|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   problemi s sestro
12.12.2005 19:50:33   
Anonimen
Moja sestra je noseča, pričakuje prvega otroka. Že od malih nog sem vedno imela zelo rada otroke, nora sem bila na majhne oblekice, pajacke, vozičke, itn. Še vedno imam zelo rada otroke in si jih želim imet veliko. Sestra pa bo rodila januarja in počasi bo kupila še oblekice, ki ji manjkajo. Danes sem jo vprašala, kdaj bova šli nakupovat, pa mi je rekla, da njen fant noče, da bi se kupovalo brez njega, ali da njega ne bi bilo zraven in dala mi je tudi vedeti, da bi najraje videla, če ne bi šla z njima. Jaz pa sem ful žalostna. Zadnja sem v družini, še nikoli nisem imela priložnosti nakupovat za dojenčka, zdaj, ko je to moja prva in verjetno tudi zadnja priložnost, pa mi sestra tega ne dovoli. Jezna sem nanjo, ker točno ve, kako rada imam otroke, koliko bi mi pomenilo, da bi lahko šla z njo. Problem pa je tudi v tem, da se z njenim fantom ne razumem najbolje, ker se mi zdi, da je premalo samostojna ob njem, pa veliko preveč otročji je, pa ful nič ne govori z mano. Zato me zanima, kaj naj naredim. Ful sem žalostna, ker sem skoraj 100%, da ne bom imela svojih otrok, ker sem debela, pa fanta ne bom dobila. Res da imam 21 let, ampak nočem se spremenit samo zato, da bi me fantje opazili. Kaj mi vi svetujete?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: problemi s sestro
12.12.2005 20:00:25   
ZARA

Jst ti svetujem, da najprej nehaš tako razmišljat (da si 100% da ne boš imela otrok...ipd) ...Nikjer ne piše da te nihče ne bo opazil, se zaljubil vate, imel s tabo otoke, kljub tvoji zunanjosti...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2005 20:09:17   
rija
Ah anonimna, ozri se malo okrog: koliko fantov se sprehaja z debelimi puncami. Bodi tudi ti tipično: debela in veselauser posted image user posted image

Pa svoje otroke boš tudi imela! Če bi bila stara tam ene 50 let bi tako razmišljanje že nekaj razumela, ampak pri 21???!!!!!

Glede sestre pa: pusti jima veselje, jaz tudi najraje hodim po nakupih, takih ali drugačnih, sama z mojim dragim.  Še veliko raje kot s prijateljicami. Pa zato nimam nikogar manj rada.

Poglej svet z rožnate straniuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2005 20:10:59   
Anonimen
Pa ne bodi preveč žalostna zaradi sestre. Veš, ona si zdaj ustvarja svojo družino in bo pač nate gledala zdaj malo drugače. Saj ne da bi kaj slabega mislila zraven, isto te ima rada kot prej, ampak tako je. Če bi bilo tako, da bi šla s teboj kupovat stvari za otroka, očka pa pustila doma, to bi bilo pa res čudno. Ne smeš ji zamerit tega. Ti pa ji boš lahko kupovala majhne pozornosti za otročička, kar kupi kakšno stvar, če ti je všeč. Gotovo bo vesela.

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2005 20:12:15   
Marogica
Po svoje sestro razumem, da je dala prednost fantu pri nakupovanju, Razumem tudi, da on noče ,da greš zraven, če nista ravno v dobrih odnosih. Na žalost tukaj ne moreš nič kaj dosti narediti, ker je konec koncev odločitev za nakup njenega dojenčka v njenih/partnerjevih rokah. Je pa žalostno zate in te tudi zelo dobro razumem.
Kot pa je že ZARA napisala, raje nehaj razmišljat, da sama ne boš imela otrok, saj si še mlada in imaš dovolj časa, da si boš našla partnerja, kljub tvoji močni postavi. Začni pa mogoče razmišljati v tej smeri, da se ne bi spremenila zaradi drugih, temveč zaradi sebe in svojega zdravja. Dosti sreče

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2005 20:15:26   
dory
jah ocitno se bos mogla spremenit...pa ne glede zunajnosti ampak tvoja notranjost je problem...vsa lepota pride od znotraj in ce nismo zadovoljni sami s sabo tako samo odbijamo ljudi..tipi pa kot vemo majo ene take posebne radarje :)...zato nasmeh na obraz in pozitivne misli v glavo :)

Glede sestre pa...tle se res ni za sekirat...normalno je,da sta oba s fantom vec kot navdusena nad prvim potomcem in bi vse rada pocela skupaj ( hvalabogu)...zato se je brezveze sekirat....tudi ti bos nekoc takole hodila po trgovinah nakupovat...takrat za svojega otroka...in toliko vecji filing bo bos vidla :)...zej pa res nasmeh na usta...kaksna teta pa bos vsa zamorjena...user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2005 20:50:43   
bskrle
Zagotovo te bo sestra po porodu rabila, bodi nevsiljiva in ji takrat priskoči na pomoč. Verjetno si jima trenutno odveč. Morda pa lahko kkašno stvar narediš le zase.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.12.2005 22:02:09   
Spark
Poznam enga res full lepega tipa, pa full je dober po srcu, pa prijazen, zelo dober človek. Njegova punca ima ene 30 kg preveč, pa ne pretiravam. Ampak je ona taka fajn pozitiva oseba, vesela nasmejana, skratka res sonček- balonček. Pa sta poročena že nekaj let- otrok še nimata. Tako da ni merilo če imaš idealno postavo da si boš našla fajn partnerja. ZATO NE RAZMIŠLJAJ TAKO. Važen je karakter ne pa postava.
Lp

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.12.2005 22:09:28   
CatJa
Pa dej, no dej, okej da gresta sestra in njen kupovat skupaj voziček, postlco, previjalno, pa večino cotk, ampak, a je tolk labilna, da ne more it s tabo vsaj po kak bodi al pa majčko user posted image  Men se pa to ne zdi čist normalno, res.
Ti se pa tudi po drugi strani vzem mal v roke, pismo, pri 21-ih tarnat, da boš večno sama, pa brez otrok. Ne bodi tako črnogleda, pa bodo začeli fantje plesat okol tebe, da se jih boš komaj otepala.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.12.2005 22:48:59   
Anonimen
Razumem, da ti je hudo, ampak če imaš tako željo kupovati za dojenčka, ji boš itak lahko šla kupit kaj za darilo ob porodu.

In še jaz ti povem, da ne razmišljaj tako o sebi... Tvoja postava ni merilo, ali boš dobila fanta ali ne, ampak tvoja energija, ki jo oddajaš navzven, ljudem. Tudi sama poznam kar bajskaste punce s šlank fanti, pa prav luštno se imajo skupaj. Eno poznam, ki je zeloooo debela, ampak res, fant je pa totalni suhec, zaljubljen pa vanjo totalka, zdaj sta dokaj sveže poročena in že delata na otročku.

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 12.12.2005 22:49:19 >

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.12.2005 7:51:52   
kalbo
Prvo kot prvo se vzemi v roke, pa črne in pesimistične misli daleč stran. Nekje čaka prav nate nekdo, ki razmišlja ravno zdaj podobne stvari kot ti.

Kar se pa sestre tiče, daj ljubosumje na stran, ker ti megli razum. Lahko se tebi zdi sestrin tip kakršenkoli, si ga je zbrala sama, torej se potrudi razumeti z njim. Oblekice, pa ostale stvari za dojenčka je pa logično, da bosta šla sama kupovat. Ne otežuj jima še ti s svojim otročjim obnašanjem tako stresnega in hkrati lepega obdobja.

Konec koncev boš imela nečaka oz. nečakinjo. Veliko priložnosti boš še imela nakupovati. Od oblekic do igrač. Veseli se skupaj z njima in JIMA stoj ob strani, ker te bosta potrebovala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.12.2005 9:07:22   
tanikaa
se lahko kar podpišem pod post od kalba in marogice. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.12.2005 10:41:29   
darjatimci
Ja kakšna črnogledost pa je to pri enaindvajsetih, ali si jasnovidka ali kaj?Jaz sem imela pri enaindvajsetih res že prvega otroka ampak še vedno trdim,da je to prekmalu,čeprav je zdaj že velik fant no to je že druga zgodba.Kar se tiče zasebnosti svoje sestre in njenega življenja pa nimaš nobene pravice,da se preveč vtikaš v njeno zasebnost,poskusi to razumeti in ne bodi prav nič užaljena,saj ko bo želela bo tudi tebe vzela po nakupih,vedno je tako,da vsega naenkrat ne moreš nakupiti in se stvari postopoma nakupujejo. Pa glavo pokonci in ne tarnaj preveč,ler je še vse pred tabo,srečno.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.12.2005 11:00:28   
lelaval
Se popolnoma strinjam s tvojo sestro, ko hočeta vse sama. Veš, če sta s sestro še v tako dobrih odnosih, ona pa s partnerjem ne, otroci delajo čudeže. In je tudi prav, da gresta oba po nakupih, saj sem tudi jaz bila na istem in boš tudi ti. Če pa želiš, pa sama kaj kupi in jima podari - verjemi, da bosta ful vesela. In verjemi, da bosta sigurno kdaj potrebovala varstvo in te bosta prosila.
Kar pa se tiče tebe - ne glej tako pesimistično v svet. Najprej moraš imeti sebe rada takšno kot si - debelo ali suho ker si to ti. Potem te bodo imeli tudi drugi radi. Fantje pa imajo raje bolj močne punce kot pa presuhe (izjeme so le tisti, ki se s suhimi lepoticami samo izpostavljajo, pri teh pa ljubezen ni na trdnih temeljih). Še sama poznam take, ki jih suhe sploh ne zanimajo. Verjemi, da tudi zate obstaja fant, vendar še ni prišel pravi trenutek, da se srečata, kakor velja tudi za otroka (ali več otrok).
Punca, glej na svet samo optimistično. Držim pesti, da boš imela še ful veliko sreče. 

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.12.2005 11:04:27   
baguSka
teja. lepo napisano user posted image user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.12.2005 13:30:14   
Pupica
Lej po eni strani moraš pa tudi sestro razumeti. S fantom se pogovarjata ob nakupovanju mnogo stvari, katere se ne bi, če je nekdo zraven(iz svojih izkušenj govorim). In ko sva šla v AUT sva tut vzela kako kolegico zraven ali parček, vendar čisto na oddelku smo se ločili, saj sva oboževala nakupovanje skupaj, v miru.Mogoče jima je v tem trenutku odveč tretja oseba. Poizkusi razumet.
Ko bo malček/malčica na svetu, bo sestra veliko raje sprejela tvojo pomoč.

Aja o sebi pa tudi ne misli tako, ker lepota ne izhaja od zunaj, pač pa iz notranjosti. Še tako lepa "baba", ki je pokvarjena in misli le na grdobije odbije vsakega.
Tako da ostani taka kot si, tudi za tebe se bo našel nekdo. In takrat boš imela toliko več veselja nakupovat otroške cunjice.Skupaj z njim seveda!

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.12.2005 14:03:36   
XXYY
Živjo!

Tudi jaz se strinjam z ostalimi, ki so mnenja, da ne smeš gledati na to, da nikoli ne boš imela fanta in otrok glede tvoje zunanjosti. Meni se zdi in sem še vedno tega mnenja (in bom tudi do konca svojega življenja - tega mnjenja), da zunanja lepota ni nikoli pomembna kot notranja. Od znotraj vidiš, kakšen si na zunaj in ne obratno. Tako, da jaz mislim da veliko fantov pogleda za kakšno bolj okroglo žensko. Tako da ne mislit, da je zunanja lepota pomembna od notranje. Malo razmisli, kaj si želiš in kaj je zate bolj pomembno - ZUNANJOST ali NOTRANJOST.

Glede sestre pa tko. Jaz sestro popolnoma razumem. Tudi jaz sem šla rajši z mojim user posted image nakupovat za našo user posted image , ki še prihaja. In to je tisti lepi filing, ko gresta mami in ati skupaj nakupovat za svojo user posted image . Saj bosta tako ali tako (oba bolj) "onadva" skrbela za svojo user posted image . Zato mislim, da je pomembno, da sta povsod skupaj kar se tiče za user posted image . Boš videla sama, ko boš ti imela svojega prvega otroka in jo boš potem zelo dobro razumela, zakaj sta šla skupaj sama nakupovat.

Pa ji potem ti kaj drugega kupi, kar še ne bo imela in to bo verjetno zelo vesela. Uživaj v vlogi TETKE in jim stoj ob strani, saj te bodo vedno kaj potrebovali. Zato pa so TETKE .

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.12.2005 22:33:39   
zoya_
malo več pozitivinih misli prosim user posted image  Ja halo, saj jih imaš šele 21, kako pa lahko že sedaj sklepaš, da ne boš imela otrok.
Drugače pa spoštuj sestrine želje, če se je ona tako odločila, potem naj tako bo. Ona si je tega tipa zbrala, ona bo živela z njim, ona bo tista.... ti ji lahko daš samo kakšen nasvet, pa še to vse bolj tako po ovinkih povedano... Mislim, da vsak si izbere svoj način življenja in žal smo ljudje tako narejeni, da nam lahko nekdo še tako soli pamet, pa bomo vedno morali sami pridet do tega spoznanja... Važno na koncu pa je, da se iz vsake stvari kaj naučimo...

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?