Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
privat pediater in dežurstvo 18.2.2006 21:26:35
|
|
|
|
Magi*
|
Pozdravljene. danes je našo punco pošteno zakuhalo. imamo privat pediatrinjo s koncesijo. z še nekaterimi privat pediatri ima urejeno sobotno dežurstvo (do 12. ure). dodatno nudi tudi storitev stalne dosegljivosti na GSMju vsak dan do 21. ure. po 19. uri in ob nedeljah naj bi se pa obrnili na ZD LJ center. do tu vse lepo in prav. kot rečeno je tamala danes zakuhala, vendar (žal) šele po 12. uri, ko je bilo uradnega dežurstva konec. ker vročina tudi po calpolu ni padla in se mi je zdelo njeno grlo sumljivo, sem klicala na posebno številko, ki pa je bila nedosegljiva. nato sem klicala vse možne številke te pediatrinje in vse so bile bodisi nedosegljive, bodisi se nihče ni oglasil. zato sem poklicala dežurnega v najbližjem ZD in ta me nahruli, da nimamo tam kaj iskat, saj imamo privat pediatra in naj nas kar ta "spedena". vse sem jim lepo pojasnila, tudi to, da bom s svojim pediatrom še tudi razčistila tole z nedosegljivostjo, pa mi je rekla naj počakam do večera, saj naju tedaj lahko sprejmejo v ZD LJ center. ona naju pa ne more in noče sprejeti. in še je nekaj bentila, kaj si dovolimo... da skrajšam štorijo. zdravnica me je "prevezala" sestri in ji zraven suflirala, kako naj me po čim krajši poti odpravi. sestri je bilo malo nerodno, vseeno pa se me je hotela odkrižati. jaz sem ji jasno povedala, da je ne glede na izbranega pediatra dežurni zdravnik dolžan sprejeti malega pacienta. to je kljub birokratskim napotkom njihova dolžnost. no, čez nekaj ur sem tamalo spakirala in se vseeno pojavila v ZD pri dežurnem, ker ni bilo več smiselno čakati. in sprejela me je druga zdravnica (predvidevam), ki je bila sila prijazna in pojasnila, da gre za "organzacijsko zbrko" in navodila "od zgoraj", da pa bi moral dežurni otroka pregledati ne glede na to, kdo in kje je njegov izbrani pediater. samo toliko, da veste. v ponedeljek bom šla pa glavo odšraufat naši pediatrinji. mi smo dobili antibiotik in zdaj kolikor toliko mirno spančkamo.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?