Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 11.12.2005 0:28:02
|
|
|
|
Nasy
|
do kdaj pa rabiš to? Zdaj bodo počasi vse revije in časopisi polni tega
|
|
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 11.12.2005 0:48:48
|
|
|
|
Annny
|
Lahko omeniš aretacijo gen. Gotovine
|
|
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 11.12.2005 0:50:08
|
|
|
|
Annny
|
Res, med novoletnimi prazniki veliko revij dela 'obračun' starega leta- malo počakaj
|
|
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 11.12.2005 1:25:33
|
|
|
|
Nasy
|
med zadnjimi dogodki je gotovo Janković..
|
|
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 11.12.2005 7:11:31
|
|
|
|
mia-2
|
Po moje res bolš da počakaš do konca leta ko bo povsod vse pisalo-celo po mesecih.
|
|
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 12.12.2005 8:19:22
|
|
|
|
ur+sa
|
konec leta bo v časopisu Nedeljski dnevnik, pisalo o tem, za vsak mesec posebej...če maš čas počakati, počakaj, na kako izdajo so pa verjetno dogodki, kot so: un monsun na Tajskem (al kje ze) pa tornado Katrin (v Ameriki), pa take zadeve bodo iztoplae... v Slo , tukaj pa se ni kaj dosti dogajalo...
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 25.1.2006 10:24:43
|
|
|
|
2ursae
|
ok, vem, da je to najbtž že stara tema, sam me zanima, kaj ste našle. Jaz dogodke v svetu nekako imam, manjkajo pa mi dogodki v Sloveniji. Ima katera? Hvala dogodke 2005 v svetu: * razorožitev IRE *teroristični napadi v Londonu, Sharm al Sheiku, Baliju, Amanu *Irak: 1. volitve vlade, decembra pa še volitve parlamenta. Sojenje Saddamu *ZDA: Bush spet izvoljen, orkan katrina, tajni zapori, vojna v Iraku (umrlo okoli 30.000 iraških civilistov) *Nemčija: prva ženska kanclerka Angela Merkl *umik Izraela iz Gaze *umrl papež Janez Pavel II., izvoljen Benedikt XVI. *Oranžna revolucija v Ukrajini * revolucije v Kirgiziji in Uzbekistanu (v Uzbekistanu napad na demonstrante, ubiti tudi ženske in otroci) * vrh OVSE v LJ *EU: kriza zaradi zavrnitve ustave s strani FR in NIZ; Hrvaška (ujet Ante Gotovina), Makedonija, Turčija dobijo status kandidatk *ptičja gripa v JV Aziji, panika pred pandemijo. Množičen poboj perjadi pa še športni dosežki v Slo: * Rok Benkovič - SP v skokih na srednji skakalnici * Čop in Špik - SP v dvojnem dvojcu (hej, tole se pa mal neumo sliši), srebro v dvojnem četvercu *Mitja Petkovšek - SP v gimnastiki (zlato na bradlji) * Aljaž Pegan - SP na drogu
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 25.1.2006 10:42:02
|
|
|
|
Moyca_
|
');" onmouseout="return nd();" href="http://www.ringaraja.net/forum/showProfile.asp?memid=1108337590" target=_blank>2ursae to pa je zelo dobro- imaš še slučajno za 2003 in 2004
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 25.1.2006 10:42:58
|
|
|
|
Moyca_
|
uf kaj pa je to 2ursae to pa je zelo dobro- imaš še slučajno za 2003 in 2004
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 25.1.2006 11:15:15
|
|
|
|
puncica
|
Sem že enkrat pisala evo še enkrat TUKAJ in TUKAJ
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 25.1.2006 11:25:50
|
|
|
|
puncica
|
Evo nekaj slovenskih dogodkov 2005 po mescih
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 25.1.2006 11:36:32
|
|
|
|
Moyca_
|
hvala puncica
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.