Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
NADALJEVANJE;kako ga prepričati? 8.11.2005 12:15:05
|
|
|
|
Lorena
|
Lep pozdrav vsem, ki ste mi v petek stali ob strani, in ki ste držali pesti za dober razplet te najine skoraj brezupne situacije! Naj Vam povem, da so se začele stvari končno odvijati v prid naju dveh. Mož se je odločil, da gremo še ta teden vsi trije lepo kot družinica začasno živet k mojim staršem. (Stanovanje iščeva vsak popoldan) Sedaj pa takole razmišljam: Res ne vem, zakaj bi pustila vse vloženo v tistih dveh bajtah?! Sicer sem malo gledala račune, in moram priznati, da vseh res nimam, imam jih le za 600.,700.000 SIT.( veliko delavcem smo plačali ''na roke'')...ne najdem vseh Se za ta znesek sploh splača naganjat z njimi? Mislite, da bi lahko kaj iztržili? Imamo tudi priče, računi so na napisani na moža. Ne vem...po eni strani bi rada samo mir, po drugi se nama pa para srce, ko pomisliva, da sva dala vsak prok* tolar tam, kjer oni sedaj v lepo, moderno opremljeni bajturini uživajo in se okrog hvalijo z novim pohištvom! Boli me srce, ker si od tolikega privarčevanega denarja in + od dobrih 2.milijončkov dobljenih na poroki, nisva po pravici povedano, kupila niti enih kur* gat! Poglejte; itak nimava z nobenim nobenega stika, ker so se nama pač preveč zamerili, čeprav se sedaj, ko so slišali od drugih da sem noseča slinijo okrog naju za popi**, ampak sva oba trdno za to, da jih ne bomo spustili v otrokovo bližino in jih enostavno ignorirava! Enostavno jih za naju več ni, ker se takšne stvari ne pozabljajo. Torej; zakaj se ne bi midva na koncu le zadnja smejala? Ne vem, kje naj začnem... Prosim, svetujte nama kaj
|
|
|
|
RE: NADALJEVANJE;kako ga prepričati? 8.11.2005 12:26:43
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Seveda se splača. Saj sta vidva kupila in z računi imata vso dokazilo za to. Če ne za denar, se gre za princip. Zakaj bi oni uživali v tistem, kar sta vidva kupila?!? ČE so oni lahko žleht, pa še vidva bodita. Vzemita vse, akr ni pribito v tla!!!!!
|
|
RE: NADALJEVANJE;kako ga prepričati? 8.11.2005 12:29:45
|
|
|
|
tijana
|
absolutno se splača. denar je vajin. imata pravico do njega.
|
|
|
|
RE: NADALJEVANJE;kako ga prepričati? 8.11.2005 12:38:42
|
|
|
|
Lorena
|
RES JE!!! Zakaj bi jima pustila? Itak sva za njih vse drugo kot človeka, no pa bova to še dokazala! Bomo vidli, kdo se bo zadnji smejal! In vse tiste račune, katere ne najdeva, sva dobila v trgovinah kjer se poznamo in jih bom prosila, če mi jih še enkrat izpišejo, kao da potrebujem kot prilogo pri uveljavljanju dohodnine,..nekaj bom zmutila,brez skrbi. Da vsaj malo opravičiva to njihovo govorancijo oziroma zmerjanje kot so ( prasec, ****, ničkoristi, mrha,...da ne naštevam, ker mi gre na bruhanje!) Ampak ker se vseeno nekako ne moreva spustit na njihov nivo, jih bova prvo kot prvo seznanila z najinim namenom in zahtevala, da nama na podlagi računov izplačata vsak tolar, ker če ne bo šlo z lepa, bo šlo pa zgrda! Res mi je dost te njihove zajebancije in hinavstva!
|
|
|
|
RE: NADALJEVANJE;kako ga prepričati? 8.11.2005 13:02:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Poberita pohištvo in stvari, ki so vajine. Za drugo zahtevajta, da vam povrnejo...
|
|
|
|
RE: NADALJEVANJE;kako ga prepričati? 8.11.2005 13:14:16
|
|
|
|
Lorena
|
Ja, pobrala sva vse ostale ''malenkosti''... preproge, zavese, krnise, posodo, najhuje mi je pa zaradi nove kuhinje, izdelane po naročilu, pa veste, da to ni malo denarja¸. Pa povsod po stenah so gips plošče,drugače bi crknli v tisti vlagi, pa spuščeni stropovi z barsko razsvetljavo, pa najdražje vtičnice, pa regulatorji svetlobe, pa ''svetleči omet'' na stenah, kjer je m2 mislim da nekje 5000 SIT,...mislim, ima da popizdiš! Proklete svinje!
|
|
|
|
RE: NADALJEVANJE;kako ga prepričati? 8.11.2005 13:20:44
|
|
|
|
Dejča
|
Lorena, poberi vse, kar ni pritrjeno, za drugo zahtevaj denar - če ne drugega, boš mirneje spala. Pa čim prej stran in ne razmišljaj o ljudeh, ki govorijo take stvari o tebi. Vse se enkrat obrne - še zelo žal jim bo, ko ne bodo videvali vnukov.
|
|
|
|
RE: NADALJEVANJE;kako ga prepričati? 8.11.2005 13:40:12
|
|
|
|
kapica
|
Se strinjam z drugimi. Ampak kakor si opisala, sta res cudovito uredila. Prav da si tisto, kar se je dalo ze odnesla, za denar pa mogoce res najprej zlepa poskusis, bos imela vsaj ti cisto vest, da si poskusila, ce ne bo slo drugace kakor preko sodisca. Ampak prva novica je odlicna, da boste sli ziveti k tebi za nekaj casa. Vidis, se ze na lepse odvija cela stvar. Veliko srece!
|
|
RE: NADALJEVANJE;kako ga prepričati? 8.11.2005 14:27:04
|
|
|
|
lex
|
Jaz bi na tvojem mestu še kuhno odpeljala, saj je tvoja in ne njihova!!! Poberi VSE tudi vtičnice, lučke, štekerje, vse kar ni zid in pod (jaz na tvojem mestu še radiatorje dol poberem). Kur če so oni lahko (beri prasci) si tudi ti lahko. za vnuke pa naj se kar pod nososm obrišejo - kak jim bo še žal! za odločitev, da gresta k tvojim - vse se bo uredilo in ne pozabi na rek: vse je za nekaj dobro (boljše, da ste se zdaj skregali kot pa pozneje in bi tamali/a vse poslušal/a zraven!)
|
|
RE: NADALJEVANJE;kako ga prepričati? 8.11.2005 14:59:52
|
|
|
|
fricka
|
Jaz pa mislim, da je to zgodba brez konca. Pojdita stran in pozabita vse skupaj, kreganja ne bo konec in vse bo samo trpljenje. Jaz raje pustim vse in živim v miru.
|
|
|
|
RE: NADALJEVANJE;kako ga prepričati? 8.11.2005 15:00:39
|
|
|
|
Iren@
|
Upoštevaj VSE nasvete, dobr zrihtajta! Predvsem pa misli na dojenčka.
|
|
|
|
RE: NADALJEVANJE;kako ga prepričati? 8.11.2005 15:02:08
|
|
|
|
urška
|
jaz poberem vse kar je mojega (oz. najinega) pa če potem vse to isto sekundo odpeljem na smetišče, ker mi nič prav ne pride. še gips plošče bi dol pobrala. gre za princip. če so te proglasili za "kurbo" in njega za "prasca" pa bodita to do konca!!! denrja od teh stvari po moje še dolgo ne boš videla, tudi če jih tožiš, ker se te stvari dolgo časa vlečejo na sodiščih in so živčne vojen. tega pa ti ne rabiš zdaj ko si noseča. definitivno pa rabiš kuhinjo.
|
|
|
|
RE: NADALJEVANJE;kako ga prepričati? 8.11.2005 16:16:42
|
|
|
|
rija
|
Lorena, če ti ne bodo plačali vloženega, pa naj jih gleda! Poberi štekarje dol, prebeli svetleči omet, kaj bi se lepo svetil ,,,,,,,,
|
|
RE: NADALJEVANJE;kako ga prepričati? 9.11.2005 7:39:36
|
|
|
|
tijana
|
jaz bi verjetno upoštevala urškin in frickin nasvet. uniči kar se uničiti da, itak uničiš svoje. potem odidi in živi v miru in sreči s svojo družinico.
|
|
|
|
RE: NADALJEVANJE;kako ga prepričati? 9.11.2005 7:48:23
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz bi absolutno zahtevala SVOJ denar, saj ne jemljeta njihovega. Pa še krvavo ga bosta potrebovala v novem stanovanju. Če se ne razumete dobro, pa je res vseeno, če se že zaradi denarja skregate ali prepirate. Pri vseh stvareh, ki so se zgodile, je to samo še nekaj zraven, ki pa lahko vama koristi. Tudi jaz bi pobrala VSE, kar sta v to hišo vložila, kot je napisala že lex (vtičnice, luči....), tudi radiatorje, čeprav si nimata kaj z njimi. LAhko pa jih prodata, če nič drugega. Če imate tak odnost, se je na žalost treba spustiti na njihov "nivo", ker ostalega najbrž ne razumeta. Na žalost. Pa dosti sreče pi iskanju stanovanja
|
|
RE: NADALJEVANJE;kako ga prepričati? 9.11.2005 8:37:06
|
|
|
|
Lorena
|
Naj vam napišem najnovejšo verzijo glede ''prepisa'' hiše ( ta druge, te podrtije v kateri sva trenutno še): Lastniku se sosedje smejijo in ga pač vprašujejo, če sva že našla stanovanje...vsi namreč dobro vejo zakaj greva, vsi so na najini strani, pa ga malo tako podjeb***... In veste kaj jim je rekel?! ... da on ne razume zakaj greva, da saj nama je on nameraval prepisati 3 SOBE!!! HALLOOO?! Se pravi, 3 sobe, te, v katere sva sedaj vlagala... mislim za skozlat! Pa ne rečem da bi bila to ne vem kakšna bajturina, ampak ta stara podrtija! Lahko bi bili srečni da je sploh kdo hotel bit v njej in jo vzdrževat! On se pa obnaša kot da je ne vem kakšna vila sred Beverly Hillsa! RESNIČNO ZA SKOZLAT - 3 SOBE,A? kaj bi pa še radi,a ne? Veste, tukaj gre samo za tisti princip, da vse boli k*** za naju, bojijo se le tega,...''kaj bodo rekli sosedje''... ti pa res ne šparajo z besedami in mislim da jih bo to vse sčasoma počasi razžrlo! z njimi vsemi, kolikor jih je!
|
|
|
|
RE: NADALJEVANJE;kako ga prepričati? 9.11.2005 9:20:23
|
|
|
|
kalbo
|
Ma kaki pustit, odnest vse, kar ni pritrjeno, s parketom vred. Kuhinja se z manjšo predelavo lahko uporabi tudi drugje. Zmenit se za eno pošteno ceno, če to ne gre, je treba pa na njihov nivo, pa zgrda doseči svoje. Sam bi jim še zagrozil, da se da za male pare nekoga najet, da zakuri vse skupaj, pol pa naj imajo.
|
|
|
|
RE: NADALJEVANJE;kako ga prepričati? 9.11.2005 10:53:20
|
|
|
|
marmeladni krofek
|
Ne morem verjet kakšni pacijenti obstajajo na svetu, da sm jz na tvojem mesti bi uzela šraufncigr pa tok zajta z njem vlekla po stenah da bi mogl še oni pol mal gipsat, ampak še prej bi pa pobrala dol štekerje, še parket bi vn vrgla (bi biu maja fajn kres če ne druzga), ma komplet vse bi pobrala kar bi blo mojga... Pustila bi sam 4 stene..haha pa nej jih majo !!! če si pa tud okna nova kupila pa kij v roke pa vse razbit... OK no mal že pretiravam... ampak kuhno pa defenitivno vzet, če ti ne bo pršla prov v novem stanovanju jo pa loh vsaj prodaš... tistga pacijenta pa na nos ruknt
|
|
|
|
RE: NADALJEVANJE;kako ga prepričati? 9.11.2005 10:55:42
|
|
|
|
marmeladni krofek
|
...da bo takle ...hehehe
|
|
|
|
RE: NADALJEVANJE;kako ga prepričati? 9.11.2005 17:16:15
|
|
|
|
anajmad
|
Priznam,da tvoje zgodbe nisem prebrala.Ampak sem danes prav iz firbca šla.Vesela sem zate,da se je tako končalo za sedaj.Kaj naj ti rečem.Pr dnarju se vse neha.Malo je kriv tudi tvoj mož,da je sploh dopustil,da so vaju vrgli iz taprve hiše.Ne vem .Lahko dokazuješ,kaj sta vse vložila notri,ampak to se zna vlečti v nedogled. Jst vama želim res,da bi se vse obrnilo na bolje za vaju oz.za vas. en lp D.
|
|
RE: NADALJEVANJE;kako ga prepričati? 10.11.2005 8:24:01
|
|
|
|
Lorena
|
Vsako mnenje je dobrodošlo in vsako sprejmem, samo to, da je kriv moj mož, to pa ne. Bi ti ostala v hiši, ko bi ti lastna mati non stop metala pod nos, da te mrzi odkar si se rodila, da bo to napako obžalovala celo življenje? Da ti hodi v sobo zjutraj za dobro jutro to povedat?! Pa ne samo to,... Se ne bi raje umaknila, da ti ni treba tega vsak dan poslušat? Pa kur* gleda ves ta denar! Raje imava mir, samo to. Težko je to razumet, če tega enostavno ne doživiš. Mojega moža je to tako pretreslo, predvsem zaradi tega, ker je pol stvari letelo še name, da je bil lep čas na pomirjevalih. Kaj misliš kako je bilo ob tem meni, ko sem bila ravno v prvem trimesečju nosečnosti? Verjetno si tudi sama mati, pa si zamisli, da bi to naredila svojemu otroku...midva tega nebi privoščila niti najhujšemu sovražniku. Lep pozravček, in čeprav morda tako zveni, nisem jezna ali pa karkoli!
|
|
|
|
RE: NADALJEVANJE;kako ga prepričati? 10.11.2005 10:11:50
|
|
|
|
kalbo
|
Lorena, tvoj mož ni kriv, je predober in se sekira. Nad take ljudi je treba usekat z dvakratno žlehnobo. Kot sem že rekel, vse pobrat, če pa ne pustijo, pa zagrozit, da se da marsikoga najet, da zakuri vse skupaj. druga možnost je pa prekinit vse stike, ampak res vse. Sicer pa kakorkoli, denar ni vse, važno je, da bodo otroc zdravi in boste vi srečni, pa magari na 20 kvadratih. Srečno Kalbo
|
|
|
|
RE: NADALJEVANJE;kako ga prepričati? 10.11.2005 19:47:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm, to je sicer krasen nasvet, da vse pobereš, uničiš, zakuriš... Samo pomoje imata lahko zaradi tega še probleme, če ne bosta mogla dokazat, da sta vidva vlagala v to. Pobrati, kar se pobrati da, to še mogoče, samo uničevat pa raje ne. Ker če vaju do zdaj niso šparal, vaju tud naprej ne bojo. Za denar se pa kar bockajta, pa res poskušaj še kake račune dobit. To ni malo denarja in se pomoje splača.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?