Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Če katero zanima recept 9.7.2008 13:21:35
|
|
|
|
Naja30
|
To bom za vse naredila, ne samo za tamalo!
|
|
|
|
RE: Če katero zanima recept 9.7.2008 14:47:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo danes papali stročji fižol in krompirček.
|
|
|
|
RE: Če katero zanima recept 9.7.2008 15:05:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jao, s tem podobnim receptom se mastiva midve z mami vsako leto takle čas, ko tanizek fižolček in pa tamladi krompirček na vrtu dozorita ... sam da midve oboje skupi skuhava, potem odcediva. Posebej v posodi na malo olja prepraživa tofu in čebulo (če delam samo zase, ponavadi čebulo prepražim na domačih ocvirkih), potem gor streseva fižol in krompir ter vbijeva čes jajček ... mešava nad srednjim ognjem in ko jajček zakrkne zmaževa vse do zadnje pikice mljask!
|
|
|
|
RE: Če katero zanima recept 9.7.2008 16:16:23
|
|
|
|
mateyka
|
aha, vi mate česen. naša mami pa prepraži na olivnem olju (na malem ognju) čebulo na zlato (da je čebula sladka) in s tem zabeli fižol in krompir - mmmmmmmm tamali smo dali to za probat in ima ful rada
|
|
|
|
RE: Če katero zanima recept 9.7.2008 22:18:07
|
|
|
|
mateyka
|
meni sta česen in čebula tko da pojedla bi obe skledi
|
|
|
|
RE: Če katero zanima recept 11.7.2008 9:14:06
|
|
|
|
Emcek
|
njami... mala je stara 8 mesecev in sem mislila, da ji bodo vlakna stročjega fižola delala težave- pa je b.p. vse zgrizla s svojim zobkom Sma vse zmazali- super recept. hvala
|
|
|
|
RE: Če katero zanima recept 11.7.2008 12:29:34
|
|
|
|
amaya
|
pa gljih sem študirala kaj naj s tem stročjim fižolom dela, ker ga imam pol hladilnik
|
|
RE: Če katero zanima recept 11.7.2008 15:55:46
|
|
|
|
matea1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Emcek njami... mala je stara 8 mesecev in sem mislila, da ji bodo vlakna stročjega fižola delala težave- pa je b.p. vse zgrizla s svojim zobkom Moja pupa bo drug teden stara 8m - pa ji stročjega fižola ne upam dat, ker jo že grah tak fejst napenja. Kaj je stročji fižol bolj "blag"?
|
|
|
|
RE: Če katero zanima recept 11.7.2008 16:46:11
|
|
|
|
Emcek
|
Sem ga že 1x prej dala- v manjših količinah, je ni nič napenjalo. Tudi tokrat je ni. Glede na to, da jo ponavadi tudi po grahu napenja, mislim da je stročji fižol super rešitev- ker je iz mojega vrta pa je tudi 100% bio
|
|
|
|
RE: Če katero zanima recept 11.7.2008 21:12:21
|
|
|
|
Paštetka
|
Kako misliš, da jo napenja? A dobi krče, da joče ali samo prdi? Ker, če samo prdi, ni to potem nič. Prebava dela. Probaj ji dati fižol in boš videla. Zdaj je fižol še fajn mlad in mehak in mislim, da ne bi smel delati problemov. Moja ga zmaže celo skledo in ji ni nič . So si pa seveda otroci drugačni. Če ne boš probala, ne boš vedela.
|
|
RE: Če katero zanima recept 11.7.2008 22:34:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo to (odrasli) jedli skuhano, nato pa na hitro prepraženo z ocvirki. Super, samo za majhne to ni, ker zabela svinjska. LP
|
|
|
|
RE: Če katero zanima recept 12.7.2008 23:09:03
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka Mi smo to (odrasli) jedli skuhano, nato pa na hitro prepraženo z ocvirki. Super, samo za majhne to ni, ker zabela svinjska. LP
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?