozdravil rane (čeprav je zdajle to težko verjeti) in ti nasproti poslal tudi moškega, ki te bo resnično ljubil. Za takšne, ki te ne ljubijo pa itak sploh ni vredno izgubljati ne časa ne besed. Drži se, punca!!! Pa lep pozdrav!!!

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.5.2006 12:49:34   
Polona31
Ojla!

Hvala vsem ki ste se odzvali na moje pisanje. Vsi imate prav vendar je težko. Pa saj bo, ker sem precej obtimistično naravnana bom šla tudi skozi to. Vendar me jezi, tako zelo JEZI, da sem bila tako prekleto neumna, da sem verjela, vsem lepim besedam, da sem videla, slišala tisto kar sem želela. On je vedel kaj je moja velika želja, kaj je moj cilj v življenju. In s tem ko je govoril tisto kar sem želela slišati je dosegel svoj cilj - pozabavati se še z neno neumno, ljubezni željno trapo.

Lep dan !

Polona

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.5.2006 13:09:04   
Maleal
Glede ultimata se mi zdi da si mu pokazala svojo nemoč nad njim.Saj pa se da vse pogovorit na lep način,brez pritiskanja.
Po drugi strani si pa ugotovila(na tvojo srečo oz.nesrečo) kaj si želi v življenju.Ne obupaj,svet je poln moških,bo že prišo tapravi,daj času čas.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.5.2006 18:35:48   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31
me je vlekel za nos,

Prvo pravilo: Moški dobrega srca niso #ukači. Če želiš biti #ukač, moraš biti prasec. In potem res lahko seksaš dosti (z dostimi). Brez probelema. Samo moraš izbrati kaj boš. A boš #ukač ali boš dober. Oboje ne moreš biti.

Samo, kaj ko imaš od tega eno debelo 0. Lahko nategneš vse ženske na svetu, praznina ostaja in ostane.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?