|
RE: Pleničke, dude, flaške - vse za novorojenčka 10.11.2005 23:59:43
|
|
|
|
ninocka
|
Prve plenicke sem imela newborn od Pampersa in Babylove od DM . Dudike imam od NUKa, Nuby in Dentamaxx (pa jih mam brezveze, ker sploh noce dude ), flaske mam pa od NUKa. Najprej sem mela od Aventa, pa mu je kar samo teklo v usta, pol smo sli pa na NUKovo, parkrat je bil jok, ker ni kr v usta lilo, pa se je pol hitr navadu. Hladilno mazilo mam iz lekarne (na skatlici pise galenski labaratorij), bom pa zdej probala se od Bubchena. Ostalo od kozmetike mam pa se mandljevo-sojino olje (johnson's), navadna trda mila (sem jih kupla ene par razlicnih proizvajalcev, pa mal razlicnih sestavin), oljno kopel od DM, kremo za obrazek proti vetru (DM), robcke za ritko (razlicni, ker jih ponavadi dobim za darilo in mi vsak po svoje prnese), fiziolosko, alkohol, ribodermin, bepanthen in prasko pasto. Aja, pa vatka za pucat ritko med previjanjem (od Spara, je najcenej), pa palcke za usesa. Pa se en kup testerckov, ki sem jih dobila v raznih paketkih (pol stvari sploh ne vem zakaj so, ker vse pise v nemscini ). Aja, jst na tvojmu mestu ne bi pretiravala z nakupom dudik (mogoce je ne bo hotu/hotla), pa tud ene flaska za zacetek je dost (ce se boste polno dojili je niti ne bos rabla), pa tud raj vzami samo en paketek (max 2) teh newborn plenick, ker lahko da bojo otrocku takoj premajhne (ce bo ful velik) al pa jih bo ful hitro prerastel! Vse te stvari ti grejo lahko naknadno se kupit, ce jih bos potrebovala al pa jih naroci obiskom, da jih prnesejo (namest kaksnih drugih bedarij ).
|
|
|