Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmy IZVIRNO SPOROČILO: Gina A potem boste pustile, da sprošča energijo na vas, ali kaj, ženske drage? Je ful dobr napisala baguška, to pride v navado. In potem otrok misli, da je čisto ok, če sprošča energijo na mamici, pa to še kar dela v vseh oblikah. Jaz bi otroka, če ne bi pomagala užaljenost, "kao jok", ostra beseda, čisto brez občutkov krivde nazaj udarila. To je najbolj naravna reakcija. In nenaravno je, da te majhen otrok lahko tepe. Pa nenaravno je, da se toliko sekiramo, kakšne strašne posledice na psihi bo to pustilo. Pustilo bo poledice kvečjemu, če mu bomo vse dovolili. Ne le na njegovi, tudi na naši. Še nekaj, kakšno sproščanje? A veste, da če "podivjanemu"otroku, npr. v šoli, dovoliš, da še v telovadnici divja, da še dodatno spodbujaš agresijo, ne pa da jo s tem izživi?!!! Umiril bi se ob umirjeni dejavnosti, ne pa ob divjanju. Stisnit bi ga morali k sebi in ga božat, ne pa pustit divjat. Druga stvar je, kadar otrok potrebuje zrak, gibanje kot osnovno dejavnost, takrat to mora dobit, ne pa za zdivjanje nekega ega, ki izhaja iz nasilja otroka samega. Pri tepežu je pa enako. Vsak, ampak čisto vsak človek na tem svetu vas bo izkoriščal tako dolgo, dokler se boste pustile, pa četudi gre za 18-mesečnega otroka. se popolnoma strinjam z Gino. mene je tud enkrat udaru in jih je dubu nazaj tak da je nehu in ve kakšna je kazen samo če poskusi udart...ima da ve kdo je starš in da ve kje so meje... Se popolnoma strinjam, zato je pa toliko nevzgojenih pamžov , ker jih starši ne znajo vzgajat! Pa kaj se vam ne da ali kaj? Ja cartajte jih pa jih vse potisnite (Ne bom rekla kam) ko pa bojo najstniki pa vas bojo tako ali tako pohodili. Pa še privoščim vam! Sosedo, babico teto? vse tepejo? OMG, da moj otrok enkrat udari mojo mamo ali pa po možnosti še sosedo teto,...jih pa res dobi po nagi riti. Najbolj mi pa grejo na jetra mame, ki najprej udarijo otroka potem pa ko začne jokat pa ga stiskajo pa cartajo . Aja pa veste kaj bi jaz nardila, če bi me mala udarila ko pridem po njo v vrtec? Rekla bi ji, da jo bom tam pustila. In bi jo res še za kako uro, dve tam pustila in brez skrbi bi si zapomnila.
< Sporočilo je popravil matejka81 -- 28.10.2005 19:16:33 >
|