Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Naš mali ga ima tako rad- samo Nodi, Nodi,....... Sem kupila včeraj DVD, pri babici ima videokaseto, z plišekom Nodijem tudi spi. No za en DVD sem dala 3400 SIT (saj ne da se jočem zato ), ampak se mi je porodila ideja (ko vas gledam za Bar,...), če bi morda katera kupila kateri drug DVD od Nodija (pač tista ki ga namerava seveda) in bi si lahko presnele, da ne rabim kupit ravno vseh 6 DVD-jev. Mi smo kupili Nodi in nagajivi zaboj V zbirki pa so še Prihaja Nodi, Nodijev srečen dan, Nodi nakupuje, Ne boj se Nodi in Nodi se seli. Tako da če ima katera katerega se priporočam.
lep pozdravček
*prvič smo naredili enega otroka *drugič smo naredili dvojčke *sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo slučajno trojčki:))
Tale Nodi je tudi pri nas IN.Mi imamo DVD Nodi se seli.pa bi lahko kej menjale,ja,sam jaz ne vem kako kopiram Dvd ker nimam 'pekača'..Če mi poveste kako se naredi...
Evo moyca...če hočeš, ti jest lahko presnamem Nodijeve risanke...rade volje naredim uslugo, še sploh če vem, da naredim malčku veselje, a ne? Imam pa : - Bučkov dan - Drži svojo kapo - Gospod pisk... - Mojster Jaka - Nenadzorovani stolp - Nodi in nagajivi zaboj - Nodi in skriti zaklad - Nodi se seli - Nodijeve težave - Pošast iz odbijača - Rožni tat - Sivi dan v mestu
Nodi je car!!!! tudi pri nas že zjutri ob šestih se naša dere NODI, NODi, pol pa rečemo da spi, je pa ok. Sicer nimamo DVD sem pa enih par divx-ov dobila (10), so sicer slabši kot DVD pa še pesmica je na koncu, namest na začetku , sam 3 jurje se mi zdi pa res velik za DVD naša je čist zadovoljna z njim itak pa gleda samo Bučkov dan in Jaka in pokvarjena ura al neki, tist ko štejejo ko je 12 ura. Ga pa obožuje po moje zarad barv.
Sem se želela uštuliti zraven. Pa sem šla malo na eMule in našla: Nodi nakupuje - Čarobni prašek, Drži svojo kapo, Pošast iz odbijača Nodi se seli - Gospod Pisk in Tincek v kletki, Mojster Jaka in pokvarjena ura, Nodi in skriti zaklad, Rožni tat Prihaja Nodi - Nodijev srečn dan, Policist za en dan, Vsi roza, Bučkov dan, Nenadzorovani nadzorni stolp, Nodi in njegov zaboj, Nodijeve težave z avtom, Sivi dan v mestu igrač Vsi formati so avi. Pa še en cel ripan DVD je gor, ampak piše samo Prihaja nodi.