pravljica
|
meni je bilo pa takooo čudno, da nobena nič ne piše dobro, da sem vas ujela na "zadnjih 50 sporočilih" evo, pa je bil naš tudi včeraj bogi...mami kriva , ker mu je dajala jogurte iz hladilnika tako kot pri pbj...v ponedeljek zvečer ni hotel večerjat in samo jamral in tečnaril...pa celo noč, na 5 minut vstajal z jamranjem in se premetaval po postelji...vročina pa skoz okoli 38...komur sem omenila, je "krivil" zobek, ki je isti dan pogledal ven, jaz pa vem, da sem brala, da zaradi zobka otrok ne dobi vročine...tako smo šli zjutraj kar k zdravniku in bilo je pošteno vneto grlo...torek smo s težavo pregurali, danes pa je zdravstveno uredu, samo izkorišča pa še 100 na uro s tistim jamranjem in plazenjem za mano prazniki na morju so šli po zlu - smo mislili it pogledat na pašman, kjer smo prek interneta nekaj našli in rezervirali...smo kar doma ostali in plačali "na daljavo"...upam, da bo ok glede na to, da se je tako hitro začel postavljat na noge (8 mesecev, tavelika pa pri 9,5) sem mislila, da bo kak mesec prej shodil, kot je ona (pri 11,5)...pa ne vem, če bo kaj...tu pa tam se spusti, ko z obema rokama kaj drži, potem se pa spomni in hitro na rito...za rokice ipd. ga tudi jaz ne pustim vodit - potem rata iz tega tako kot pri bobkovih...zdaj pa sploh ne ve, da bi bilo to kul čeveljčke iščem...št. 17...in še nisem nič našla...v cicibanu mi ni nič všeč, grem jutri gledat v piko v citiju, če bo kaj po mojem okusu --> notri je drugače bos, ampak se dosti potepava in je fajn, če ima kaj na nogah...zaenkrat ima kar tiste teniske "za v voziček" pa se mi zdijo vseeno boljši pravi čevlji, kaj pa vem mariborčanke, a ste kaj v parku pri 3 ribnikih? midva sva sigurno 3x tedensko tam na "sadnem" pikniku...si lepo deko pogrneva in mali plazi, itak da povsod, samo po deki ne, potem je pa tak kot mali pujsek zdaj je malo prisilne pavze, ker je vse fajn namočilo madonca, tolk še pa menda nisem nikoli napisala lepo se imejte in izkoristite lepo vreme...papa!