Anonimen
|
Moja sestra je noseča, pričakuje prvega otroka. Že od malih nog sem vedno imela zelo rada otroke, nora sem bila na majhne oblekice, pajacke, vozičke, itn. Še vedno imam zelo rada otroke in si jih želim imet veliko. Sestra pa bo rodila januarja in počasi bo kupila še oblekice, ki ji manjkajo. Danes sem jo vprašala, kdaj bova šli nakupovat, pa mi je rekla, da njen fant noče, da bi se kupovalo brez njega, ali da njega ne bi bilo zraven in dala mi je tudi vedeti, da bi najraje videla, če ne bi šla z njima. Jaz pa sem ful žalostna. Zadnja sem v družini, še nikoli nisem imela priložnosti nakupovat za dojenčka, zdaj, ko je to moja prva in verjetno tudi zadnja priložnost, pa mi sestra tega ne dovoli. Jezna sem nanjo, ker točno ve, kako rada imam otroke, koliko bi mi pomenilo, da bi lahko šla z njo. Problem pa je tudi v tem, da se z njenim fantom ne razumem najbolje, ker se mi zdi, da je premalo samostojna ob njem, pa veliko preveč otročji je, pa ful nič ne govori z mano. Zato me zanima, kaj naj naredim. Ful sem žalostna, ker sem skoraj 100%, da ne bom imela svojih otrok, ker sem debela, pa fanta ne bom dobila. Res da imam 21 let, ampak nočem se spremenit samo zato, da bi me fantje opazili. Kaj mi vi svetujete?
|